Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van egy gondom. Mostanab...

Van egy gondom. Mostanab elegge furcsa dolgok vannak velem lehet ez kepzelges? .

Figyelt kérdés
Sokszor ara vagyok figyelmes hogy a szemesarkaban latom hogy mozog a fuggony pedig nincs huzzat a hazban egyaltalan nincs olyan dolog ami miatt ez lehetne. Sokszro latok arnyekokat elmenni szinten a szememsarkabn milehet ennek az oka?
2012. nov. 4. 23:22
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
buta? miert lennek buta? csak azert mert elmodtam a tenyeket..... tokoeletes pelda az agymosot idiotakra a te peldad!
2012. nov. 6. 21:36
 22/59 anonim ***** válasza:
xDDD
2012. nov. 6. 21:38
 23/59 anonim ***** válasza:

"Van egy gondom. Mostanab elegge furcsa dolgok vannak velem lehet ez kepzelges? ."

Vagy képzelődsz vagy éterikus látás. Ha akarod fejleszteni, megvannak rá a megfelelő könyvek, ha zavar, ne vegyél róla tudomást és kész.

off:

Az ásó/ az internet/ a facebook / a pénz/ a technikai fejlődés/a gyakorikerdesek.hu teljesen semleges dolgok.

Mindegyik attól lesz valamilyen, hogy ki, mire használja őket. Az ásóval feláshatom a kertet és szamócát ültethetek, vagy fejbeverhetem vele a szomszédot. A facebookkal megtalálhatom az eltűnt macskámat, mindenkinek szép napot kívánhatok egyszerre, vagy éppen az ellenkezőjét.

A gyakorin válaszolhatok a legjobb tudásom szerint egy kérdésre, vagy fölösleges szócsépléssel rabolhatom magam és mások idejét.

2012. nov. 7. 10:00
 24/59 anonim ***** válasza:
Éterikus látás? Ilyenről se hallottam még. Ezt te találtad ki?
2012. nov. 7. 11:55
 25/59 A kérdező kommentje:
Periferikus latas
2012. nov. 7. 12:53
 26/59 anonim ***** válasza:

24.válaszoló attól,hogy Te még nem hallottál róla az nem azt jelenti,hogy nem is létezik.Nézz egy kicsit utánna a dolgoknak és akkor beszélj,ha pedig nem értesz valamihez akkor nem szólj bele és így elkerülheted a vitákat!

Mindenkinek szabad akarata van,azt hisz amit akar,senki nem kényszerít téged,hogy higgy a spirituális dolgokban,szóval te se kényszeríts senkit,hogy olyan szkeptikus legyen mint te!

2012. nov. 7. 13:00
 27/59 anonim ***** válasza:
Nem kényszerítek senkit semmire, de ilyen hülyeséget, hogy éterikus látás még nem hallottam/olvastam xD
2012. nov. 7. 14:13
 28/59 A kérdező kommentje:
mit kell enyit foglalkozni vele el irt es kesz !
2012. nov. 7. 22:53
 29/59 anonim ***** válasza:
A vicc az, hogy nem írta el, tényleg ezt akarta írni...
2012. nov. 7. 23:02
 30/59 A kérdező kommentje:

nah tegyuk tisztaba a dolgokat!

van periferikus meg Eterikus latas a ketto nem ugyan az !!!

de hagyuk idiotakra nem fecserlem az idomet>XD

2012. nov. 7. 23:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!