Hányszor pisil 3,5 éves gyermeketek? Engem idegesít, hogy keveset pisil (szerintem). Reggel volt pisilni, azóta nem. Pedig iszik eleget.
Jézusom, annyit pisil, amennyit kell neki. Idegesít, hogy nem pisil eleget!?!?!?!
Anno anyukám zaklatott folyton ezzel, sikerült is elérnie, hogy felnőtt koromra kb. akárhova mentem, állandóan azon gondolkodtam, hogy úr Isten, hol lesz WC, mit csinálok majd... Tök nehéz volt leszokni erről.
Hagyd őt békén, pontosan tudja, hogy mikor kell pisilnie.
(na, már megint a minősítgetés... miért nem lehet egyszerűen csak válaszolni egy kérdésre???)
na szóval: 4,5 és 3 évesek a gyerekeim. A kisebbik jóval többet iszik(legalább egy-másfél literrel) mint a nagyobb, mégis kb ugyanannyiszor járnak pisilni, csak ő niagarát csurgat mindig, a nővére meg nem. Egyébként kb : reggel ébredés után, délelőtt 1 max 2x, ebéd után mikor aludni mennek, délután 2x és este mikor aludni mennek
Akkor most a másik oldal....
Én nem aggódtam emiatt, örültem, ha nem kell olyan sokszor pelust cserélni. Nekem a bölcsis gondozók tettek bogarat a fülembe, hogy túl keveset pisil ez a gyerek, pedig elég sokat iszik - biztos vese baja van... Azóta aggódom és bújom a netet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!