Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van egy gondom. Mostanab...

Van egy gondom. Mostanab elegge furcsa dolgok vannak velem lehet ez kepzelges? .

Figyelt kérdés
Sokszor ara vagyok figyelmes hogy a szemesarkaban latom hogy mozog a fuggony pedig nincs huzzat a hazban egyaltalan nincs olyan dolog ami miatt ez lehetne. Sokszro latok arnyekokat elmenni szinten a szememsarkabn milehet ennek az oka?
2012. nov. 4. 23:22
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Én viszont fecsérlem, ezét leírom, hogy tudom mi az a periférikus látás, de éterikus látás nincs, az csak egy hülyeség.
2012. nov. 7. 23:55
 32/59 A kérdező kommentje:
bizonyitek?????????? akkor jarjon a szad mikro hiteles lesz amit mondasz kisfiam!
2012. nov. 8. 00:09
 33/59 A kérdező kommentje:
mikor elnezest csak nagyon ideges vagyok.xD
2012. nov. 8. 00:10
 34/59 A kérdező kommentje:
elirtam
2012. nov. 8. 00:10
 35/59 anonim ***** válasza:

Kisfiam??? Ezt nálad idősebbnek egész gáz írni :P

Pont hogy nektek járjon akkor szátok, ha lesz rá bizonyítékotok, mert eddig semmi.

2012. nov. 8. 08:47
 36/59 anonim ***** válasza:
Kérem az éterikus látás bizonyítékát, előre is köszönöm:P
2012. nov. 8. 17:56
 37/59 anonim válasza:
Nem tudni mi lehet az oka :D szoktál járni temetőbe???? a rokonommal is ezek szoktak lenni látnak árnyékokat meg mozog a szék is.
2012. nov. 9. 12:32
 38/59 anonim ***** válasza:
Fúúú 36.válaszoló látod,most biztos postán küldi a bizonyítékokat,sztem te fogod fizetni a postai költségeket..:/ Amúgy meg szerintem erre nem lehet bizonyítékot találni,ezt meg kell tapasztalni :)))
2012. nov. 9. 19:56
 39/59 anonim ***** válasza:
Magyarul nem létezik, értem.
2012. nov. 9. 20:00
 40/59 A kérdező kommentje:

Eterikus latas= Paranormal Dec d4

sok emebr nincs tisztaban az Eterikus/latsaval! van aki nem is figyel oda ra.... vannak viszonot emberek kik erzekelik ezzel segitsegevel a szellem vilagot!! akar mek medium jos meg mondja neked hacsak nem egy bunkot talalsz aki nem agya ki titkait... ezzel a segitsegevel tudnak komonikalni a lelkekkel.. ki nem hiszi jarjon utana es utan jartassa a szajat! Ahogy mar draga Olerrum irta nektek ezt tapasztalni kell nem bizonyitokokat talani valoszinuleg talaj egy mediumot es o mindet elmond neked es remelem sokat segitettem rajtad hulye gyerek

2012. nov. 9. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!