Mi az eredeti története a Suicidemouse. Avi nevű videónak?
Tudjátok van ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=ZgWPbnwsIeE
A videón ugye egy mikiegér van meg fura effektek, hangok.
Meg is néztem, eléggé durva, ha becsuktam utána a szemem láttam a képet meg a fejemben mentek a hangok. Tök indokolatlan dolgokat csináltam utána, kb.7- szer csukogattam odavissza az ajtót, meg ilyenek...
Az eredeti története ott van angolul, de én annyira nem tudok hogy értelmezni tudjam...
Elmondaná valaki az igazit?
Köszönöm!
Igaz règi a tèma, de a napokban találtam meg èn is a net setèt bugyrából ezt a videót. Vègignèztem egy este, hááát mit ne mondjak, akkor èjjel mindent csináltam csak aludni nem aludtam mert nem tudtam :).
Azóta találtam több változatot, egyik az orosz szöveg a vègèn, a másiknál "csak" eltorzúl Mickey feje ès kinyìrja magát, valamint találtam egy "3. verziót" állìtólag az az eredeti, mèg nem nèztem meg, de megfogom.
Eleinte engem is sokkolt mint ìrtam, de már Mickey torz fejèvel rèmisztem a messengeres ismerőseimet. Kiteszem a "napomhoz" hadd nèzegessèk xD. Beteg elme vagyok :D.. szeretem a horrort :) :3
Én már hallottam a történetet, szerintem csak egy Hoax, de azért nem merem megnézni... :D
Az egyik ismerősöm megnézte, azt mondta semmi különös nincs benne, csak egy kicsit letört leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!