Szeretnék nőni rövid időn belül kb 5 cm-t. Nagyon zavar a magasságom ugyanis csak 167 cm vagyok. Tudom fiatal vagyok még csak 14,5 éves, de szerintem magamtól már csak keveset növök, mert kb akkora vagyok mint a szüleim, nagyszüleim. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nagyon jó lenne 5 cm-t nőni ezen a nyáron. Egyszerűen idegesit már, hogy a legtöbb lány magasabb! Van erre valami házi módszer vagy esetleg tabletta amivel elérhetem a növekedést? 14,5-fiú2012. júl. 11. 11:49
1/4 anonim válasza:
Nem nincs. Fogsz még majd nőni :) A fiúk ezután szoktak :)
2/4 Gyakor válasza:
A magasságodat nem tudod befolyásolni, akkora leszel, amekkora beléd van kódolva. egyébként még nagyon sokat nőhetsz, hisz még nagyon fiatal vagy, valaki 18 évesen nyúlik meg, szóval nyugi.
3/4 anonim válasza:
Ha a szüleid is ekkorák akkor lehet hogy Te sem leszel már sokkal magasabb. egyébként a fiúk 20-21 éves korukig nöhetnek akár. Házi gyógymód sajna nincs erre.
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek a kisfia 16 éves, és 152cm volt.Ő növekedési hormont kap, kezelésekre jár, vagyis beavatkozással sikerül az orvosoknak segíteni a fiúnak. Ez azért ha belegondolsz, nagyon sok rosszal is járhat. Mivel Te még csak 14,5 éves vagy, semmi ok az aggodalomra, nagyon fiatal vagy, fogsz még nőni, ez biztos! :) Ha a Szüleid is ekkorák, nem magasak, akkor előfordul, hogy Te sem leszel nagyobb, de mivel még van bő 6 éved, hogy teljesen kifejlődjenek a csontjaid, addig még lehet, hogy 20 cm-t is fogsz nőni. Ne zavarjon még most, de a későbbiekben sem, hogy mekkora vagy! Fogadjanak el így, ahogy vagy! Gondolj bele, vannak olyan felnőtt emberek, akik 100-120 cm-esek! Nyugi! Van még időd felnőni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!