Mivel köthetem le a figyelmemet az evésről, ha már korog a gyomrom és nem bírom tovább evés nélkül?
Sehogy. Egyél.
A koplalással nem mész semmire. Sokszor egyél piciket. Én amikor megtehetem, akkor lényegében szinte egyfolytában eszem, csak meg van szabva, hogy mennyit ehetek egy nap, és azt apranként eszem meg.
Egyébként ugye az alapszabály:5-6X keveset, nem szabad, hogy megéhezz.
Na, ha ezeket betartod, s így vagy éhes:
Igyál 1-2 nagy pohár vizet. Ha nem múlik el, akkor tényleg egyél valamit. Egy alma, egy kis ananász, ha tudsz venni, uborka, csirkesonka, ilyesmi. Ezekkel nem "nyírod ki" a diétád.
Ha éhes vagy, azt jelenti valószínűleg nem eszel eleget. Pedig nem éhezéssel kellene fogyni, mert ha sokáig csinálod ezt, az már szinte koplalás, amit nem lehet a végtelenségig csinálni és ha egyszer elkezdesz rendesen enni, mint korábban, csak úgy szaladnak majd rád a kilók.
Nem észtelen fogyókúrákba kell kezdeni, hanem okosan, céltudatosan kell fogyni.
Mennyit eszel egy nap kb.?
16/L
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
Egy olyan diétába fogtam bele hogy reggelire egy zsemle, kávé; ebédre spenót tojással; vacsira hús, saláta, uborka és gyümölcs. A gondd ott van, hogy mindig nagyon korán kelek és ha megreggelizem nem bírom ki míg eljön az ebédidő, és így vagyok a vacsoránál is, aztán van hogy éjfélkor fekszem le, mert ezt szoktam meg és így nagyon nehéz kibírni 3x-i étkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!