Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mér látok több furcsa dolgot...

Lilith1994 kérdése:

Mér látok több furcsa dolgot idén mint az az elmúlt évek folyamán összesen?

Figyelt kérdés
Árnyak, morgás a szobában mikor egyedül vagyok stb
2012. júl. 5. 00:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj. Aki erősen hinni akar a paraizékben az mindenből ,,bizonyítékot" :-)))) képes kreálni az ,,igaza" megerősítéséhez. Így működik az ember, ezért van annyi hívő, hiszen van akinek szüksége van a misztikus dolgokra még akkor is ha egyébként nem teljesen hülye csak tájékozatlan a világról vagy beszűkült a látóköre a paranormális dolgok úgynevezett igazolására:-))))Önámításra sokan hajlamosak, főleg ha az vonzó és érdekes ráadásul nem kell hozzá semmiféle valódi tudás:-))
2012. júl. 10. 09:08
 12/22 Alaque ***** válasza:
Több oka is van, hogy több furcsa dolgot látsz, mint az elmúlt évek folyamán együttvéve. Közeleg a világvége, a sötét oldal átvette az uralmat az ország fölött, meg ott van, ugye, a globális felmelegedés, ami megzavarja a bolygó energetikai vonalait, meghülyült az időjárás, hogy a HAARP-ról már ne is beszéljünk, továbbá az emberiség valóban nagy változás előtt áll, emiatt a dimenziók összefolyhatnak, de legfőképpen azért, mert jobban érdekel téged az ezomaszlag, mint az elmúlt évek folyamán együttvéve.
2012. júl. 10. 13:36
 13/22 anonim ***** válasza:

Amit a 9:08 asnak írtál kész égés Kedves Kérdező:-))Ne égesd már magadat kérlek!

Tipikus példája anak ha elfogynak az ész-érvek, jön az agresszió...Megkaptad a tuti választ és dühös lettél, elfelejtettél észnél maradni:-))))Miért zavar ha valaki a frankót írja és nem azt amit hinni szeretnél oly erősen? Én nyomtam neki egy zöldet, igaza van.

Miért baj az ha valaki felvilágosít, hogy csupán képzelődsz?

2012. júl. 10. 17:52
 14/22 A kérdező kommentje:
jó hogy jobban tudod hogy képzelődöm mint én magam....érdekes ez a világ....mindenki más jobban tudja mint én hogy mit is láttam
2012. júl. 10. 20:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűk látókörű...és nem pontozok le senkit... Szóval tudom hogy nem képzelődöm ... Érdekes akkor élettársammal együtt képzelődünk... mert igen volt hogy ő is látott ilyeneket,és csak a trolkodókat nem szeretem. Tudod mit én is lehetnék veled rettenetesen bunkó... De nem teszem meg, mert különb vagyok mint te :)
2012. júl. 11. 16:22
 16/22 Alaque ***** válasza:
Oké.
2012. júl. 11. 17:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ne égesd magad kérlek!!!

Nem vagy szűk látókörű???!! Mert értelmes vagy?!! Ezt magadról állítod ilyen ,,okosan"? :-)))))))

Tőled néhány részlet: ,,....q..va mélyen kussolj és takarodj vissza a drága földhözragadt világodba. ....te féreg..... már elég a sok se..fejből akik csak beszólni és fikázni képesek, inkább takarodjon vissza az összes trollkodó kö..ög az a..jába." Csodás vagy Kérdező:-)))))))

2012. júl. 12. 10:59
 18/22 Alaque ***** válasza:
Ne piszkáld már, nem látod, hogy most éppen különb nálunk? :(
2012. júl. 12. 14:54
 19/22 A kérdező kommentje:
Ezekre nem is érdemes válaszolnom..
2012. júl. 12. 15:04
 20/22 anonim ***** válasza:

"talán azon kéne elgondolkodni hogy én nem e olvastam több könyvet több témában mint te valaha is"

Ha annyira sokat olvastál volna életedben, legalábbis olyasmit, ami túlmutat a hihetetlen magazinon, akkor tudnád hogyan kellett volna ezt a mondatot helyesen megfogalmaznod..

2012. júl. 13. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!