Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!
Sorolom. Bár nem tudom, hogy az értelmesek alatt mit értesz... Ezotériahívőket vagy normálisan hozzáértő embereket.
1. Az ébresztő semmit nem jelent.
2. A kopogások a panelban teljesen normálisak, semmi jelentése nincs. Bármi lehet. Kisállatok, nagyobb állatok, hülye szomszédok, akármi.
3. A parketta a legtöbb helyen recseg. Fa, szú, hőtágulás, ilyenek.
4. A nyitott ajtó is bármivel magyarázható. Fizika az is.
5. A homályos látás az ébredés mellékhatása.
Kit kell visszaküldeni és hová?
Az ébresztő nem mindig megbízható. Nálunk is rossz néha.
A kopogások a hőtágulásnak tudhatók be.
A szekrényajtót lehet valamelyikőtök hagyta nyitva, velem is volt már ilyen.
Hajnalban, ha felébredsz, gyakori a homályos, vagy a rossz látás.
Szóval... nincs nálatok semmi természetfeletti!
Én egyszer láttam magától mozgó hintaszéket, aztán arról is kiderült, hogy mitől mozog. Tehát az ajtó is kinyílhat magától.
A falban pedig lehet kisállat szintén. Egér például.
Nem tudom mit kell ilyen agresszívnak lenned, tudod mit, akkor szellem volt, te már úgyis eldöntötted, hogy csak és kizárólag az lehet, amire 0 tudományos bizonyíték van...
Azonnal indítsd el ezt a zenét:
http://www.youtube.com/watch?v=m9We2XsVZfc
Ettől majd elmenekül.
Talán azért írják be, mert van rá tudományos magyarázat?
Kiírjak egy kérdést, miszerint tegnap morajlásokat hallottam és fények csapkodtak le az égből, ez az istenek haragja-e?
Mindenki beírná, hogy hülye vagyok, ez villámlás.
A nézést és a követést pedig azért érzed, mert már annyira félsz ettől az egésztől, hogy ezt érzed. Mint egyedül egy sötét sikátorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!