Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez? Mit csináljak?...

Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!

Figyelt kérdés
Előre tudom,hogy legtöbb ember,csak azt fogja írni,hogy hülye vagyok,álmodtam,stb...de azért leírom,hátha kapok segítséget.Nemrég költöztünk albérletbe.Azelőtt már laktunk 3házban,illetve anno ugye párjaimnál is aludtam.Soha nem volt semmi problémám,nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal.Albérletbe jöttünk,tetszett,elején tök jól éreztem magam...majd elkezdődött a dolog.úgy kezdődött,hogy barátom 4:25kor kel minden nap hajnalban,egyik hajnalban egy órával előbb csörgött az ébresztője.soha nem állítja be újra,csak este mindig le okézza,hogy be legyen állítva.szólt nekem,hogy hallottad?ki is nyomta,és újra be kellett állítania.meg mondta,hogy eléggé homályosan lát.aztán visszafeküdt.nemtudtuk mi lehetett,de nemigen foglalkoztunk vele.Panelben vagyunk,tudom vannak alapzajok.Fölöttünk nincsenek,mi vagyunk legfelül.De elég sűrűn hangos kopogások jönnek innen-onnan.(mintha erősen szögelnének a falba....)Amikor párom dolgozik,sokszor gyomoridegem van,érzem hogy valaki néz.Amikor elmegy hajnalban,már nem is tudok visszaaludni.Gépezek,hallom hogy mellettem recseg a parketta.úgy mintha járkálna vagy csak mozogna egy helyen valaki.egész nap ugyanott gépezek,csak hajnalban hallom ezeket :S már 2.jára fordult elő,hogy 2különböző szekrény ajtaja nyitva volt.először nem foglalkoztam vele.de a másik szekrény a hűtő fölött van.elég nagy hűtőnk van,és a hűtőhöz nem ér a szekrény,mert beépített.nemigen használjuk,én nem is igen érem fel.Kinyitni nem könnyű,mert ilyen mágneses,és húzza össze rendesen.Plusz,multkor amikor visszaaldtam amikor elment melóba párom,ezt nem tudom hogy fennt voltam-e vagy álmodtam,de sztem fennt voltam....mert állítottam be ébresztőt,olyan volt hogy felkeltem,felültem,és szinte alig láttam valamit,olyan homályosan láttam.majd felkeltem,amire már emlékszem,megnéztem mennyi az idő,kb fél órával volt később mint az ébresztő szólása.és ki volt kapcsolva.Az értelmeseket kérdezem,mit tehetnék?Ha van is itt valaki,hol találnék olyan embert,aki vissza tudja küldeni őt?Félek,és mindig ideges vagyok szinte :(

2012. aug. 23. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
Tisztázzunk egy dolgot, kedves kérdező. Mit értesz hozzértő személy alatt? Valaki fogott már el szellemet? Megvizsgálta, elbeszélgetett vele? Tudja egyáltalán valaki, hogy mit is kutat, amikor paranormális jelenségeket elemez? Személy szerint, én nem hallottam ilyen személyről. Szóval, milyen az a hozzáértő, ha az ésszerű magyarázatokat elveted?
2012. aug. 24. 15:38
 42/72 A kérdező kommentje:
Olyan,aki küldött már vissza szellemet!Aki foglalkozik ilyesmikkel.Képzeld,nem egy ismerősöm van aki látott már szellemet....de aztán lehet magyarázni,hogy mindenki hülye,és csak odaképzelte stb.... :D ti ezt úgysem akarjátok felfogni...majd egyszer talán lesz ilyesmi veletek is...
2012. aug. 24. 15:40
 43/72 anonim ***** válasza:
Én nem hülyézlek, sőt még a gondolatomban sem fordult meg, hogy ezzel a jelzővel illesselek. Csak érdekelt, hogy kit nézel te szakembernek ebben a témában, mert például én olyansról sem hallottam, aki visszaküldött volna szellemet. Egyáltalán hova küldte vissza? Van egy meghatározott hely, ahol a szellemek laknak? Járt már élő ember ott? Miért könnyebb egy ilyen választ elfogadni, mint egy egyszerű, semmi természetfelettit felvonultatót?
2012. aug. 24. 15:54
 44/72 anonim ***** válasza:

ma 08:52

Drága 8:52-es válaszoló. Szeretnék neked bemutatni valakiket.

,(vessző) és .(pont) ő egy válaszoló. Válaszoló, ők itt ,vessző és .pont.

Ezentúl nyugodtan használd a válaszaidban őket, nem fognak megharagudni.

2012. aug. 24. 16:28
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Azért tapasztalsz ilyen dolgokat, mert hinni akarsz benne! A nagymamám januárban halt meg, sokszor előfordul, hogy az emeleti villany(nem használjuk az emeletet, le van zárva), magától felkapcsol. Én valahogy mégsem gondolok arra, hogy a mamám lelke itt bolyong a lakásban, és ő kapcsolgatja a villanyt. Sőt, a tévé is magától bekapcsolódik néha. De ezeket mind meg lehet magyarázni. Amíg nem áll elém a nagyi, hogy "hé kislányom, itt vagyok." addig nem hiszem el, hogy vannak szellemek. Viszont laktam panelba. A falban való kopogásra van is bizonyítékom. Egerek! Nekünk is volt, mi is a legfelső emeleten laktunk. Kaparászás, kopogás. Aztán kiderült, hogy egerek furakodtak valahogy a falba, meg persze rengeteg bogár. Szakembert hívtunk ki(nem, nem valami szellemírtót), és láss csodát. Egerek eltűntek, kopogás abbamaradt. Padló nyikorgás? Parkettátok van, azt írtad. Ennyi. Ez a válasz. A parketta ilyen aranyom, mindenkinél, nálunk is. Aztán mi volt még...ja, igen. Mágneses a konyhaszekrény zárja. Ebben a mondatban is benne van a megoldás...mágnes. Nem fogok neked mindent megmagyarázni. Azt meg, hogy néznek, azért érzed, mert bebeszélted magadnak, hogy nem vagy egyedül. Velem is ez volt, úgy 6-7 évesen...Szánalmas, hogy 18 éves vagy, és olyan félelmeid vannak, amik nem is valósak.

