Mi az eredeti története a Suicidemouse. Avi nevű videónak?
Tudjátok van ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=ZgWPbnwsIeE
A videón ugye egy mikiegér van meg fura effektek, hangok.
Meg is néztem, eléggé durva, ha becsuktam utána a szemem láttam a képet meg a fejemben mentek a hangok. Tök indokolatlan dolgokat csináltam utána, kb.7- szer csukogattam odavissza az ajtót, meg ilyenek...
Az eredeti története ott van angolul, de én annyira nem tudok hogy értelmezni tudjam...
Elmondaná valaki az igazit?
Köszönöm!
Hogy hogy éreztem magam közben?
Hát eléggé furcsán.
Először még ökörségnek tartottam, azt hittem a haverjaim hülyéskednek velem hogy meg merem- e.
Az első pár percben nem volt semmi különös. Aztán, amikor az a fura zene szólt már gyanakodtam valamiért, mert olyan hatást kelt a zene. Aztán amikor a csendből megszólalt a búgós üvöltés már kezdtem furcsán lenni...
Amikor aztán a kétségbeesett sikoly is már össze voltam zavarodva, azt sem tudtam miért nézem még, de néztem. Már nem gondoltam semmire csak a videóra, amikor meg gyorsan hullámzott egyenesen féltem valamiért... De nem tudom, olyan fura hangok voltak:/
Ennyi.
ezt az írását még nem láttam apirospirulaproject-nek
elég durva, kezdek megvilágosodni
http://www.youtube.com/watch?v=BwYQtQlGmGo
ennek a videónak mi a lényege?
A filmben igazából semmi különös nem lenne, Mickey folyamatosan visszajátszva kb. 6 épület előtt sétál el. Viszont valamiért döntött fejjel és egy rendkívül komor arckifejezéssel teszi ezt. Eközben véletlenszerűen leütött zongorabillentyűk hallatszanak másfél percig, majd fehér zajjá mosódnak össze. Leonard Martin vizsgálta a filmet és úgy gondolta túl ócska ahhoz hogy rákerüljön Disney válogatás DVD-jére. De mivel Disney készítette megtartott egy másolatot. Mindenki azt hitte, a filmnek vége miután a kép elsötétül. Azonban, mikor Leonard digitalizálta a videót, rájött, hogy az valójában 10 perc hosszú. A kép sötét maradt a hatodik percig, amikor visszatért a sétáló Mickey-hez. De itt már más volt a hang. Egy eltorzult sikolyhoz hasonló. Aztán egy éles sikoly hallatszott, az a fajta amit szenvedés hallani. Ekkor a komor arckifejezés mosollyá görbült. Végül a háttér és az egér is kezdtek természetellenesen eldeformálódni. A film elsötétült és egy orosz szöveg jelent meg aminek jelentése "a pokol látványa visszahozza a közönségét". Maltin kényelmetlenül érezte magát ezért egy alkalmazottat küldött be hogy fejezze be a filmet és készítsen jegyzeteket. A videó vége után az alkalmazott falfehér arccal botladozva hagyta el a szobát és miután "a valódi szenvedés ismeretlen" mondatot hétszer megismételte gyorsan elvette a biztonsági őr pisztolyát és a helyszínen fejbelőtte magát.
Ennyi a történet lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!