Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel köthetem le a figyelmeme...

Mivel köthetem le a figyelmemet az evésről, ha már korog a gyomrom és nem bírom tovább evés nélkül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Egyél.

A koplalással nem mész semmire. Sokszor egyél piciket. Én amikor megtehetem, akkor lényegében szinte egyfolytában eszem, csak meg van szabva, hogy mennyit ehetek egy nap, és azt apranként eszem meg.

Egyébként ugye az alapszabály:5-6X keveset, nem szabad, hogy megéhezz.

Na, ha ezeket betartod, s így vagy éhes:

Igyál 1-2 nagy pohár vizet. Ha nem múlik el, akkor tényleg egyél valamit. Egy alma, egy kis ananász, ha tudsz venni, uborka, csirkesonka, ilyesmi. Ezekkel nem "nyírod ki" a diétád.

2011. jún. 21. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Ha éhes vagy, azt jelenti valószínűleg nem eszel eleget. Pedig nem éhezéssel kellene fogyni, mert ha sokáig csinálod ezt, az már szinte koplalás, amit nem lehet a végtelenségig csinálni és ha egyszer elkezdesz rendesen enni, mint korábban, csak úgy szaladnak majd rád a kilók.

Nem észtelen fogyókúrákba kell kezdeni, hanem okosan, céltudatosan kell fogyni.

Mennyit eszel egy nap kb.?

16/L

2011. jún. 21. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Igyál vizet, teát, és lakkozd ki a körmeidet! Vagy krémezd be a kezed!
2011. jún. 21. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen. Ebédre, és vacsira sokat. Hiába mondják azt, hogy keveset kell, és többször, nekem az a fajta étkezés nem jött be, és éjszaka nagyon éhes voltam már. Mióta nagy adagot vacsorázom 18 órakor, 22.30-as lefekvéssel, 8 óra alvással, még reggel sem vagyok éhes, amikor a reggelire kerül a sor.
2011. jún. 21. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Mosd meg a fogad.
2011. jún. 21. 15:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!:)

Egy olyan diétába fogtam bele hogy reggelire egy zsemle, kávé; ebédre spenót tojással; vacsira hús, saláta, uborka és gyümölcs. A gondd ott van, hogy mindig nagyon korán kelek és ha megreggelizem nem bírom ki míg eljön az ebédidő, és így vagyok a vacsoránál is, aztán van hogy éjfélkor fekszem le, mert ezt szoktam meg és így nagyon nehéz kibírni 3x-i étkezéssel.

2011. jún. 21. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
hallod gondolkodj már. napi ötször egyél keveset, napi 140 g szénhidrátot, 1400 kcalt szétosztva, teljes kiőrlésű ch-val, sovány fehérjével, zöldségekkel, kis gyümivel, olyan alakod lesz, hogy ámulni fogsz, ha sportolsz is mellé.
2011. jún. 21. 23:22
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jún. 22. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Felismertem a diétát a jellemzésed alapján. Elolvasva is nagyon rossz, nemhogy úgy, ha valaki belefog. Szerintem dobd félre a diéta-leírásokat, a fele baromság.
2011. jún. 22. 16:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azt kéne de most nagyon fontos ezt befejeznem már csak pár nap az egész, utánna áttérek a 90 naposra ami állítólag nagyon jó!:)
2011. jún. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!