Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem keveset utalnak a...

Szerintem keveset utalnak a szüleim, ti mit gondoltok? Hogyan hozzam fel, hogy ez kevés?

Figyelt kérdés

Novemberben elköltöztek vidékre, én nem mentem, mert még 1 évem van suliból, meg azután sem szeretnék vidéken élni.

Oké, utalnak 50.000 ft-ot havonta, emellett kiköpöm a belemet annyi diákmelózok. Ha találok olyat, akkor megyek suli után is egyből, hétvégére van rendszeres munka (reggel 8-3-ig, majd 4-7-ig). Így keresek 36.000 ft-ot.

Nagyon spórolok, de sokszor így is egy nap eszek 2 zsömlét és ennyi. Tényleg ott spórolok, ahol csak tudok..

Semmi luxusra nincs pénzem, téli cipőt nem is tudtam venni, az ősziben voltam a hóban is. Nemhogy vastagabb nadrágot vehettem volna.. :/

Még ezt az 50.000 ft-ot is sokallták. Különben apa olyan jó munkát kapott, ahol 800.000 ft-ot keres fixen, és erre jön még a jutalék, ami az első hónapban 250.000 ft körül volt...

2013. febr. 14. 15:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
89%
Keress lakotarsat, en 20 voltam amikor anyukam külföldre költözött es egyedül maradtam a 3 szobas csaladi hazba. Szoltam 2 baratnömnek akik szives örömest költöztek hozzam, komolyan mondom neked, hogy eletem legjobb 4 eve volt velük lakni. Egy 10est kertem el havonta az alberletre es a szamlakat harmadoltuk. A fözes felvaltva ment, mikor elfogyott a követkeö fözött mindig, a takaritast mindenki a sajat szobajaba, plusz konhya-fürdö-nappali felvaltva. Ezzel a havi 20 000-rel amit Ök ideadtak a szamlak egy resze nekem mar ki volt fizetve, ha jol emlekszek nekem havi 5-10 000 ezer körül volt amit hozza kellett potolnom. Nekem is jo volt, mert nem kellett egyedül laknom, a baratnöimnek is, mert olcsobb volt az alberleti dij, mint a panelba es meg csak nem is kellett nyomorugnunk, mert nagy volt a haz. Es akkor meg csak diakmeloznod sem kellene, mert megmaradna havi 30-40 000 amiböl kenyelmesel lehet heti 1-2szer fözni es meg maradna is. Persze erröl szolj a szüleidnek is, de mondjuk olyan indokkal, hogy nagyon egyedül vagy a lakasban es a kutyakkal-macskakkal-nyullal nem igazan lehet emberien kommunikalni :D Egy probat meger. Persze csakismeröst fogadj magadhoz, akiben megbizol. esetleg ha vannak egyetemi ismeröseid vagy olyanok akik mar dolgoznak, tehat csak aki FIXEN es BIZTOSAN ki tudja fizetni neked az alberleti dijat es a rezsit, plusz koloncot ne vegyel a nyakadba!
2013. febr. 14. 16:38
 32/37 anonim ***** válasza:
26%
Semmi közöd ahhoz, hogy apád mennyit keres és mennyi ajutaléka. Ha keveset kapsz, keveset kapsz,egy kérdést megér, hogy adnának-e többet, de ez ennyi. Dolgozz, és ha végeztél a sulival, jobb lesz. Addig marad a zsemle. Átéltem. Ez van. Ilyen az élet.
2013. febr. 14. 17:47
 33/37 anonim ***** válasza:
57%
Nem a pasiddal élsz együtt?
2013. febr. 14. 17:56
 34/37 anonim ***** válasza:
2013. febr. 14. 17:58
 35/37 anonim ***** válasza:
80%

Hát basszus ez eszméletlen. Egyszerűen mondd meg a szüleidnek, hogy ez a pénz KEVÉS. Hogy nem tudsz egészségesen táplálkozni és mivel dolgoznod kell, így a tanulmányaidra sem tudsz odafigyelni.

Azt mondjuk nem értem, hogy milyen munkahely az, ahol az első hónapban jutalékot adnak. Mégis mi az istenből kap jutalékot, ha abban a hónapban kezdett el ott dolgozni?

No mindegy is, gondolom csak rosszul tudsz valamit.

A lényeg szerintem, hogy állj a sarkadra és verd az asztalt, hogy éhes vagy.

Hajrá :)

25/N

2013. febr. 15. 07:27
 36/37 anonim ***** válasza:
57%

örülj, hogy nincs semmilyen ételallergiát. Két kezemet összetenném, ha ehetnék újra rendes zsömlét és nem 1500 lenne egy kiló lisztem.

Igenis írd a kiadásokat, még a 20forintos cukorkát, akármit, aztán hó végén nézd meg mi az, amit olcsóbban is meg tudsz venni.

Ha áruházban vásárolsz, nézd meg minek mennyi az egységára, és aszerint vásárolj. Több időbe kerül, de rengeteget lehet vele spórolni..

2013. febr. 15. 14:45
 37/37 anonim ***** válasza:
25%
Azt írtad, az egyik kérdésre,h a rezsit,mindent fizetnek. Akkor havi 86.000ft-od van kajára,ruhára. Aminek bőben elégnek kellene lennie.
2013. febr. 16. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!