Mitöl lehet? 4 éves gyerek koszorukat lát a házban és nem lehet egyedül hagyni mert fél?
Hát ez is olyan dolog 19/ mióta beömlött mindenféle hit-elmélet aminek a fele se igaz azóta a felnőttek de még a kamaszok is egyre jobban fantáziálnak addig addig, hogy maguk is elhiszik azt a sok-sok sületlenséget.
Itt van az előbbi beíró azt írta"" a kisgyermekeknek nyitva van a harmadik szemük" --ez egy baromság!!!
Kedves beíró tudod mi van a homlokon és fel a fektető elején egy harmadrész? A homlok lebeny!! a Felfogo kepésségünk a gondolatok irányítása képességünk de az a szemtől kezdődik-- a halántéklebenyig tart és nincs olyan hogy első szem második szem harmadik szem ezek mind mind nagyon kevés érzékeléssel szerzett 10/ nyi igazságok- A test középvonalán a háton végig lefordulva a farokcsontig kb 90 !!! ilyen pont van ha tudni akarnád. A homlokon pedig cirka összesen csak középen 5 darab-- de az igazi neve nem csakra hanem akupunktúrás pontok-- Mivel a KÍNAI az viszont IGAZ! De látni csak a homlok középpel még a kinai se képes, de senki a világon!!
Nyisd ki a szemedet és lásd a valóságot... Gondolkodj és megtalálod az igazságot is, érzékelj figyelőn és megérzed a dolgok lényegét. Csak ne higgyél el mindent ami beömlik hazánkba anélkül hogy elgondolkodnál vagy máshol is keresgélnél az igazságtartalmáról.
Istenem,egy ilyen szimpla kérdés milyen fórum harcot tud kirobbantani.
Tisztelt kérdező,beszéljetek róla a kisgyermetekkel,ezzel tudtok a legtöbbet elérni,kérdezzetek rla,hagyjátok,hogy a maga módján mesélje el,és ha kicsit összeállt a kép,mit is láthat,akkor próbáljátok elmagyarázni neki hogy mi az,és mit jelent amit lát,akkor is ha esetleg ti nem értitek,Próbáljátok megnyugtatni,hogy semmi oka nincs rá,hogy fél,mert anya is látja,és apa is.Idővel így megszűntethető a félelem,és elfogadja a helyzetet,és megnyugszik.
Hát ...
1/ van vagy nincs koszorú a házban?
2/ ha van akkor mi a gond?
3/ ha nincs akkor először a szülők menjenek tanácsadásra
4/ ha a szülök már tisztában vannak a helyzettel akkor ne maradjon a gyerek egyedűl!
25/ Ne fokozd még a kérdező problémáját azzal is, hogy hiszel"
Mi a túróban hiszel babonaságban-- nincsenek kallódó, itt ott ücsörgő segítő vagy épp ártani akaró holt lelkek ezek hazugságok!
Minden ember aki meghal!!! az első percekben eltávozik ÖRÖKRE, nem szórakozik itt senki csak a bugyuta szélhámosok és a bigott vallásosok!!
az emberi lélek feszültsége kevesebb mint egy ceruzaelem és ha itt téblábolna akkor megsemmisülne a durva töltések zuhatagától! De két okból nem marad itt először is mert nem akar itt maradni mert már más LÉT forma és ha pár percig meg is bűvöli a végtelenség érzete akkor se felejti el, hogy el kell indulnia vissza a teremtő isteni Energiához amely valamikor az első életeket teremtette, akik által generációkon keresztül örökléssel újabb lélek születhetett a testtel egy időben és együtt nőttek naggyá, Tudatos Emberré.Tehát a lélek elindul arra az Útolsó-útra még mielőtt elgyengülne és haladása lelassulna!
De ha még se indulna el csak tétovázna mert butácska, labilis lélek akkor a Földünk ereje a Halál szellemének Ereje lehúzza, rákényszeríti hogy elinduljon, mert ha valami igaz a bibliában ha nem is pontosan úgy az, hogy a poklot kell megjárnia-- Megjárnia? Fénysebességgel átzúgnia ahhoz, hogy meg ne semmisüljön a láva több ezer fokos hőségében és iszonyatos örvénylésében!
Ha megúszta azt az utat, mert erős, tiszta és gyorssá lett az élet folyamán akkor beléphet az isteni Fénynek nevezhető Energia örvényébe és azzal azonosulva halhatatlan isteni Teremtővé válik maga az emberi, állati lelkek is!! --- TUDOM mert megjártam azt az utat a Föld szívéig -- majd vissza!!
