Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez? Mit csináljak?...

Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!

Figyelt kérdés
Előre tudom,hogy legtöbb ember,csak azt fogja írni,hogy hülye vagyok,álmodtam,stb...de azért leírom,hátha kapok segítséget.Nemrég költöztünk albérletbe.Azelőtt már laktunk 3házban,illetve anno ugye párjaimnál is aludtam.Soha nem volt semmi problémám,nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal.Albérletbe jöttünk,tetszett,elején tök jól éreztem magam...majd elkezdődött a dolog.úgy kezdődött,hogy barátom 4:25kor kel minden nap hajnalban,egyik hajnalban egy órával előbb csörgött az ébresztője.soha nem állítja be újra,csak este mindig le okézza,hogy be legyen állítva.szólt nekem,hogy hallottad?ki is nyomta,és újra be kellett állítania.meg mondta,hogy eléggé homályosan lát.aztán visszafeküdt.nemtudtuk mi lehetett,de nemigen foglalkoztunk vele.Panelben vagyunk,tudom vannak alapzajok.Fölöttünk nincsenek,mi vagyunk legfelül.De elég sűrűn hangos kopogások jönnek innen-onnan.(mintha erősen szögelnének a falba....)Amikor párom dolgozik,sokszor gyomoridegem van,érzem hogy valaki néz.Amikor elmegy hajnalban,már nem is tudok visszaaludni.Gépezek,hallom hogy mellettem recseg a parketta.úgy mintha járkálna vagy csak mozogna egy helyen valaki.egész nap ugyanott gépezek,csak hajnalban hallom ezeket :S már 2.jára fordult elő,hogy 2különböző szekrény ajtaja nyitva volt.először nem foglalkoztam vele.de a másik szekrény a hűtő fölött van.elég nagy hűtőnk van,és a hűtőhöz nem ér a szekrény,mert beépített.nemigen használjuk,én nem is igen érem fel.Kinyitni nem könnyű,mert ilyen mágneses,és húzza össze rendesen.Plusz,multkor amikor visszaaldtam amikor elment melóba párom,ezt nem tudom hogy fennt voltam-e vagy álmodtam,de sztem fennt voltam....mert állítottam be ébresztőt,olyan volt hogy felkeltem,felültem,és szinte alig láttam valamit,olyan homályosan láttam.majd felkeltem,amire már emlékszem,megnéztem mennyi az idő,kb fél órával volt később mint az ébresztő szólása.és ki volt kapcsolva.Az értelmeseket kérdezem,mit tehetnék?Ha van is itt valaki,hol találnék olyan embert,aki vissza tudja küldeni őt?Félek,és mindig ideges vagyok szinte :(

2012. aug. 23. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
Mindenre van magyarázat.Aki nem hisz az ilyen dolgokban,az kimagyarázza kézzel foghato dolgokkal.Aki nem hiszi el ,hogy szellemek léteznek,az mit hisz?Meghal a test és kész,ennyi?Nincs tovább?Vagy a föltámadást fogja várni?Mint ahogy a keresztény hit mondja?
2012. aug. 25. 20:19
 52/72 anonim ***** válasza:
Aki nem hisz a szellemekben az elfogadja, hogy egyszerű biológiai lények vagyunk, amik elpusztulnak, mint bármely más élőlény és azzal vége. Nincs tovább. Vallásos sem vagyok, így a feltámadásban sem hiszek, meg egyéb tündérmesékben sem. Szerintem a teljes megsemmisüléstől való félelem az oka annak, hogy az emberek kitalálták a szellemsztorikat. Ezt tették őseink is minden számukra még ismeretlen jelenséggel (villámlás, napfogyatkozás, földrengés stb.), isteneket kreáltak nekik, vagy az istenek tevékenységeinek vélték.
2012. aug. 25. 20:40
 53/72 A kérdező kommentje:
És látod,most meg te kezded megmagyarázni,hogy tuti nincs szellem,amikor nem hiszel benne.És attól miért ne lehetne,mert te még nem találkoztál vele?? Ne mondjad már hogy minden ismerősöm akivel volt ilyen,beképzelte?Holott még pasi is volt,25éves,aki kissé félve jött hozzám hogy éjjel mi történt,és mondta hogy nem mondja el először,mert úgyis kinevetem.Velem akkor még nem történt semmi ilyen,meghallgattam,és számomra ez érdekes volt.Ő sem foglalkozott soha ilyen dolgokkal,és a többi ismerősöm sem.De mondtam már,ti azt mondjátok nincs semmi,NEM kell ide irogatnotok.olyanokkal szeretnék beszélni,aki tapasztalt hasomlót,és többet tud a dolgokról..Ti csak a saját hitetlen dolgatitokat magyarázzátok....
2012. aug. 25. 21:25
 54/72 anonim ***** válasza:
Erre az oldalra, gondolom, bárki írhat aki civilizáltan kommunikál. Dönteni nem lehet, ha csak az egyik oldalt hallgatod meg, mert az már azt jelenti, hogy a kérdés elött döntöttél. Akkor meg mi értelme van kérdezni? Kérdés helyett kijelentheted, hogy Te szellemet láttál vagy hallottál és kész. Amikor lesz bizonyíték a természetfeletti létezését illetően, akkor biztos én is véleményt változtatok. Ez a ti bajotok, parahívőknek, amikor kifogytok az érvekből, dúltok-fúltok és bezárjátok az ajtót.
2012. aug. 25. 22:02
 55/72 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj kérdező, de a történeted hülyeség, az érveid pedig szánalmasak. Eldöntötted hogy szellem és el sem fogadsz mást. Egy nem létező problémára vársz megoldást, ne csodálkozz azon, hogy senki nem tud segíteni. A normális magyarázatokra nem is figyelsz és folyton azt szajkózod, hogy csak az írjon aki hisz benne. Nos, szerinted miért nem írt egy olyan sem? Mert a szellem hívők is látják, hogy ezekre vannak normális magyarázatok is. Indokold már meg, hogy miért hiszed/akarod hinni hogy szellem van nálatok és miért nem fogadod el a rendes magyarázatokat? A "mert nem" és a "le se írom mert hülyének néztek" válaszok azt jelentik, hogy a kérdés kitaláció.
2012. aug. 26. 20:26
 56/72 anonim ***** válasza:

