Szerintem keveset utalnak a szüleim, ti mit gondoltok? Hogyan hozzam fel, hogy ez kevés?
Novemberben elköltöztek vidékre, én nem mentem, mert még 1 évem van suliból, meg azután sem szeretnék vidéken élni.
Oké, utalnak 50.000 ft-ot havonta, emellett kiköpöm a belemet annyi diákmelózok. Ha találok olyat, akkor megyek suli után is egyből, hétvégére van rendszeres munka (reggel 8-3-ig, majd 4-7-ig). Így keresek 36.000 ft-ot.
Nagyon spórolok, de sokszor így is egy nap eszek 2 zsömlét és ennyi. Tényleg ott spórolok, ahol csak tudok..
Semmi luxusra nincs pénzem, téli cipőt nem is tudtam venni, az ősziben voltam a hóban is. Nemhogy vastagabb nadrágot vehettem volna.. :/
Még ezt az 50.000 ft-ot is sokallták. Különben apa olyan jó munkát kapott, ahol 800.000 ft-ot keres fixen, és erre jön még a jutalék, ami az első hónapban 250.000 ft körül volt...
16 évesen egy családi házban egyedül hagytak?
Nem csoda hogy nem elég 80 ezer,ha a rezsi abból 40-50ezer.
Nem lenne jobb koliba menni? Ott főznek rád rendes kaját,csak tanulnod kell,a diákmunkából meg elvagy.
Tele van állatokkal a lakás, nagyon imádom őket, de koliba meg nem vihetném..
Van 2 kutya, 3 cica, 1 nyuszi...
Mondjuk azok az állatok esznek is, oltani is kell őket...
Ettől függetlenül nem értem a többi hozzászólót; ha apukád ilyen jól keres, meg sem kottyanna neki + 20.000 Ft, neked meg a világot jelentené..........
Állatorvos ingyen van.
Nem is esznek sokat :P 2 kistestű kutya, macskákat is visszafogtam. Most már macskának megfelelő súlyuk van, régen 8 kilósak voltak.
De kaját is olcsón tudok nekik venni, mert van 40%-os tenyésztői kedvezményünk a boltban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!