Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitöl lehet? 4 éves gyerek...

Mitöl lehet? 4 éves gyerek koszorukat lát a házban és nem lehet egyedül hagyni mert fél?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 14:05
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy levettèk annak a beszologatosnak a provokàlo vàlaszàt!
2013. márc. 26. 19:59
 42/55 anonim ***** válasza:
50%
Látod tisztelt kérdező,mondta,hogy megoldódik magától,és olyan gyorsan és hirtelen,hogy még ti is csodálkozni fogtok rajta.Örülök!
2013. márc. 26. 21:09
 43/55 anonim ***** válasza:

mami válasza:

34/ Írd be a keresőbe még egyszer, ha nekem kijött és naponta 400-500 látogatónak akkor neked is sikerülnie kell

[link]

Először kiírja, hogy hiba, ilyen blog nincs létrehozva, aztán bejön :)))

2013. márc. 27. 09:03
 44/55 anonim ***** válasza:
blogger.hu vagy ez teljesen más???
2013. márc. 27. 09:04
 45/55 anonim ***** válasza:
Na én is örülök hogy a nullám segített és a gyerek "meg-gyógyult".
2013. márc. 27. 10:09
 46/55 A kérdező kommentje:
håt nem a te valaszod segitett:-)De nyugodtan hidd azt ha ez neked önbizalmat ad!:-)
2013. márc. 27. 18:33
 47/55 anonim ***** válasza:

Gyerekek próbáljátok meg még egyszer

[link]

Ez blog akárcsak a másik;

[link]

Kedves Kérdező" nem tudtam írni, mert nagyon összejött minden, az egyik hogy a szél elvitte a fél tetőről a cserepeket, szerencsére csak az előszoba és a konyha tetejéről repültek le és repedtek el--- úgy hogy jól beáztunk nem győztem takarítani na és mosni, most fóliáztunk és összeragasztotta a cserepeket a férjem-- de azért kicsit itt ott csöpög-- e miatt rohangáltunk-- a biztosító is kint volt... megerőltették magukat 35000. a fenébe... na mindegy majd csak elmegy a mikulás északra gondolom a nyulakkal együtt".

Holnap megyek kardiológushoz reggel és aztán ha hazajöttünk, délután körül írok neked, bocsi sajnálom, de nem felejtettelek el!

2013. márc. 28. 00:17
 48/55 anonim ***** válasza:
Édesanyám mesélte, hogy egyszer ketten voltunk otthona házban. Én pár éves voltam, 4-5 körül, amikor a sarokba mutattam és megkérdeztem hogy ki az a fekete ruhás néni?
2013. márc. 28. 01:38
 49/55 anonim ***** válasza:
0%

Mint már írtam 48/ az hamis illúzió, amit a fejlődésbe levő agy és a kicsiny lélek együtt tanulása okoz.

Ha nem vált ki szorongást és nem ismétlődik gyakran akkor el kell terelni róla a figyelmét, ki kell belőle szakítani a figyelmét valami valóságos izgalmasabb témával vagy játékkal.

Az egy bődületes marhaság hogy holt lelkek szellemek korzóznak, látogatnak jönnének ide oda a valóságban-- inkább felnőttkori hazugságok halmaza vagy épp egyértelműen skizofrén tünet.

Kérdező Neked küldtem üzenetet.

2013. márc. 28. 20:33
 50/55 anonim válasza:
ha március 15.e körül irtad(nem figyeltem), nem tudom, mennyire hiszel ebben az előző életes dologban, de lehet, hogy katona volt a szabadságkor, és van valami emléke a koszorúkkal
2013. márc. 30. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!