Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!
Miért akartok mindenre bizonyítékot?Mi van,ha nem tudnak mindent bizonyítani?Bizonyítsatok be egy megfoghatatlan dolgot!Fogjatok meg pl.egy olyan dolgot,ami éppen most nincs a közeletekben,de esetleg van... az üzletben vagy a szomszédban.Hogy fognátok meg esetleg éppen olyankor,ha az be van zárva,és most nem tudsz hozzá jutni?Esetleg késöbb hozzá juthatsz.
Vagy ,azt írták,hogy a lenmag állítolag hidrogén-cianidot(kéksavat) tartalmaz,nem bizonyított,de nagy mennyiségben mérgezö lehet.Miért nem bizonyított?Lehet maguk se tudják,hogy egyáltalán tartalmaz-e?Akkor meg mit akartok szellemet bizonyítani?Az is energia,csak nem sürü energia,mint a test.
A kérdés az volt,hogy mit csinálj,és nem az,hogy nem létezik.
Ahogy én tudom,szentelt vízzel fel szokták szentelni a sarkakat.Vagy volt olyan is,hogy inkább elköltöztek,vagy irtokat hivtak.Vagy megkéne probálni oda küldeni,ahová valo.Utána kéne nézni,hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!