Szerintem keveset utalnak a szüleim, ti mit gondoltok? Hogyan hozzam fel, hogy ez kevés?
Novemberben elköltöztek vidékre, én nem mentem, mert még 1 évem van suliból, meg azután sem szeretnék vidéken élni.
Oké, utalnak 50.000 ft-ot havonta, emellett kiköpöm a belemet annyi diákmelózok. Ha találok olyat, akkor megyek suli után is egyből, hétvégére van rendszeres munka (reggel 8-3-ig, majd 4-7-ig). Így keresek 36.000 ft-ot.
Nagyon spórolok, de sokszor így is egy nap eszek 2 zsömlét és ennyi. Tényleg ott spórolok, ahol csak tudok..
Semmi luxusra nincs pénzem, téli cipőt nem is tudtam venni, az ősziben voltam a hóban is. Nemhogy vastagabb nadrágot vehettem volna.. :/
Még ezt az 50.000 ft-ot is sokallták. Különben apa olyan jó munkát kapott, ahol 800.000 ft-ot keres fixen, és erre jön még a jutalék, ami az első hónapban 250.000 ft körül volt...
Ne haragudj ,de nagyon sok olyan fiatal van akit semmivel nem tudnak támogatni a szülei !!!
Amivel most támogatnak azt is jól becsüld meg ne követelöz..!!!
És? Nem ez volt a kérdés!
Ennyi erővel ne egyél már kérlek, mert Etiópiában éheznek!
Hogy kéne eltartanom magam suli mellett?... Minden nap 7-8 órám van...
Ennél több melót nem tudok bevállalni, ez meg csak 35.000..
bocsi de 86000.- meg kellene tudnod élni
most néztem meg albérleti szoba + rezsi akár 35 000.- körül is lehet találni
marad 50 0000.- azért ez elég sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!