én is próbálok leszokni lassan 5 éve de eddig még nem sikerült
2012. jún. 28. 21:14
4/10 anonim válasza:
Gyengék vagytok. Buszon is esztek?
2012. jún. 28. 21:45
5/10 anonim válasza:
nem szoktam se buszozni se vonatozni, de autóban igen eszek ha ideges vagyok
2012. jún. 28. 21:47
6/10 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes kérdés!
Ne az evésről akarj leszokni, hanem az idegeskedésről! Persze az emberek ilyenkor azt mondják, könnyű ezt mondani, mert ez van, az van, meg amaz van, tele vagyok gondokkal.... A lényeg, hogy a hozzáállásunkon kell változtatni, és ami stresszforrásunkat meg kell szüntetni, de ha nem tudjuk, akkor másképp kell felfogni. Ha a negatív körülményeket ki tudod iktatni, már nincs szükséged pótcselekvésre.
2012. jún. 28. 22:22
7/10 anonim válasza:
egyetek répagolyót, rágcsáljatok almát, paprikát, uborkát, karalábét, káposztát, lefogtok szokni az evésről az tuti:)
2012. jún. 28. 23:07
8/10 anonim válasza:
Szenvedes nelkul nem.
2012. jún. 29. 02:12
9/10 anonim válasza:
Velem is ez volt a gáz. Menj el futni, vagy konditerembe. Mozgás közben nagyon erősen koncentrálj arra, és csak arra, hogy most levezeted a feszültséget. Sprintelhetsz is egy kicsit, ha szeretnél, valami hihetetlenül hatásos. Ezt csinálod 1 hónapig heti 4-5x és utána nem kell rákoncentrálnod, csak nem bírsz majd meglenni edzés nélkül és nagyon megszereted. Átveszi az evés helyét. (tapasztalat)
2012. jún. 29. 08:09
10/10 Smartguy86 válasza:
Innen is csókoltatom anyut-aput, akik a síró gyereket nem gondoskodással csendesítették le, hanem betömték a száját kajával... Most megvan ennek a böjtje - problémakezelés evéssel.
De hogy konstruktív is legyek: jól mondja az egyik válaszóló - a stresszt kell felszámolni, vagy pedig hozzá kell szokni, meg kell tanulni kezelni. Emellett önbizalomfejlesztés se ártana, pl sporttal, hobbival, de inkább sporttal, mert az egészséges és fogyaszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!