Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez? Mit csináljak?...

Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!

Figyelt kérdés
Előre tudom,hogy legtöbb ember,csak azt fogja írni,hogy hülye vagyok,álmodtam,stb...de azért leírom,hátha kapok segítséget.Nemrég költöztünk albérletbe.Azelőtt már laktunk 3házban,illetve anno ugye párjaimnál is aludtam.Soha nem volt semmi problémám,nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal.Albérletbe jöttünk,tetszett,elején tök jól éreztem magam...majd elkezdődött a dolog.úgy kezdődött,hogy barátom 4:25kor kel minden nap hajnalban,egyik hajnalban egy órával előbb csörgött az ébresztője.soha nem állítja be újra,csak este mindig le okézza,hogy be legyen állítva.szólt nekem,hogy hallottad?ki is nyomta,és újra be kellett állítania.meg mondta,hogy eléggé homályosan lát.aztán visszafeküdt.nemtudtuk mi lehetett,de nemigen foglalkoztunk vele.Panelben vagyunk,tudom vannak alapzajok.Fölöttünk nincsenek,mi vagyunk legfelül.De elég sűrűn hangos kopogások jönnek innen-onnan.(mintha erősen szögelnének a falba....)Amikor párom dolgozik,sokszor gyomoridegem van,érzem hogy valaki néz.Amikor elmegy hajnalban,már nem is tudok visszaaludni.Gépezek,hallom hogy mellettem recseg a parketta.úgy mintha járkálna vagy csak mozogna egy helyen valaki.egész nap ugyanott gépezek,csak hajnalban hallom ezeket :S már 2.jára fordult elő,hogy 2különböző szekrény ajtaja nyitva volt.először nem foglalkoztam vele.de a másik szekrény a hűtő fölött van.elég nagy hűtőnk van,és a hűtőhöz nem ér a szekrény,mert beépített.nemigen használjuk,én nem is igen érem fel.Kinyitni nem könnyű,mert ilyen mágneses,és húzza össze rendesen.Plusz,multkor amikor visszaaldtam amikor elment melóba párom,ezt nem tudom hogy fennt voltam-e vagy álmodtam,de sztem fennt voltam....mert állítottam be ébresztőt,olyan volt hogy felkeltem,felültem,és szinte alig láttam valamit,olyan homályosan láttam.majd felkeltem,amire már emlékszem,megnéztem mennyi az idő,kb fél órával volt később mint az ébresztő szólása.és ki volt kapcsolva.Az értelmeseket kérdezem,mit tehetnék?Ha van is itt valaki,hol találnék olyan embert,aki vissza tudja küldeni őt?Félek,és mindig ideges vagyok szinte :(

2012. aug. 23. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
9%
*Judynak is, biztos
2012. aug. 23. 20:10
 22/72 A kérdező kommentje:
jó,hát én nem akarom megmagyarázni neked a dolgokat,nem hiszel benne,csak akkor nem értem miért vagy itt....ez nem segítség...csak beakarod magyarázni az igazadat
2012. aug. 23. 20:12
 23/72 anonim ***** válasza:
43%
Pont, hogy te akarod. Eldöntötted, hogy szellem. A válaszokban leírták a logikus, reális magyarázatot mindenre, amit a kérdésedben leírtál, de te még is ragaszkodsz hozzá, hogy egy szellem, ami egy kitalált, fiktív lény. Tudom, hogy nem illik megkérdezni egy hölgytől de mégis hány éves vagy?
2012. aug. 23. 20:14
 24/72 A kérdező kommentje:
18vagyok.de ez mit számít?
2012. aug. 23. 20:15
 25/72 anonim ***** válasza:
37%
Semmit, ez mindent megmagyaráz. Az ember 18 éves kortól számít nagykorúnak, de attól még valamennyire gyerek, így érthető, hogy hiszel ilyenekben. De egy 18 évesnek reálisan, logikusan is kéne gondolkodnia. Megkaptad mindenre a logikus választ és te még mindig azt hiszed, vagy azt akarod hinni, hogy szellem van nálatok.
2012. aug. 23. 20:18
 26/72 A kérdező kommentje:
Eddig nem foglalkoztam ilyenekkel,sosem féltem sehol....de mindegy,nem fogok magyarázkodni neked.mostmár van talán aki segíthet.
2012. aug. 23. 20:20
 27/72 anonim ***** válasza:
55%
Szkeptikusok. Bolondok és boldogok. Mert persze a tudomány eddig mindenre magyarázatot adott, amire pedig nem, az nem is létezik? Hatalmas az univerzum, lehetnek földönkívüliek, de még nem találtunk, ezért már nem is léteznek? Nem lehet semmit sem megmagyarázni nektek, hiszen nem tapasztaltatok. Lehet lenullázni, lehurrogni, de szegény kérdező olyanoktól vár segítséget, akik nem olyanok, mint TI. Különbségek az emberek között... Első voltam.
2012. aug. 23. 20:21
 28/72 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, úgy látszik nem értesz, ezért megpróbálom a legegyszerűbben feltenni a kérdést. Miért nem akarod elfogadni a reális magyarázatokat, amiket adtak? Miért nem?
2012. aug. 23. 20:25
 29/72 A kérdező kommentje:
Mert nem ! voltak még apróbb dolgok is,de ez mindegy már.itt segítséget nem lehet kérni! csak az okosítás megy :S
2012. aug. 23. 20:27
 30/72 anonim ***** válasza:
45%
Szóval mert nem. Értem. Rajtad már nem lehet segíteni, a 18 évedet is kétségebe vonnám ha folytatnám, DE mivel nincs mit tenni, elfogadom a vereséget, te nyertél, biztos szellem van nálatok, be happy.
2012. aug. 23. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!