Vélemény az este 6 után nem evésről? Lehet fogyni vele?
elmélet 1:
egész nap nem eszel, este 6 után sem
eredmény: egyértelműen súly vesztés.
Ha 17:45-kor kirabolod a hűtőt, akkor nem. Egyébként pedig 2-3 órával lefekvés előtt érdemes vacsorázni, természetesen valami könnyűt (túró, sajt, sonka, joghurt, csirkemell zöldséggel, hal).
6 után akkor érdemes nem enni, ha 8 körül fekszel le.
Lehet fogyni vele.
De elég a hét óra is.
nekem jó az alakom, és most fogok tojás rántottát sütni tojásból, csak magamnak...
ienkor is szoktam enni
18/ F / 182cm / 75kg
kűgyél már nekem is, tanulok és az ébren töltött órákra kéne normális kaja :D
(jó étvágyat).
Nálam az az érdekes, hogy ha nem gondolkodom rajta, csak csak akkor eszem amikor jól esik, akkor kb úgy jön ki, hogy lefekvés előtt 4 órával szoktam enni utoljára. Na de ettől nem fogyok, nem hízok, csak tartom a súlyomat.
Inkább akkor hízok ha egész nap sokat eszem, és akkor fogyok, ha alig eszek valamit napközben, pl ha nincs időm kajálni, vagy lusta vagyok főzni, vagy lemenni a boltba.
Nem tartok itthon kaját a hűtőben. Mármint nem jellemző.
Inkább mindent frissen szoktam enni. Max ha marad azt berakom a hűtőbe, de lehet hogy akkor azt már utána meg sem eszem, csak ott rothasztom és mikor már mászik, akkor dobom ki.
Most pl lehet hogy ennék csokit, mert kívánom és szeretem az édességeket, de mivel nincs itthon ezért iszok helyette sprite-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!