Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi az eredeti története a...

Mi az eredeti története a Suicidemouse. Avi nevű videónak?

Figyelt kérdés

Tudjátok van ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=ZgWPbnwsIeE

A videón ugye egy mikiegér van meg fura effektek, hangok.

Meg is néztem, eléggé durva, ha becsuktam utána a szemem láttam a képet meg a fejemben mentek a hangok. Tök indokolatlan dolgokat csináltam utána, kb.7- szer csukogattam odavissza az ajtót, meg ilyenek...

Az eredeti története ott van angolul, de én annyira nem tudok hogy értelmezni tudjam...

Elmondaná valaki az igazit?

Köszönöm!

2012. márc. 19. 16:35
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
A videó részletesen úgy kezdődik hogy egy idétlen zene megy, valószínűleg zongorázzák. A kép változatlan, az egér sétál végig a végtelenített utcán ismétlődő mozdulatokkal. Aztán egyszerre csak ilyen sistergés hallatszik, aztán elhomályosodik a kép. Aztán jön az a rész amit az eredetiből kivágtak. Egy leírhatatlan zene szól, néha visszafelé megy az egér, és eltűnnek a házak, és ilyen fura dolgok vannak a háttérben. Az a fura zene néhol együtt szól azzal a félelmetes kétségbeesett sikoltozással. Aztán ez abbamarad. Nincs zene pár másodpercig, csak a léptek zaja hallatszik majd egy fura elnyújtott mély búgás szerű üvöltés hallatszik. Ez megy egy ideig. Aztán jön az a bizonyos leírhatatlan hang. Aztán elkezdődik a sikoltozás. Innentől a végéig van ez, néha visszafelé megy az egér, sötétzöld füst van, ami néha rejtélyes alakokat ad ki, hullámzik a kép, néhol lassan hol gyorsan, Néha a sikoly és az a leírhatatlan hang együtt szól még az üvöltéssel is. Aztán egyszer csak vége.
2012. márc. 27. 17:49
 22/42 A kérdező kommentje:

Hogy hogy éreztem magam közben?

Hát eléggé furcsán.

Először még ökörségnek tartottam, azt hittem a haverjaim hülyéskednek velem hogy meg merem- e.

Az első pár percben nem volt semmi különös. Aztán, amikor az a fura zene szólt már gyanakodtam valamiért, mert olyan hatást kelt a zene. Aztán amikor a csendből megszólalt a búgós üvöltés már kezdtem furcsán lenni...

Amikor aztán a kétségbeesett sikoly is már össze voltam zavarodva, azt sem tudtam miért nézem még, de néztem. Már nem gondoltam semmire csak a videóra, amikor meg gyorsan hullámzott egyenesen féltem valamiért... De nem tudom, olyan fura hangok voltak:/

Ennyi.

2012. márc. 27. 17:52
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
itt ez a cikk, ha van kedved olvasd el, mert találtam a video és a cikk között nagyon sok egybe esést, kicsit hoszzú, de hidd el megéri értelmezni! [link]
2012. márc. 27. 18:05
 24/42 anonim ***** válasza:

ezt az írását még nem láttam apirospirulaproject-nek

elég durva, kezdek megvilágosodni

2012. márc. 28. 14:12
 25/42 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=BwYQtQlGmGo

ennek a videónak mi a lényege?

2012. márc. 28. 14:14
 26/42 anonim válasza:
100%

A filmben igazából semmi különös nem lenne, Mickey folyamatosan visszajátszva kb. 6 épület előtt sétál el. Viszont valamiért döntött fejjel és egy rendkívül komor arckifejezéssel teszi ezt. Eközben véletlenszerűen leütött zongorabillentyűk hallatszanak másfél percig, majd fehér zajjá mosódnak össze. Leonard Martin vizsgálta a filmet és úgy gondolta túl ócska ahhoz hogy rákerüljön Disney válogatás DVD-jére. De mivel Disney készítette megtartott egy másolatot. Mindenki azt hitte, a filmnek vége miután a kép elsötétül. Azonban, mikor Leonard digitalizálta a videót, rájött, hogy az valójában 10 perc hosszú. A kép sötét maradt a hatodik percig, amikor visszatért a sétáló Mickey-hez. De itt már más volt a hang. Egy eltorzult sikolyhoz hasonló. Aztán egy éles sikoly hallatszott, az a fajta amit szenvedés hallani. Ekkor a komor arckifejezés mosollyá görbült. Végül a háttér és az egér is kezdtek természetellenesen eldeformálódni. A film elsötétült és egy orosz szöveg jelent meg aminek jelentése "a pokol látványa visszahozza a közönségét". Maltin kényelmetlenül érezte magát ezért egy alkalmazottat küldött be hogy fejezze be a filmet és készítsen jegyzeteket. A videó vége után az alkalmazott falfehér arccal botladozva hagyta el a szobát és miután "a valódi szenvedés ismeretlen" mondatot hétszer megismételte gyorsan elvette a biztonsági őr pisztolyát és a helyszínen fejbelőtte magát.

Ennyi a történet lényege.

2012. ápr. 6. 19:59
 27/42 anonim válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok (aki leírta a történetet). Valószínűleg van valami ebben a tudatösszezavaró elméletben, én is furcsán zavartnak és valahogy félelmetesen tompának éreztem magam a videó után. Bár ebben benne van az is hogy az én agyam természetellenesen fogékony az ilyen hatásokra.
2012. ápr. 6. 20:10
 28/42 A kérdező kommentje:
Szóval képkockánként elemezte. Mondjuk akkor lehet intenzívebb a hatása. Nem tudom szerintem nem lesz ettől senki öngyilkos, viszont a felvétel egy mestermunka. akkora hatást kifejteni egy képsorozattal az emberi pszichológiára szerintem nem kis munka. Lehet az oroszok kísérleteznek valami beteg dologgal megint. Nem kell őket félteni.
2012. ápr. 7. 22:30
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
durva
2012. ápr. 10. 19:11
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom igaz-e szerintem nem de nem szórakoznék azzal hogy megnézem
2012. ápr. 10. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!