Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez alapján milyen sikeresen...

Ez alapján milyen sikeresen tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Napi 5x járok konditerembe ismerőseimmel van rendes edzésterv. Én kisebb súlyokkal csinálom a gyakorlatot és többet mint a többiek. És minden nap ilyen 10-20 percet még gyalogolnék a futógépen de úgy hogy az ilyen emelkedő fokozatba van szóval ilyen erőltetett séta így a térdem se megy szét mert a futást nem igazán szereti. Illetve az étrendem is átalakítanám. Ami napi 5x evés nem zabálom tele magam és a nagyon kalória dús dolgokat kerülném de azért nem ilyen füvön élnék szóval rendes kaják pl teljes kiörlésű szendvics mellé zöldség meg joghurt nem zsíros sülthúsok pl csirkemell. Szóval rendesen ennék rendes kajákat mellé több zoldséget.

Ez mennyire lehet sikeres? Az étrend ami miatt aggódok mert én nem fogok ezekre a zabszelet meg mit tudom én mikre ráállni mert abba éhen halnék.

18F 185cm 110kg.

2012. jan. 5. 15:01
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Csak így fogsz eredményt elérni. Ha figyelmesen olvasgattál, itt az anorexiásokon kívül senki sem ajánlgatja, hogy szabszeleten élj. Illetve ők sem, csak más okból.
2012. jan. 5. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Jól csinálod, rendesen kell enni, a koplalással vissza jön minden egy idő után. Viszont sovány húsokat (pl. csirkemell) nyugodtan ehetsz, csak ne rántva és lehetőleg ne sok olajjal, mert kell a fehérje.
2012. jan. 5. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

teljesen jól csinálod, nem is kell fű meg zabszeleten élned:D

de mondjuk zabpelyhet nyugodtan ehetsz tejjel vagy joghruttal, gyümölccsel reggelire

szendvicsbe tehetsz nyugodtan csökkentett zsírtartalmú satokat, sonkákat, tojást, túrókrémez zöldségekkel

ebdére is nyugodtan ehetsz még párolt/grillezet/főtt husokat-csirke, pulyka, sertés, marhából a soványabb fajták, elvileg a vörös húsra is szükségünk van, halak, tojás, klönféle zöldségek és a belőlük készült ételek, főtt krumpli, rizs, husos-zöldséges levesek stb

meg ehetsz túrót is, az is jó és finom is, rizst feldobhatod borsóval, lencséval, répával gombával stb

2012. jan. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!