Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitöl lehet? 4 éves gyerek...

Mitöl lehet? 4 éves gyerek koszorukat lát a házban és nem lehet egyedül hagyni mert fél?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 14:05
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Hàt nem èrtem,te nem èrted hogy nem hagyom egyedül,csak 1percre mig kimegyek a mosdoba!Ha van gyereked gondolom tesem viszed magaddal a wc-re?Vagy igen?Ha meg nincs gyerköcöd itt neokoskodj!Az orvos elbeszèlgetett a gyerekkel,ès semmi gond,csak gyàszol,felkell dolgoznia a mama halàlàt!Mar bànom h itt kèrdeztem meg ezt a dolgot!Mert van itt egy-kèt NAGYOKOS aki beszólogatni jar erre az oldalra!Ennyi ja ès köszönöm azoknak a kedves embereknek akik segiteni akartak,bennük van embersèg!
2013. márc. 23. 18:13
 32/55 anonim ***** válasza:

Bárkinek lehetnek még felnőttkorban is feszültségei, szorongásai ezeket nagyon sok esetben gyógyszer nélkül is megszüntethetjük, és mint meséltem vannak te4vhnikák amelyek gyerekeknek szorongásainak megszüntetésére is használható. Ilyenek a saját kis kezük használata valamint saját kis gondolatuk használata.

[link]

[link]

Ebben a két blogban megtalálhatóak ezek a módszerek de még más, több és súlyosabb betegség öngyógyításának gyakorlata is.

2013. márc. 23. 21:59
 33/55 anonim ***** válasza:
0%

Te nem értesz sok mindenhez de legfőképp a gyerek neveléséhez. Gondolkodj el miért nem lehet már már 1 percre sem egyedül hagyni???

Páran itt már próbálták megmagyarázni de nem fogadtad el !!

Ha nem vagy képes nevelni akkor fordulj szakértőhöz.

Máskülönben magánügy de nekem a 6 gyerekem közül egyik sem volt ilyen pánikbeteg!!!Ugyanis normális családi környzetben élnek ami nállad???

2013. márc. 24. 11:32
 34/55 anonim válasza:

Mami!

[link] - "HIBA! Ilyen néven nincs blog létrehozva!"

2013. márc. 24. 13:07
 35/55 anonim válasza:
22%
Én tudom milyen élénk a gyerekek fantáziályuk! (12vok) Vagy az árnyékokat látja vagy mikor belenéz 1 lámpába akkor utánna lila zöld (talán sárga) foltokat is láthat! És emmi aura látás meg szellemek és papot se kel hívni egyszerüen kérdezd meg a gyereket hol látja.
2013. márc. 24. 15:57
 36/55 anonim ***** válasza:

34/ Írd be a keresőbe még egyszer, ha nekem kijött és naponta 400-500 látogatónak akkor neked is sikerülnie kell

[link]

2013. márc. 24. 19:12
 37/55 anonim ***** válasza:

Tisztelt 33-as válaszadó,nem kérünk az ilyen okoskodó,fontoskodó,kioktató emberekből mint Te!Neked hat gyereked van?!Gratulálok,akkor te tökéletes anya vagy!