Pedig nem vagyok sokkal idősebb tőled, konkrétan 3 évvel csak. Te még nagyon gyermeteg vagy, és elég sajnálatos, hogy a korosztályunk két felé csúszik. Értelmes, és kevésbé értelmes(alias buta)

Fura, én már esküvőt tervezek, és babát szeretnék, te pedig szellemektől rettegsz. Pedig mondom, majd' egy korosztály vagyunk. Sajnálatos.

2012. aug. 24. 16:41
 46/72 A kérdező kommentje:
Drága utolsó!Buta a nénikéd :S Azt hiszem betojnál ha este az ágyadra ülne valaki.Képzeld én sem vagyok egyáltalán gyerekes,nemrég költöztem össze a párommal.Húha esküvő,manapság 16éves korban is szoktak összeházasodni.De nem folytatom a veszekedést....te meg ha nem hiszel ebben,mi a francnak irogatsz ide ? Ha úgy is olyan okos vagy,minek foglalkozol ilyen kérdéssel ? Amúgymeg hozzáteszem nincs üldözési mániám,és nem mindig érzem azt hogy van itt valaki :S sűrűn,de nem mindig....
2012. aug. 24. 20:54
 47/72 anonim ***** válasza:
61%
Azért írok ide, mert számomra felfoghatatlan, hogy ennyi sötét ember van. Ezt az esküvő dolgot nem azért mondtam, hogy dicsekedjek, okostojás. Hanem hogy egy korosztály vagyunk, mégis teljesen más világban élünk. Az egyik családot tervez, a másik szellemekre vadászik....Azt hiszem nem érzed az iróniát. Én nem veszekszem veled, és nem sértegettelek, úgy mint te engem...vagyis a nénikémet. Szóval, ha megbántottalak, akkor ne haragudj, de tudod, van az a mondás: "Akinek nem inge, nem veszi magára." Na, szép napot.
2012. aug. 25. 10:55
 48/72 A kérdező kommentje:
"Te még nagyon gyermeteg vagy, és elég sajnálatos, hogy a korosztályunk két felé csúszik. Értelmes, és kevésbé értelmes(alias buta)" ez neked nem sértegetés ? Bocsiii.... amúgy meg,azért mert épp ilyen történt velem,egyáltalán nem vagyok gyerekes.Első kapcsolatom 4évig tartott.Ott sem miattam mentünk szét,én már terveztem volna mindent vele.Most több mint 1éve vagyok párommal,összeköltöztünk...És nemtom milyen jogon mondassz rólam bármit is,holott egy kicsit sem ismersz milyen vagyok.... Az a baj,itt a gyakorikerdeseken sok az "okos",és lenéző ember.... mert valamelyikőtök nem látott nem tapasztalt semmit,akkor nem is létezik?Ha másokkal meg történik vmi,egyből :tuti beképzelte,idióta,"sötét"stb...hozzáteszem soha nem érdekelt ez a téma,nem foglalkoztam ilyenekkel.és nem arról van szó hogy hinni akarok benne...csak nem 1dolog történt..és mind véletlen?hagyjuk már :S pont most mikor ideköltöztünk,történik minden hirtelen.azelőtt sosem történt még kicsit furcsa dolog sem.perszeee,a földön csak emberek,állatok,és növények vannak.....illetve nem csak "ezek"miatt nem fogadom el a "rendes,megmagyarázható válaszaitokat".Sajnos nem sajnos,nem 1 ismerősöm mesélt dolgokat.És miért hazudnának ilyennel?biztos minden ilyen embernek ez a hobbija mi? :S
2012. aug. 25. 11:05
 49/72 anonim ***** válasza:
47. - Úgysem tudod meggyőzni, ő hinni akarja, hogy valami nagyon misztikus és különös dolog történik körülötte. Vannak ilyem emberek, az okokat nem kell boncolgatni, Te már említettél is egyet. Semmi értelme a vitát erről folytatni, és bizonygatni valamelyikőtök felsőbbrendűségét. Teljesen nyílvánvaló, hogy szellemek nem léteznek, vagy létezésüket nem tudta még senki megcáfolhatatlan bizonyítékkal alátámasztani, hogy enyhén fejezzem ki magam. Hadd éljen abban a tudatban a kedves kérdező, hisz sok rokona és ismerőse látott már szellemet, vagy hallott recsegő hangokat a házban. A kopogás természetfeletti eredű hang, hát kell nagyobb bizonyíték a szellemek létezésére? Tovább megyek, hihetetlen módon még egy két szekrény ajtaja is kinyílik. Erre már tényleg nincs logikus magyarázat. Szóval, kedves kérdező, itt van egy úr oladala, aki az Orosz Parapszichológiai Akadémián (mik vannak) végzett, tehát kemény a csávó. [link] Vedd fel vele a kapcsolatot, és ne felejts el jó sok pénzt adni neki, hogy küldje vissza azt a rakoncátlan szellemet a... hova is?
2012. aug. 25. 13:30
 50/72 anonim ***** válasza:

Nekem egy kiránduláson volt ,hasonlo élményem.Félálomban.A párom azt mondta ,hogy ö már az elsö éjjel hallotta.én nem mert meditácion aludtam.

állítolag a szentelt víz segíthet.

2012. aug. 25. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.