A férfi spontán égésbe halhatot meg?
2012. márc. 29. 05:14
1/12 anonim válasza:
Ezen én is rögtön elgondolkoztam,és ez tűnik az egyetlen megmagyarázható válasznak. Szerintem ha a cigaretta gyulladt meg,vagy öngyilkosság történt,az átterjedt volna az egész házra.
2/12 anonim válasza:
spontán öngyulladás? nem hiszem. sokkal valószínűbb, hogy valami magas alkoholtartalmú italt fogyasztott és az gyulladt meg, miután rágyújtott(nem ez lenne az első eset). vagy esetleg magára önthetett valamit
3/12 anonim válasza:
SENKI nem mondta, hogy csak a férfi égett meg, a ház belsejét pedig nem mutatták. Az, hogy nem égett le a ház nem valami természetfeletti jelenség, simán nem volt égehtő anyag a tűz közelében, amire továbbterjedhetett. Pl egy csempénzett de üres szoba nem olyan extra, hogy ne lehessen elképzelni.
5/12 anonim válasza:
Ha cigi gyújtotta meg őt, akkor nagyon lassú és fájdalmas halált halt az illető. Ez úgy volt lehetséges, hogy közben mélyen aludt és a közelében lévő gyúlékony anyagok gyulladhattak meg először, majd a tűz átterjedt a férfi testére is.
6/12 anonim válasza:
A mythbusters-ben volt egy rész a spontán égésről. Asszem ott cigivel indították az égést. Kiderült, hogy bizonyos körülmények közt a tűz nem terjed tovább, mert igazából nem ég intenzíven, hanem inkább parázslik (gyakorlatilag az illetőnek kisül a zsírja), és az kb. 8-10 óra leforgása alatt lassan szenesedett el. A mellépakolt bútoroknak meg szinte semmi baja nem lett. A teszt végeredménye teljesen hasonlított a valódi esetről készült fotókhoz.
7/12 anonim válasza:
Visszatartotta a szellentését és az begyulladt a fenekében.
8/12 anonim válasza:
Lehetséges, hogy létezik a spontán öngyulladás nevű jelenség (ritka esetekben).
10/12 anonim válasza:
Utánnanéztem, nem a Mythbusters-ben láttam, hanem BBC's QED
Wiki:
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=WrQ1m0uiMgw
Az esetek nagyrészét szerintem megmagyarázza. Nézzétek meg, aztán mindenki döntse el maga mi a valószinűbb magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!