Miért akartok mindenre bizonyítékot?Mi van,ha nem tudnak mindent bizonyítani?Bizonyítsatok be egy megfoghatatlan dolgot!Fogjatok meg pl.egy olyan dolgot,ami éppen most nincs a közeletekben,de esetleg van... az üzletben vagy a szomszédban.Hogy fognátok meg esetleg éppen olyankor,ha az be van zárva,és most nem tudsz hozzá jutni?Esetleg késöbb hozzá juthatsz.

Vagy ,azt írták,hogy a lenmag állítolag hidrogén-cianidot(kéksavat) tartalmaz,nem bizonyított,de nagy mennyiségben mérgezö lehet.Miért nem bizonyított?Lehet maguk se tudják,hogy egyáltalán tartalmaz-e?Akkor meg mit akartok szellemet bizonyítani?Az is energia,csak nem sürü energia,mint a test.

2012. aug. 26. 21:31
 57/72 anonim ***** válasza:
89%

A kérdés az volt,hogy mit csinálj,és nem az,hogy nem létezik.

Ahogy én tudom,szentelt vízzel fel szokták szentelni a sarkakat.Vagy volt olyan is,hogy inkább elköltöztek,vagy irtokat hivtak.Vagy megkéne probálni oda küldeni,ahová valo.Utána kéne nézni,hogyan kell.

2012. aug. 26. 21:37
 58/72 A kérdező kommentje:
Drága 20:26 , látod hogy jön normális válasz is ?! :) Ha meg ide nem is jött részletesen , csak megsúgom hogy tudd,nem egy emberrel beszéltem priviben ;) Tényleg milyen érdekes,hogy mostmár 3különböző szekrényajtó nyitódott ki nálunk reggelre úgy a konyhában,illetve folyosón , hogy este nyitva sem volt az ablak,azaz huzat sem volt.De te valamivel tuti megtudod magyarázni.Utolsó , köszi a választ , már kaptam pár ötletet másoktól is priviben :) Költözni sajnos semmiképp nem tudunk,mert alig találtunk így is albérletet . Sokan akarnak ebbe a városba költözni mostanában :S
2012. aug. 27. 20:09
 59/72 anonim ***** válasza:
Semmi, csak megnyugodtam, hogy ennyire buta ember nem létezik.
2012. aug. 27. 21:35
 60/72 A kérdező kommentje:
Milyen kamu kérdést tettem fel?Itt ti vagytok azok,akik unatkozhattok baromira,(tisztelet a kivételnek),amikor nem érdekel titeket a szellemes téma,mert szerintetek nincsen bebizonyítva,és nem léteznek,de azért ezeket a kérdéseket olvassátok/nézegetitek,és okoskodtok folyamatosan a válaszaitokkal.Biztos bazzzki,csak arra van kedvem és időm,hogy kitaláljak kamu szövegeket,és várjam rá a normális válaszokat!Itt te vagy az aki elég buta!
2012. aug. 27. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!