Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy állítsam le magam az...

Hogy állítsam le magam az evésről?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok,normális, hogy megnőtt az étvágyam, de egész nap zabálok, akkor is, ha már tele vagyok. eddig fél szendvicstől tele voltam. pár kilót híztam is, szóval elég gáz

2013. márc. 5. 17:09
 1/4 anonim válasza:
Én is totál így vagyok:D
2013. márc. 5. 17:21
 2/4 anonim válasza:
Egyél, majd elmúlik, nekem is volt egy időben hogy állandoan a hütőt nyomtam, ettem, és 10 perc mulva ugy éreztem hogy üres a hasam, és ez igy folytatódott, mindig csak enni akartam. Ettem is rendesen a kilók nem jöttek fel( esetleg 1-2 ) és elmúlt
2013. márc. 5. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy mindig kösd le vmivel a figyelmed. Én mindig akkor jártam a hűtőre, amikor unatkoztam vagy már elegem volt a tanulásból vagy épp az ebédlőben tanultam és kéznél volt a kaja. Ha rád jön a zaba roham inkább igyál vizet, vagy egyél pufirizst vagy sajtos tallért, rágozz, moss fogat, játsz a kutyával...!Nem tom...szerintem az a legfontosabb, hogy ne legyen szem előtt a kaja és akkor nem kívánod meg.
2013. márc. 5. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2013. márc. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!