Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitöl lehet? 4 éves gyerek...

Mitöl lehet? 4 éves gyerek koszorukat lát a házban és nem lehet egyedül hagyni mert fél?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 14:05
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:
100%
Én talán olyan 3-4 éves lehettem amikor elmentünk a saját kis faházunkhoz nyaralni nyáron. Anya ölében ültem a földön és teletabit olvasott nekem. Halottam ilyen recsegést a kanapé felől odanéztem és ott volt a nagymamám aki rá egy héttel meghalt. Még mindig nagyon nagy trauma ez nekem amikor visszagondolok erre az esetre. Azóta eltelt több mint 10 év és még mindig emlékszem ahogy rám mosolygott. Egyszerűen nem tudom elfelejteni. A legérthetetlenebb dolog ebben számomra az hogy én erre mégis miért emlékszem.
2013. ápr. 2. 14:32
 52/55 anonim ***** válasza:
maminak: remélem elmúlt a veszély, és már nem ázik be a házatok, és az árvíz sem veszélyeztet. Én köszönöm a linket, (bár nem kimondottan nekem tetted ki, de nagyon jónak találom) Üdv.
2013. ápr. 3. 22:57
 53/55 anonim ***** válasza:
Hát a baj nem jár egyedül-- a tetőt kijavítani lehetetlenség az idő miatt csak fóliáztuk a megrepedt cserepeket is vissza tettük, mert várni kell a jó időre. Aztán te3gnap becsípődött a hátam közepe csigolya, de mivel allergiás vagyok az izomlazító fájdalomcsillapító lidokainra-- igy csak el kellett menni az orvoshoz- De mielőtt elindultunk volna a kocsi megfeneklett rükvercben az udvaron jó 3/4 óra mire kihúzták a kátyúból- aztán a baleseti aztán elküldtek a belgyógyászat ügyeletre, úgy hogy a család hajnali 2 órakor szakadó esőben végre hazatalált. szóval jól végig kínlódtuk az utat, de az allergiám miatt csak tb kaphattam. A jó az hogy nem törtem el és nem lett baja a szívemnek se amitől a családom félt és csak behurcoltak éjjel-- az viszont igaz hogy kell egy kis idő mire elmúlik az izom görcs és idegfájdalom
2013. ápr. 4. 00:27
 54/55 anonim ***** válasza:
Jobbulást kívánok !
2013. ápr. 4. 21:47
 55/55 anonim ***** válasza:
Köszönöm 54.
2013. ápr. 6. 00:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!