sziasztok. 16 éves vok fiú, 188cm és 104 kg. 13 éves korom óta vagyok kövér.2-3naponta mozgok minimum 2 órát, mert barátaimmal szoktunk focizni ha jó idő van... reggel jóllakottságig eszek, és legközelebb délután 3-4 körül eszek ebédet. kedvenc ételem a krumplipüré csirkemell pörköltel. és este nem eszem 5 után. kérlek segítsetek, javasoljatok vmit. mert már nagyon kéne fogynom. az álomhatár amit elszeretnék érni az 75 kg. bevallom elég lusta vok...és ha megkívánok vmit akkor azt eszem is... viszont csokit, kólát és chipset egyáltalán nem eszek.aki értelmesebb választ tud adni, nem pedig lehordani, az írjon. előre is köszi
sztem 75 kg-ra semmiképpen se fogyj le(hogy néz már ki egy pasi véznán???)!!! max. 80-85
inkább az kellene, hogy izmosodj! este 6 után ne egyél semmit, csak igyál, hanyagold a krumplit a rizst, helyette saláta, zöldség, reggelire ehetsz mindent. semmi nasi, natúr hús, csirke, semmi szalonnás cucc.
2010. júl. 30. 14:45
2/13 A kérdező kommentje:
köszi 14:45. énis 80-85re gondoltam mert amikor lefogyok akkor szeretnék utána edzeni a testem, szal gyúrni. és úgy lenne nálam 80.85 kg. köszi a leírást. szted abba van vmi ahol sokszor hallottam h tulajdonképpen bármit ehetek csak egyszerre keveset belőle?
2010. júl. 30. 14:49
3/13 anonim válasza:
Ha sok folyadékot iszol az is segít, és szerintem sportolj többet. A futás a legjobb:)
2010. júl. 30. 14:50
4/13 anonim válasza:
inkább kezdj el gyúrni, és utána szálkásíts le...
2010. júl. 30. 14:54
5/13 anonim válasza:
Ennyi plusszal nehogy fuss!!! Biciklizz inkább. Ha van kutyád sétáltasd esténként 1-2 órát.
2010. júl. 30. 14:57
6/13 anonim válasza:
este 18 után már ne egyél! utána márcsak igyál (lehetőleg vizet), kerüld a cukros üditőket és a szénsavas italokat.
kerüld a szénhidrátokat, vagy ne vigyél be sokat egy nap a szervezetedbe!
krumplit is sajnos kerülni kell, és ne egyél MINDENNAP húst!
kilehet bírni és egy idő után hozzászoksz. sok zöldség és gyümölcsben pedig sok C és A vitamin van,ami elengedhetetlen a szervezetnek.
2010. júl. 30. 15:15
7/13 anonim válasza:
szedj össze valami betegséget
lehet hogy jól jönne neked az én emésztési zavarjaim
bár nekem sokszor xar az életkedvem :=(
2010. júl. 30. 15:27
8/13 anonim válasza:
Meglepődve olvastam, hogy ílyen életmóddal ekkora túlsúlyod van.Nem vagy szerencsés.Szerintem a legnagyobb baj a kevés számú étkezéssel van.Inkább többször keveset!! Jóllakottságig fogyni vágyónak tilos enni. Ismerősöm tuti receptje:"amit nem eszel meg attól nem hízol" De ezt nem szabad szó szerint érteni. Ő úgy csökkenti le az étel mennyiségét, hogy amit pl. reggelre szán 2zsemle, azt képes 2 óra alatt megenni, amikor éhes akkor beleharap, mindezt ebédig.Ebédre ugyanazt ette amit én, csak a felét a megszokott adagjának.Ezek mellett natúr joghurtot, a bélflóra miatt,( segíti az emésztést)Fontos a sok folyadék, rostosat, zöld teát, vagy sima vizet. Remélem segített.
2010. júl. 30. 15:33
9/13 anonim válasza:
Jah, a futást én sem ajánlom, szétmennének az ízületeid, bicikli, vagy inkább úszás,az sokat segít, ha gyúrni akarsz utána akkor jó alap hozzá
2010. júl. 30. 15:35
10/13 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen keveset eszel, és ha még rendszeresen mozogsz is akkor érdemes lenne elmenni egy hormonvizsgálatra :-( Ebben a korban gyakran előfordulhat ilyesmi, ahogy írtad 13 éves korod óta híztál meg, az életmódod pedig nem indokolja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!