Mitöl lehet? 4 éves gyerek koszorukat lát a házban és nem lehet egyedül hagyni mert fél?
mami válasza:
34/ Írd be a keresőbe még egyszer, ha nekem kijött és naponta 400-500 látogatónak akkor neked is sikerülnie kell
Először kiírja, hogy hiba, ilyen blog nincs létrehozva, aztán bejön :)))
Gyerekek próbáljátok meg még egyszer
Ez blog akárcsak a másik;
Kedves Kérdező" nem tudtam írni, mert nagyon összejött minden, az egyik hogy a szél elvitte a fél tetőről a cserepeket, szerencsére csak az előszoba és a konyha tetejéről repültek le és repedtek el--- úgy hogy jól beáztunk nem győztem takarítani na és mosni, most fóliáztunk és összeragasztotta a cserepeket a férjem-- de azért kicsit itt ott csöpög-- e miatt rohangáltunk-- a biztosító is kint volt... megerőltették magukat 35000. a fenébe... na mindegy majd csak elmegy a mikulás északra gondolom a nyulakkal együtt".
Holnap megyek kardiológushoz reggel és aztán ha hazajöttünk, délután körül írok neked, bocsi sajnálom, de nem felejtettelek el!
Mint már írtam 48/ az hamis illúzió, amit a fejlődésbe levő agy és a kicsiny lélek együtt tanulása okoz.
Ha nem vált ki szorongást és nem ismétlődik gyakran akkor el kell terelni róla a figyelmét, ki kell belőle szakítani a figyelmét valami valóságos izgalmasabb témával vagy játékkal.
Az egy bődületes marhaság hogy holt lelkek szellemek korzóznak, látogatnak jönnének ide oda a valóságban-- inkább felnőttkori hazugságok halmaza vagy épp egyértelműen skizofrén tünet.
Kérdező Neked küldtem üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!