Szerintem keveset utalnak a szüleim, ti mit gondoltok? Hogyan hozzam fel, hogy ez kevés?
Novemberben elköltöztek vidékre, én nem mentem, mert még 1 évem van suliból, meg azután sem szeretnék vidéken élni.
Oké, utalnak 50.000 ft-ot havonta, emellett kiköpöm a belemet annyi diákmelózok. Ha találok olyat, akkor megyek suli után is egyből, hétvégére van rendszeres munka (reggel 8-3-ig, majd 4-7-ig). Így keresek 36.000 ft-ot.
Nagyon spórolok, de sokszor így is egy nap eszek 2 zsömlét és ennyi. Tényleg ott spórolok, ahol csak tudok..
Semmi luxusra nincs pénzem, téli cipőt nem is tudtam venni, az ősziben voltam a hóban is. Nemhogy vastagabb nadrágot vehettem volna.. :/
Még ezt az 50.000 ft-ot is sokallták. Különben apa olyan jó munkát kapott, ahol 800.000 ft-ot keres fixen, és erre jön még a jutalék, ami az első hónapban 250.000 ft körül volt...
Hát basszus ez eszméletlen. Egyszerűen mondd meg a szüleidnek, hogy ez a pénz KEVÉS. Hogy nem tudsz egészségesen táplálkozni és mivel dolgoznod kell, így a tanulmányaidra sem tudsz odafigyelni.
Azt mondjuk nem értem, hogy milyen munkahely az, ahol az első hónapban jutalékot adnak. Mégis mi az istenből kap jutalékot, ha abban a hónapban kezdett el ott dolgozni?
No mindegy is, gondolom csak rosszul tudsz valamit.
A lényeg szerintem, hogy állj a sarkadra és verd az asztalt, hogy éhes vagy.
Hajrá :)
25/N
örülj, hogy nincs semmilyen ételallergiát. Két kezemet összetenném, ha ehetnék újra rendes zsömlét és nem 1500 lenne egy kiló lisztem.
Igenis írd a kiadásokat, még a 20forintos cukorkát, akármit, aztán hó végén nézd meg mi az, amit olcsóbban is meg tudsz venni.
Ha áruházban vásárolsz, nézd meg minek mennyi az egységára, és aszerint vásárolj. Több időbe kerül, de rengeteget lehet vele spórolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!