Mi az eredeti története a Suicidemouse. Avi nevű videónak?
Tudjátok van ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=ZgWPbnwsIeE
A videón ugye egy mikiegér van meg fura effektek, hangok.
Meg is néztem, eléggé durva, ha becsuktam utána a szemem láttam a képet meg a fejemben mentek a hangok. Tök indokolatlan dolgokat csináltam utána, kb.7- szer csukogattam odavissza az ajtót, meg ilyenek...
Az eredeti története ott van angolul, de én annyira nem tudok hogy értelmezni tudjam...
Elmondaná valaki az igazit?
Köszönöm!
szerintem ez csak kitaláció:)
Legalább is hallottam, már hasonló videóról de azt bebizonyították, hogy baromság:)
Szerintem egy kísérleti anyag lehet, hogy a tudat alatt az ember mire fogékony. Végignéztem képkockánként, és egyes kockákban láttam furcsa alakokat. Szerintem nincs jelentősége. Szerintem az esemény sorozat hatását próbálták vele megtudni, hogy milyen hatása van az emberre vagy az érzékeire.
Szerintem nagyon butító hatása van. A monotonitás és a hirtelen megjelenő szellemet sejtető kép benne a pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!