16 éves fiú vagyok, szeretnék fogyni.173cm/70kg Mivel tudnék sikeresen lefogyni?
Kezdjük ott, hogy nem kell fogynod, mert egyrészt nem vagy túlsúlyos, másrészt növésben vagy.
Biciklizz, súlyzózz, ússz, fuss, tornázz, mozogj, izmosíts, de ne fogyózz.
Nézd, egy pasi jól néz ki izmosan, szóval izmosíts, kevesebb kiló nem leszel, csak jó tested lesz :-) Szóval most még 16 éves fiú vagy, ha szépen kiizmosodsz, akkor jó pasi leszel :-)
De ha lefogysz, akkor csúnya vézna pasi leszel...
Én ezt nőként mondom. :-)
Szerintem is inkább sportolj, mint figyózz.A fiúknak amúgy is többet kell kajálniuk,mert többet is égetnek el és többet használ fel a szervezete.Legyél sportos, nem szép ha egy fiú nem férfias, hanem piszkafa!!
Ha meg lesz egy kis pocakod,az se gáz, azt is szeretik a lányok(ha csak nem a fiúkra buksz, mert az ő izlésüket nem tudom)
Amúgy szerintem pont súlyodnál vagy, ha azt mondod izom is van rajtad.Ha nem lenne rajtad izom akkor is max 3 kg-ot kellene leadnod.De a súly nem jelent semmit. Az izom amúgy is többet nyom,mint a testzsír vagy mi.
Szerintem sem kell fogynod. Viszont ha nem akarsz tovább hízni, akkor tessék valami sportot találni magadnak. Alkalmazd a szétválasztó diétát, de úgy hogy mindig lakjál jól. Erről bővebb info: [link]
De a vasárnapi fincsi menüket ki ne hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!