Nekem csak három van,egy 10 éves,egy 5 éves,és egy két és fél éves.Tudod becsületesen dolgozó szülők vagyunk a férjemmel,szeretjük egymást,nem élünk nagy lábon,és nem számítunk túlságosan jómódú embereknek,de azért nem szenvedünk semminek a hiányától,és a gyerekeink sem.Próbáljuk a lehető legjobb módon nevelni őket,és kellő figyelmet fordítani rájuk,ami néha nagyon nehéz.10 éves lányommal remek kapcsolatot ápolok,és nagyon jó tanuló,tavaly az iskolája ösztöndíjra pályáztatta,ami sajnos nem sikerült,mert 150 gyerekből nem ő lett a legjobb.Totál megviselte,és azóta rengeteget eszik,pedig kibeszéltük,megbeszéltük,és valljuk be,150 gyerek közül,akik ugyanolyan tehetségesek mint ő,kevés esélye volt,hogy pont ő legyen az első.Kudarcként élte meg.És én tehetetlen voltam,hiába biztattam,és vígasztaltam.Azóta 11 kilót hízott,mert állandóan eszik,és tudom,hogy ez váltotta ki belőle.és én nem teszek semmit,mert nem akarom még azzal is bántani,hogy elhízik,ha ezt nem hagyja abba,inkább megfőzöm a kedvenc ételét,minden másnap.Tudom énis rossz anya vagyok.Az 5 éves kislányom 4 éves koráig a mi szülői ágyunkban aludt,este persze a saját kis ágyába fektettük le,de mindig éjjel leosont hozzánk,nem is volt gond,de aztán elég lett belőle,mert eléggé nehezen aludtunk mellette.Eljött az idő,amikor visszavittem mindig az ágyába,és egy idő után tudatosult benne,hogy nem aludhat küztünk.Azóta rágja az ujjait.Volt olyan,hogy reggel úgy jött le,hogy tiszta vér volt a pizsije,és én majdnem elaléltam a látványtól,és ijedten kérdeztem úristen mi történt.És akkor mutatta az ujját,és azt mondta megharapta a kisegér.Szó szerint mélyen beleharapott a kisujjába.Elvittük orvoshoz,ahol rajzolnia kellett,és a képein,amit a doktornőnek rajzol,mindig ott voltam én,és egy ágy,akármit rajzolt,ez mindig rajta volt.Akkor stresszt okoztam vele neki.Majd megszakadt a szívem,de a doktornő azt mondta,nem szabad visszaengedni,mert azzal mégnagyobb gondot okozunk.Mi mégis visszaengedtük.Mert én rossz anya vagyok!

Úgyhogy tisztelt válaszadó,te a hat gyerekeddel,örülhetsz hogy ilyen tökéletes emberke és család vagy!Csak tudod,ezt te sem hiszed el,hiszen ez nem igaz.Nincsenek tökéletes emberek,és főleg nem családok!Én ahogy tapasztaltam minél több a gyerek,annál több az aggódás,és a stressz.De hát valszeg rólad kellene mintát venni,hiszen te tökéletes szülő vagy!Majd szólj és mi szar anyák állítunk neked egy szobrot!

Tisztelt kérdező!Egy felnőttnek is nagyon nehéz a halál fogalmát,elfogadni,felfogni,hát még egy ilyen kicsi lénynek.Próbáljatok,meg beszélni róla,kérdezzétek milyen színű,hogy néz ki.Nincs-e szüksége vízre,mert ha igen locsoljátok meg.Próbáljátok játékosan felfogni,mintha ti is érzékelnétek,talán így elfogadja feldolgozza.

És addig is kitartás,biztosan túl lesz rajta,és hiszem,hogy egyik pillanatról a másikra fog történni,még talán ti is megfogtok lepődni rajta.A lényeg ne tekintsétek semmisnek,bár ahogy olvastam,eddig sem tekintettétek annak,így tovább,előbb utóbb meg lesz a megoldás.

2013. márc. 24. 22:32
 38/55 anonim ***** válasza:
Jah és tisztelt 33-as válaszoló már a százalék átlagodból,is látszik,milyen tökéletes ember vagy,mert ilyen alacsony százaléknál,valszeg mindenkit csak kiokítani tudsz,és fikázni,mert te mindent sokkal jobban tudsz.Szánalmas!
2013. márc. 24. 22:37
 39/55 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A 10-es válaszoló vagyok. Kár, hogy sokan úgy válaszoltak, hogy megtapasztalásuk nincs. A lényeg: a gyermeked érzékenyebb az átlagnál, ez művészekre, tehetséges emberekre jellemző. Pl. Polcz Alaine, a nagyon híres pszihológus, tanatológus is látott "angyalszemeket" gyermekkorában,így fogalmazta meg később. Ami nálatok kicsit aggasztó, az az, hogy a gyermeked fél. Ennek nem lenne szabad így lennie, ha a jó erőkről lenne szó. Nem tudok jobb szót rá. Vallásos vagy? Mi a véleményed a papokról? Ha nem tiszteled őket, nem hiszel a házszentelés erejében, akkor ez nem járható út, de hidd el, már sokakon segített. Fennáll még a probléma? Neked milyen volt a viszonyod a dédivel? Nem lehet, hogy szeretne valamit mondani, csak neked nem tud? Csak találgatok.
2013. márc. 26. 00:25
 40/55 A kérdező kommentje:
Ki a fogyatèkos??Esetleg senki nem kèrt rà hogy irj ide 0%-os hasznos vàlaszado!Ez totàl szànalmas!Amugy a gyerköc mar semmi koszorut nem làt amit eddig làtott!Boldog vagyok,ès köszönöm a vålaszokat!
2013. márc. 26. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!