Mér látok több furcsa dolgot idén mint az az elmúlt évek folyamán összesen?
valahol azt olvastam hogy 2012 miatt
egyre jobban közeledik a Maja naptár vége (nem a világvége)
és az emberek egyre jobban fogják érzékelni a paranormális dolgokat
remélhetőleg egyre több embernek kinyílik a szeme a dolgok iránt:)
Ezt jósolják
dehogyis.. ilyenekre nem gondoltam.. világvége meg ezek az tényleg a média hülyesége
De viszont egyre jobban közeledünk 2012 felé egyre több embernek történnek szokatlan dolgai, paranormális.. vagy valaki belebeszéli a hatodik érzéknek
A környezetembe rengeteg ismerősömmel történtek fura dolgok ebben az évben.. és még a szkeptikusok sem tudnak mit mondani rá
Nagyon egyszerű!
A dimenziók kezdenek össze csúszni, és ez által minden dolog itt materializálódik a földön mivel ez egy 3 dimenziós világ.
Mivel, csillagászatilag meg van magyarázva a 2012 vége. Ezért a maja naptáras világ végét kéretik elfelejteni.
Új energiák hatnak a földre és minden egyébre, ezért látsz, tapasztalsz furcsaságokat. 2012 a spiritualitás éve kéne hogy legyen, de mivel sok a skeptikus és a téves infó, ezért mindenki elfordul e témától. Kezdődött 1982 vagy 1987ben már nem tudom pontosan, azzal a nagy újsághírrel, hogy a maja naptár megmondja a világ végét! Csakhogy ez nem éppen így van. A maja naptár egy korszak lezárulását határozza meg, és mivel egy új korszak kezdődik ezért nem is készítettek hozzá új naptárat. De persze mindenki azt hisz, amit szeretne, vagy képes befogadni.:)
Szia!
Én már tavaly meg tavalyelött is láttam már sok mozgó vagy épp álló fényes, gyakran szines éles szikrákat, de sok mást is...
Most kevesebb van, de nagyobbak és másmilyen természetüek (nem olyan agresszívek és gyorsak, gyakrabban állnak)
Ha sok furcsa dolgot látsz az azt is jelentheti hogy spirituális beavatás elött állhatsz, amire nagyobb esély van 2012 miatt is, mert a világ nameg az ember irányitva van Istentől és úgy is marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!