Van egy gondom. Mostanab elegge furcsa dolgok vannak velem lehet ez kepzelges? .
Az írásból rá lehet jönni, hogy mennyire értelmes az illető. Nyilván aki helytelenül ír, az kevésbé, mint az, aki rendesen tud. Megfigyeltem ,hogy az ezósok nagy része nem tud írni, ez sokat elmond róluk.
V.István
nem rad gondoltam de ez mar majd nem mind1.. nem fogom fecserelni az idom ez 1! add 2 az emberek neha hajlamosak ugy viselkedni mint ahogy ti!megertelek benneteket de van egyember aki majd felnyitja a szemetek ha erdekel valakit a nev az irjon privit mert csak ugy nem adom ki! Eterikus latas ti hoztatok fel en irtam a tenyt ha nem erdekel miert josz ide vissza ?? tehat ott van az elmedben az hogy igen lehet hogy letezik de vajon van ra bizonyitek? ha nincs hagyom a francba! probajatok meg gondolkodni! M.J 2-pac(Tupak Shakur ill)es stb...... 9/11 ha nem vagytok nyitott elmejuek akkor nem kell belepfozani mas dolgaba !!!!!! idovel minden kiderul de csak ugy ha a ti hazatok lasa a karat! mergeznek benneteket (Chemtrail)rakot okoz es meg stb.... nem hiba tart ott a kormany ahol.. Orban is csak egy babu es ha nem figyeltek hat konyen lehet hogy veget elitek ennek a vilagnak mivel magyarorszagra Ukrajna 2020-tol vagy lehetole meg hamarabb! nem fog gazt juttatni! tobb lehetoseg lesz hogy hogyan lehessen titeket kiiktatni.....Oroszorszag es Putyin.. koztudod hogy meg az amcsik is rettegnek az Oroszoktol van is miert mivel nekik van a legjobb atom fegyver... egy biztos ti nem lesztek szabadok ha nem nyilki a szemetek! Orbanek komoj valtoztatasokat akarnak bevezetni es egyre csak emelkedik az elelmi szer ar... ezzel tobben halnak ehen es tudo betegsegben..
a helyes irasi hibakert kulon bocsantott kerek mivel nem reg kedzet a magyart:) Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!