Van egy gondom. Mostanab elegge furcsa dolgok vannak velem lehet ez kepzelges? .
Dédnagyanyáink 90 évig is eléltek. A rák is azóta terjedt el, mióta mesterséges élelmiszerek vannak.
Na de ne off-oljuk szét a topicot. :)
Asszem úgy jön ide a facebook,hogy ha az nem lenne,akkor sokkal jobbak lennének az emberi kapcsolatok.Nem tudják az emberek megérteni,hogy amit nem tudnak,abba nem kell beleszólni,ezért is kapsz egy csomó hülye választ.Amúgy csak nézd meg,hányan szakítanak csak azért,mert a fiú vagy lány like-olgatja más emberek képeit, meg mit tudom én milyen hülyeségek miatt.A kisfiút is Szita Bencét is a facebookon csalta el a mostohaanyja,és hidegvérrel megölte őt.Itt tart az emberiség,nincs együttérzés csak felszinesség.Sajnállak kedves kérdező,sőt minden olyan embert sajnálok,aki tudni akar,tapasztalni és az igazságot megtudni,mert amíg az emberek nem képesek felfogni,hogy a tudomány és a spiritualitás nem idegen egymástól addig soha nem lesz "békesség".Egyszerűen ma még a tudomány nem képes mérni és kimutatni az olyan dolgok jelenlétét,amit egyes emberek megtapasztaltak már.
Bocsi,hogy eltértem a témától,és lehet,hogy hülyeségeket is írtam,de muszáj volt kiadni magamból...Ha gondolod írhatsz nekem privátban, megpróbálok segíteni.:)))
igen ezzel en tisztaban vagyok.... csak tudod vannak emberek akik nem tudjak felfogni a szellem vilag letezeset, ezert csak a sajat hulyesegeiket irjak le.. ha nem hisz az ember a szellem
vilagban akkor egyben ossze kapcsolhato azzal hogy miert nem hisz az illuminatusok letezeseben mert ok nem emberek ez koztudott! aki jartas a temaban az tugya mirol es milyen fontosagu temat feszegetek, nem kis ovodasokrol van szo, akik gondoltak egyett es meg alakultak, ok a felsobb rendhez sorolhatok, 13 csaladbol alnak,es annak egy nagy uralkodoja van aki ezt a foldett is uralja,ok minden hol ott vannak ez nem paranoia! mindenutt meg talalhato logojuk meg itt egykis varosban is! sokat meg ensem tudok de ha meg is akkor valoszinuleg nem is irnam le ide mivel annak csak en latnam karat.... de attol eltekintve hogy az emberek fuggok az szemelyisegtol is fugg nagy reszben.. Udv Azazel ideje kinyitni a szemetek emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!