Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez? Mit csináljak?...

Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!

Figyelt kérdés
Előre tudom,hogy legtöbb ember,csak azt fogja írni,hogy hülye vagyok,álmodtam,stb...de azért leírom,hátha kapok segítséget.Nemrég költöztünk albérletbe.Azelőtt már laktunk 3házban,illetve anno ugye párjaimnál is aludtam.Soha nem volt semmi problémám,nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal.Albérletbe jöttünk,tetszett,elején tök jól éreztem magam...majd elkezdődött a dolog.úgy kezdődött,hogy barátom 4:25kor kel minden nap hajnalban,egyik hajnalban egy órával előbb csörgött az ébresztője.soha nem állítja be újra,csak este mindig le okézza,hogy be legyen állítva.szólt nekem,hogy hallottad?ki is nyomta,és újra be kellett állítania.meg mondta,hogy eléggé homályosan lát.aztán visszafeküdt.nemtudtuk mi lehetett,de nemigen foglalkoztunk vele.Panelben vagyunk,tudom vannak alapzajok.Fölöttünk nincsenek,mi vagyunk legfelül.De elég sűrűn hangos kopogások jönnek innen-onnan.(mintha erősen szögelnének a falba....)Amikor párom dolgozik,sokszor gyomoridegem van,érzem hogy valaki néz.Amikor elmegy hajnalban,már nem is tudok visszaaludni.Gépezek,hallom hogy mellettem recseg a parketta.úgy mintha járkálna vagy csak mozogna egy helyen valaki.egész nap ugyanott gépezek,csak hajnalban hallom ezeket :S már 2.jára fordult elő,hogy 2különböző szekrény ajtaja nyitva volt.először nem foglalkoztam vele.de a másik szekrény a hűtő fölött van.elég nagy hűtőnk van,és a hűtőhöz nem ér a szekrény,mert beépített.nemigen használjuk,én nem is igen érem fel.Kinyitni nem könnyű,mert ilyen mágneses,és húzza össze rendesen.Plusz,multkor amikor visszaaldtam amikor elment melóba párom,ezt nem tudom hogy fennt voltam-e vagy álmodtam,de sztem fennt voltam....mert állítottam be ébresztőt,olyan volt hogy felkeltem,felültem,és szinte alig láttam valamit,olyan homályosan láttam.majd felkeltem,amire már emlékszem,megnéztem mennyi az idő,kb fél órával volt később mint az ébresztő szólása.és ki volt kapcsolva.Az értelmeseket kérdezem,mit tehetnék?Ha van is itt valaki,hol találnék olyan embert,aki vissza tudja küldeni őt?Félek,és mindig ideges vagyok szinte :(

2012. aug. 23. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
Mit kamuztam bazzki?? és ne a korommal gyere,mert sokkal idősebb nők/férfik mondták nekem ,hogy láttak szellemet.és történtek velük is egyéb dolgok....
2012. aug. 28. 07:41
 62/72 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a könyvet! Alul le tudod tölteni.

[link]

2012. aug. 28. 18:34
 63/72 A kérdező kommentje:
Köszi , el fogom olvasni !
2012. aug. 28. 20:25
 64/72 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is leírom teljesen normális stílusban a véleményem.

Nekem is van benn valami olyasmi dolog, mintha nagyon beakarnád beszélni, hogy nem akarsz észérvekről hallani, hanem azt szeretnéd,hallani 'igenis,szellem'.

Értem én, hogy Neked meséltek, meg idősebbek is, meg sok-sok más. De érdekes, én egy szellemet sem észleltem, pedig a szomszédom is meghalt, Édesapám is meghalt, Nagymamám is meghalt, most éppen egy másik rokonom is meghalt.

Szóval nem értem...

Én hiszek abban, hogy vannak dolgok, amik 'nem véletlenek' tudnék is mondani neked olyat dolgokat. pl: Álmodtam már meg dolgokat, éreztem meg dolgokat. stb... De ez a szellemes dolog nálam sose következett be, lehet azért mert én nem is hiszek benne, ha én hallok bármi féle zajt, rögtön élő hús-vér emberre gondolok.

2012. aug. 30. 21:37
 65/72 anonim ***** válasza:
Első oldal,második válasz.Szellemek nem léteznek. A panelnek vannak néha ilyen kellemetlen hatásai, zörejek, szomszédok, nyomasztó környezet. Nyugi.
2012. aug. 31. 10:41
 66/72 Acplinth ***** válasza:
Ilyen volt velem is és tudom mi az oka. A lakásban sajnos szellemek vannak. Úgy lehet őket elküldeni ha gyujtasz egy gyertyát és azt mondod: Isten nevében távozzatok innen! Ez nekem sikerült és ezt javaslom neked is.:) Ja a nagyokosoknak ha baja van a vélemébyemmel irjon privát üzenetet aztán elbeszélgetünk....
2012. aug. 31. 16:53
 67/72 anonim ***** válasza:

"Mit értesz hozzértő személy alatt? Valaki fogott már el szellemet? Megvizsgálta, elbeszélgetett vele? Tudja egyáltalán valaki, hogy mit is kutat, amikor paranormális jelenségeket elemez? Személy szerint, én nem hallottam ilyen személyről."

Egyértelmű: hozzáértő az, aki fogott már el, vizsgálta már meg, elbeszélgetett már vele és tudja, hogy mit kutat, amikor. És vannak olyanok, akik tudnak ilyen hozzáértőket, és beírták már vagy ide, vagy privátba.

2012. aug. 31. 20:52
 68/72 anonim ***** válasza:
0%

"Csak érdekelt, hogy kit nézel te szakembernek ebben a témában, mert például én olyansról sem hallottam, aki visszaküldött volna szellemet. Egyáltalán hova küldte vissza?"

Szia!

A Szellemekkel suttogó c. sorozatba nézz bele egyszer, elég korrekt. Van egy olyan betegség, hogy a test halála után a lélek nem tud visszamenni a Fénybe, és ittmarad. Őket küldik oda, ahova maguktól is el kellett volna találniuk.

"Van egy meghatározott hely, ahol a szellemek laknak? Járt már élő ember ott? Miért könnyebb egy ilyen választ elfogadni, mint egy egyszerű, semmi természetfelettit felvonultatót?"

Itt van a tévedés, nem magyarázatot keres, hanem megoldást. Hogy megszűnjön a jelenség, az a cél. Aki olyan elméletekkel jön elő, amik nem tartalmazzák a megszüntető megoldást, avval mit kezdjen (akár tudományos, akár nem)???

2012. aug. 31. 20:57
 69/72 anonim válasza:

Lényegtelen dolgokon nem kell paráznod:)

Nincsen senki semmi a lakásodban..

És ajánlom hogy fejezd be hogy beképzelsz dolgokat mert csak egyre rosszab lessz. Én is átestem márt ezen és nem fgolalkoztam vele aztán márt nem is érdekelt. :)

2012. szept. 7. 23:21
 70/72 anonim ***** válasza:

Vannak olyan paranoid tüneteket hordozók akik szellemeket képzelnek be maguknak.

Ez nem ezo-s téma , hanem pszichiátriai. Szerintem.

2012. szept. 8. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!