Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves fiú vagyok, szeretnék...

16 éves fiú vagyok, szeretnék fogyni.173cm/70kg Mivel tudnék sikeresen lefogyni?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nem határozza meg az étrendet, szóval nincs megszabva konkrétan az étel, viszont mégis fogyok vele. Egyébként vettem most pár Norbi dvd-t, meg van 2009es Réka is. 10kg-ot szeretnék minimum lefogyni, a sebesség nem fontos inkább hatásos legyen. Egyébként a kondin is gondolkoztam..Van valami tippetek? Előre is köszi annak aki segít:)
2009. okt. 18. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy nem kell fogynod, mert egyrészt nem vagy túlsúlyos, másrészt növésben vagy.

Biciklizz, súlyzózz, ússz, fuss, tornázz, mozogj, izmosíts, de ne fogyózz.

2009. okt. 18. 19:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyébként régen fociztam,kosaraztam,teniszeztem küzdősportoltam. szóval azért a 70kg nem csak felesleg :D viszont lehet, hogy nem kell de én így nem tudom elfogadni magam sajnos :S :D
2009. okt. 18. 19:27
 3/11 anonim válasza:
100%
Ez komoly? me, túlsullyos??? Én is 16 éves vagyok és fiú, 175cm 70 kiló.... Védőnő azt mondja 10 kilóval kevesebbnek kell lennem... De, alapból erős csontozatú vagyok, meg széles... Akkor hülye aza doki....xD
2009. okt. 18. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, egy pasi jól néz ki izmosan, szóval izmosíts, kevesebb kiló nem leszel, csak jó tested lesz :-) Szóval most még 16 éves fiú vagy, ha szépen kiizmosodsz, akkor jó pasi leszel :-)

De ha lefogysz, akkor csúnya vézna pasi leszel...

Én ezt nőként mondom. :-)

2009. okt. 18. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson fogyózni!
2009. okt. 19. 09:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem helyes lehet a testalkatod... tessék kondizni. Később majd el se lehet rángatni onnan. Az elején nehéz meg nincs kedve az embernek. De mikor meglátja a fogyást és kisebb izmokat. Na az maga a gyönyör. Egy testünk van egy életünk... hajrá emberek!!! Mozogjunk!!! És persze együnk... :)
2009. okt. 22. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább sportolj, mint figyózz.A fiúknak amúgy is többet kell kajálniuk,mert többet is égetnek el és többet használ fel a szervezete.Legyél sportos, nem szép ha egy fiú nem férfias, hanem piszkafa!!

Ha meg lesz egy kis pocakod,az se gáz, azt is szeretik a lányok(ha csak nem a fiúkra buksz, mert az ő izlésüket nem tudom)

Amúgy szerintem pont súlyodnál vagy, ha azt mondod izom is van rajtad.Ha nem lenne rajtad izom akkor is max 3 kg-ot kellene leadnod.De a súly nem jelent semmit. Az izom amúgy is többet nyom,mint a testzsír vagy mi.

2009. okt. 22. 16:50
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D egyébként a kondi tényleg jó, csak mikor először voltam, az utáni 2 nap elég vicces volt :) (mozgás terén :D ) egyébként az update jónak tűnik. nem szabja meg mit egyek, csak azt, hogy mikor.. és állítólag hosszú távon hatásos.. ja és a lányokra bukom;D
2009. okt. 22. 17:54
 9/11 anonim válasza:

Szerintem sem kell fogynod. Viszont ha nem akarsz tovább hízni, akkor tessék valami sportot találni magadnak. Alkalmazd a szétválasztó diétát, de úgy hogy mindig lakjál jól. Erről bővebb info: [link]

De a vasárnapi fincsi menüket ki ne hagyd!

2009. okt. 22. 19:04
 10/11 A kérdező kommentje:
egyébként én mindenhogy szeretnék fogyni, nem csontsoványra de azért szeretnék. aztán izmosodni :)
2009. okt. 22. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!