Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez egy leendő...

Mit szóltok ehhez egy leendő főnök helyes viselkedése - számomra ez furcsa és kezdeményező. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ma voltam állásinterjún, szerintem azért nagyjából jól sikerült. Az a legkissebb dolog, ami már persze önmagában törvénytelen, hogy ugye nem a bejelentett bruttó alapján fizetnek, de már nem találok olyan céget (kissebbet) ahol ne így lenne. Na egy kávézóban találkoztam az igazgatóval. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk, majdnem egy órán át. Majd a beszélgetés közben felajánlotta, ha esetleg majd én fogok ott dolgozni, akkor reggelente szívesen elvisz kocsival és szükség esetén akár 2-3 napra is távol kell lennünk (mivel a munka így kívánja meg) ez még egy ügyvezetői asszisztensi pozíciónál végül is érthető. De a vicc, hogy még haza is akart hozni kocsival, majd mondtam, köszönöm nem itt lakom 10 percre. Nekem ez olyan furcsa momentum, hogy visz kocsival, hozna kocsival, első alkalaomra. Férjem nem igazán díjazta a dolgot, ő sem tartja normálisnak. Még ami furcsa volt, hogy kezet is csókolt (ilyen nekem nem normális) Vagy lehet én túlzom el a dolgot? Szerintem ebből még mint nő én mást szűrtem le, de a férjem is ezt mondta. Szerintetek?

Tudom nem ebbe a témakörbe tartozik de sajnos nem találtam ide illő témakört.

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 26. 21:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Én nem adtam rá okot, tehát nem flörtöltem vele semmi ilyesmi.
2010. ápr. 26. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nagyon "flört szagú", ebből később bajok is lehetnek.
2010. ápr. 26. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi valószínűleg szeretné, ha majd néha "túlóráznál" vele...
2010. ápr. 26. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
hát a férjeddel közösen döntsétek el hogy kell e az állás,vagy még keresgélsz inkább.Amint mást akar mint a munka hagyd ott.nehéz szitu,de lehet csak kedves akart lenni.
2010. ápr. 26. 21:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is a flört "szag" fele húzódom, csak az a baj, hogy nagyon nehéz munkát találni, és ez az a pozívió amit már nagyon régen akarnék, csak ilyen áron? Lehet kedves akart lenni, de nem az első állásinterjún. Ott azért általában nem ez a "megszokott".
2010. ápr. 26. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha naív akarnék lenni,azt mondanám,lehet,hogy csak tesztelni akart.Kíváncsi volt,hogy mit tennél meg a melóért.Szerintem sem túl jó bemutatkozás ez a részéről.Azért vigyázz vele,ha mégis ott dolgozol majd!
2010. ápr. 26. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem külföldi az illető?

Nekem is volt egyszer egy hasonló, és ott külföldi volt a főnököm, de persze nem akart tőlem semmi olyat, csak pusztán náluk így tisztelik a nőket.

Ha meg magyar volt az illető a te esetedben, akkor én is a flörtre voksolok..

2010. ápr. 26. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Az normális hogy kávézóban van az állásinterjú?? Én nem tudom még nem dolgozom, azért kérdezem.
2010. ápr. 26. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem egy egri sírköves ez véletlenül???? Velem dettó ez történt. Kávézóban interjú, ugyanez a szöveg, miután megtudta, hogy kapcsolatban élek, még közölte is, hogy ezt a munkát a kapcsolatom nem fogja kibírni, mert tuti féltékeny lesz a barátom, már most jobb, ha szakítok vele, stb.

Konkrétan nem mondta ki, de nem csak titkárnőnek kellettem volna neki. Haza is hozott, stb. stb... Még egy darabig zaklatott is, aztán végülis megszabadultam tőle. (jobb is....)

Hagyd a fenébe sztem :S

2010. ápr. 26. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre ne légy rosszhiszemű, de légy résen.
2010. ápr. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!