Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem keveset utalnak a...

Szerintem keveset utalnak a szüleim, ti mit gondoltok? Hogyan hozzam fel, hogy ez kevés?

Figyelt kérdés

Novemberben elköltöztek vidékre, én nem mentem, mert még 1 évem van suliból, meg azután sem szeretnék vidéken élni.

Oké, utalnak 50.000 ft-ot havonta, emellett kiköpöm a belemet annyi diákmelózok. Ha találok olyat, akkor megyek suli után is egyből, hétvégére van rendszeres munka (reggel 8-3-ig, majd 4-7-ig). Így keresek 36.000 ft-ot.

Nagyon spórolok, de sokszor így is egy nap eszek 2 zsömlét és ennyi. Tényleg ott spórolok, ahol csak tudok..

Semmi luxusra nincs pénzem, téli cipőt nem is tudtam venni, az ősziben voltam a hóban is. Nemhogy vastagabb nadrágot vehettem volna.. :/

Még ezt az 50.000 ft-ot is sokallták. Különben apa olyan jó munkát kapott, ahol 800.000 ft-ot keres fixen, és erre jön még a jutalék, ami az első hónapban 250.000 ft körül volt...

2013. febr. 14. 15:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
83%
Ha te fizeted és a szüleiddel az lett megbeszélve,hogy támogatnak,akkor én azt javasolnám neked,hogy 1 hónapi kiadásaidat vezesd papíron, mindenről a számlát tűzd mellé és add oda a szüleidnek. De abban a hónapban amikor írod csak annyi pénzt tegyél a diákmelóból befolyt pénzből hozzá amennyi pénzt kapnál azért a munkáért amennyit dolgozni tudnál. De ilyenkor tényleg mindend írj fel pontosan. Más lehetőséget nem nagyon látok.
2013. febr. 14. 16:11
 22/37 A kérdező kommentje:
Leírtam. Nem akartam menni velük az ország másik felébe, mikor már csak 1 évem van. Utálom a vidéket, kiskorom óta Budapest mellett élek, el sem tudom képzelni, hogy vidéken..
2013. febr. 14. 16:12
 23/37 anonim ***** válasza:
95%

16 évesen egy családi házban egyedül hagytak?

Nem csoda hogy nem elég 80 ezer,ha a rezsi abból 40-50ezer.

Nem lenne jobb koliba menni? Ott főznek rád rendes kaját,csak tanulnod kell,a diákmunkából meg elvagy.

2013. febr. 14. 16:13
 24/37 A kérdező kommentje:

Tele van állatokkal a lakás, nagyon imádom őket, de koliba meg nem vihetném..

Van 2 kutya, 3 cica, 1 nyuszi...

2013. febr. 14. 16:14
 25/37 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk azok az állatok esznek is, oltani is kell őket...

Ettől függetlenül nem értem a többi hozzászólót; ha apukád ilyen jól keres, meg sem kottyanna neki + 20.000 Ft, neked meg a világot jelentené..........

2013. febr. 14. 16:17
 26/37 A kérdező kommentje:

Állatorvos ingyen van.

Nem is esznek sokat :P 2 kistestű kutya, macskákat is visszafogtam. Most már macskának megfelelő súlyuk van, régen 8 kilósak voltak.

De kaját is olcsón tudok nekik venni, mert van 40%-os tenyésztői kedvezményünk a boltban

2013. febr. 14. 16:21
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Menj koleszba vagy keress lakótársakat.
2013. febr. 14. 16:22
 28/37 anonim ***** válasza:
92%
Jezusom, szegeny gyerek! Le a kalappal elotted, komolyan, 16 evesen dolgozol suli mellett, es megprobalod egyedul eltartani magad...a szuleidrol mar nem tudnek ilyen jokat gondolni...16 evesen egyedul hagytak, de az meg hagyjan...nekik jobban kene tudni, hogy mennyibe keruln neked az elet...ha pedig sokalljak, akkor mondjak meg a legaprobb reszletekig, hogy mit vegyel, hogy csinald....hihetetlenek a szuleid...en ilyet nem tudnek megtenni a sajat gyerekemmel
2013. febr. 14. 16:24
 29/37 anonim ***** válasza:
84%
Fogadj magad mellé egy albérlőt,bepotól ő is,úgy könnyebb!A szüleid meg,inkább nem is mondok semmit! Csak a 2 gyerektartás+ a családi,több lenne mint 50 ezer.Ha TE gondoskodsz teljes egészében magadról,ez édeskevés!Követelj többet!!!!
2013. febr. 14. 16:31
 30/37 anonim ***** válasza:
32%
Sajnállak, tényleg. De. Fiatalkorú vagy. A szüleid mellett van a helyed. Ha nem tartanak fent neked egy külön háztartást, vagy ha csak 50ezret kapsz, nem hányhatod senki szemére. A szülőktöl meg ne követelőzz, mert ami nekik van, az nem a tiéd.. Van aki semmit sem kap,nemhogy 50ezret. És azt se felejtsd el, hogy te akartál maradni.
2013. febr. 14. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!