Szóval Kérdező ha nem értesz a gyermekedhez, mert nem mindenki ért a lelki dolgokhoz, akkor el kell mondani a gyermekorvosodnak aki beutalja a gyermeket egy gyermek pszichológushoz-- Ő elbeszélget a gyermekeddel és persze Téged is ellát tanácsokkal olyanokkal amelyek már helyesek lesznek.-- De arra nem szabad gondolnod hogy bármi baja lenne a kicsinek-- élénk a fantáziája, látott valamit ami megrémisztette és sajnos a félelem feszültséggel telített gondolat, lassan simul el és képes előhívni a memóriából a képi emlékeket amit kivetít a gyermek szemgolyójába a látóideghez és a pupillához amit úgy él meg, mint ha a valóságban látná.
Itt egyébként se jó helyen kérsz tanácsot ilyen témában. Ehhez szakember kell és maga a gyermek is egy beszélgetéshez.
Egyet viszont mint valamikori idegklinikai intenzív nővér tanácsolhatok-- hogy lehetőleg a gyakorlati tanácsokat fogadd el!-- a gyógyszerest azt nem tartom jónak!!!
Nekem van egy kis unokám helyesebben van nagy unokám is, szóval én nevelem őket mert itt felejtették a szülők 9 éve nálam. De mivel az anya csodálatos anyuka volt a gyerekek nagyon szerették, bizony lelkileg megviselte a gyerekeket.
A nagyobbik zárkózottá vált afféle harapófogó kell hozzá tipus most 18.-- a kicsi érzelmes, romantikus típus... Ő érzelmileg másképp szenvedte meg-- s ha ritkán eljött az anya akkor beteg lett, hogy ne menjen el aludjon a szobájában mellette és ápolja--
de sajnos az anya beteg lett, agyilag szétesett és elment mindig-- telefonált ekkor akkor jövök és fél évig, nem láttuk...A lényeg hogy a gyermek a látogatások miatt a szívével beteg lett és egyre nagyobb anginás rohamai voltak és galoppólt a kis szíve ha csak érzelmi terhelés érte, muszáj volt elsősegélyben részesítenem és akkor jobban lett--- de utána bevittem EKG az ismét jó lett-- feküdt kardiológián és beszélgettünk a problémákról is- mi váltotta ki mióta van--
Így gyógyszereket kapott de pszichiátriai nyugtatókat akkor volt 9 éves-- de durván megváltoztatta a viselkedését- itthon, iskolában, utcán tört zúzott, verekedett üvöltözött. -- Amikor az anyja jött, azt kidobta! Utána rosszul lett a kis szívével a gyógyszer ellenére és akkor elővettem a saját módszereimet a gyógyszert pedig naponta feleztem, majd negyedeltem majd elhajítottam!
Elmondtuk a klinikán is, mit alkalmazunk. Öcsi szó szerint rátett egy lapáttal-- utólag azzal indokolta, hogy "ahogy te tanítottad mami a gyakorlatokat, abból semmi nem látszik, csak mintha aludnék- így viszont egész jól mutathatott mert tettszett a professzor néninek"
kb félév alatt vált tünetmentessé ma 13 éves és csodálatos, nyugodt boldog határozott-- ha jön az anyja már nem fáj neki ha elmegy két óra múlva.. leül játszik az anyjával vagy épp zongorázik az anyjának. azóta, csak egyszer csapta le a telefont is, ha hívta az anyja-- melyik kedden vagy melyik vasárnap jössz? Tudod mit? inkább ne ígérgess! Jössz jössz nem jössz nem jössz!
minél kisebb a gyermek (gondolok a 4 éves korú gyermekedre) annál könnyebb lelkileg hatni rá, mert még szereti és hiszi a meséket, de már megtanítható játékosan öngyógyító trükkökre is.Amikor óvodás volt akkor próbálkoztam először bár még kicsi problémák voltak akkor bevált-- csak utána lett több a "szülő okozta szégyen miatt, és akarlak, maradj velem"- ellentétes érzések miatt.
Sokkal jobban féltem a nagyobbikat-- Mindennel próbálkozom nála.-- most épp levelezni kezdtem vele, mert beszélni arról ami benne van, ami fáj, ami feszültté teszi... képtelenség. Orvosnak, idegennek kibeszélni? Őt nem lehetett rávenni.
Szerintem kérdezd meg,hol látja azt a koszorút, és miután kiderül,hogy mi az, próbálj neki valami kedves dolgot mondani.
Én például a falon lógó szarvas-koponyáktól féltem, de megvígasztaltak,hogy ők nem akarnak rosszat nekem,meg ilyenek
Drága 25-ös, olvassad el az utánnad kommentelőket és majd megvilágosodsz.
Előszőr is a szülökkel van baj mert egy 4 éves gyereket egyedűl hagyni???
A gyereket meg ha ők nem tudják megnyugtatni vannak szakemberek és ahhoz forduljanak !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!