Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!
Szia!
Én is leírom teljesen normális stílusban a véleményem.
Nekem is van benn valami olyasmi dolog, mintha nagyon beakarnád beszélni, hogy nem akarsz észérvekről hallani, hanem azt szeretnéd,hallani 'igenis,szellem'.
Értem én, hogy Neked meséltek, meg idősebbek is, meg sok-sok más. De érdekes, én egy szellemet sem észleltem, pedig a szomszédom is meghalt, Édesapám is meghalt, Nagymamám is meghalt, most éppen egy másik rokonom is meghalt.
Szóval nem értem...
Én hiszek abban, hogy vannak dolgok, amik 'nem véletlenek' tudnék is mondani neked olyat dolgokat. pl: Álmodtam már meg dolgokat, éreztem meg dolgokat. stb... De ez a szellemes dolog nálam sose következett be, lehet azért mert én nem is hiszek benne, ha én hallok bármi féle zajt, rögtön élő hús-vér emberre gondolok.
"Mit értesz hozzértő személy alatt? Valaki fogott már el szellemet? Megvizsgálta, elbeszélgetett vele? Tudja egyáltalán valaki, hogy mit is kutat, amikor paranormális jelenségeket elemez? Személy szerint, én nem hallottam ilyen személyről."
Egyértelmű: hozzáértő az, aki fogott már el, vizsgálta már meg, elbeszélgetett már vele és tudja, hogy mit kutat, amikor. És vannak olyanok, akik tudnak ilyen hozzáértőket, és beírták már vagy ide, vagy privátba.
"Csak érdekelt, hogy kit nézel te szakembernek ebben a témában, mert például én olyansról sem hallottam, aki visszaküldött volna szellemet. Egyáltalán hova küldte vissza?"
Szia!
A Szellemekkel suttogó c. sorozatba nézz bele egyszer, elég korrekt. Van egy olyan betegség, hogy a test halála után a lélek nem tud visszamenni a Fénybe, és ittmarad. Őket küldik oda, ahova maguktól is el kellett volna találniuk.
"Van egy meghatározott hely, ahol a szellemek laknak? Járt már élő ember ott? Miért könnyebb egy ilyen választ elfogadni, mint egy egyszerű, semmi természetfelettit felvonultatót?"
Itt van a tévedés, nem magyarázatot keres, hanem megoldást. Hogy megszűnjön a jelenség, az a cél. Aki olyan elméletekkel jön elő, amik nem tartalmazzák a megszüntető megoldást, avval mit kezdjen (akár tudományos, akár nem)???
Lényegtelen dolgokon nem kell paráznod:)
Nincsen senki semmi a lakásodban..
És ajánlom hogy fejezd be hogy beképzelsz dolgokat mert csak egyre rosszab lessz. Én is átestem márt ezen és nem fgolalkoztam vele aztán márt nem is érdekelt. :)
Vannak olyan paranoid tüneteket hordozók akik szellemeket képzelnek be maguknak.
Ez nem ezo-s téma , hanem pszichiátriai. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!