Mitől van az, hogy néha, amikor tükörbe nézek olyan furcsa?
Figyelt kérdés
Leginkább a szemeim, néha direk megijedek, mert olyan mintha a szemeim olyan gonoszak lennének, vagy valami ilyesmi....így elég hülyén hangzik de másképp nem tudom elmagyarázni.2012. aug. 21. 11:45
1/10 anonim válasza:
Ha gonoszak a szemeid, akkor valószínűleg nem csak a tükörben, hanem amúgy is. Te viszont csak ott látod.
Egyébként nem hiszem, hogy gonoszak, mindenkinek kicsit fura saját magát látnia, általában nem vagyunk pont olyanok, amilyennek képzeljük magunkat.
2/10 A kérdező kommentje:
De nem mindig, csak néha meg pl fényképeken nem furcsa egyáltalán.
2012. aug. 21. 12:06
3/10 A kérdező kommentje:
de azért kösz a választ :)
2012. aug. 21. 12:06
4/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a mimikád más, mint ahogy elképzeled. A fotókon már nem emlékszel, milyen arcot akartál vágni pontosan, de a tükörben arra is rácsodálkozok én például, hogy ha azt hiszem, félig somolygok, valójában nem is látszik az arcomon, és gonoszabbnak tűnök.
Ezért is szoktak színészek tükör előtt mimikát gyakorolni, mert egész más kívülről (ahogy a tükörben látjuk), mint ahogy mi érezzük, hogy épp milyen arcot vágunk. Különösen a finom különbségekre igaz ez.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm...hát lehet, hogy tényleg ez a megfelytése a dolognak :D
2012. aug. 21. 12:21
6/10 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy a tükör elött állsz és bámuld a tükörképed arcát. Egy idö után olyan érzésed lesz, mintha bámulni a tükörképed és mintha tudata lenne :D Ijesztö.
7/10 anonim válasza:
Furcsa ??????? :-o nem csak inkább csúnya vagy???
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Nem!!
2012. aug. 21. 20:34
9/10 mustafa33 válasza:
Várd meg még kitisztulsz. Belőve meg ne nézhegesd magad.
10/10 anonim válasza:
Lehet hogy sokáig nézted magad mereven a tükörben, olyankor én is úgy látom magamat mintha elfeketednének a szemeim, és fehér lenne a bőröm, pedig nem így van, mert eléggé barna vagyok, főleg most nyáron :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!