Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!
Egyébként kérdező, ha most én azt mondanám neked, hogy én egy szellemirtó vagyok, kimennék hozzád, gyújtanék pár gyertyát, égetnék pár zöld gallyat és közben motyognék, majd elkérnék 55000 Ft-ot + áfát, akkor megnyugodnál?
Mert akkor az előttem íróra hallgass és hívj ki valami sámánt.
"Talán azért írják be, mert van rá tudományos magyarázat? "
A tudományhívők miért érzik küldetésüknek, hogy NEM tudományos témákba mindig beírják a tudományos állásfoglalást?
Ez NEM tudományrovat. Minek jössz ide trollkodni?
Kedves 12.
Tudományhívők? Na ne már :) A tudomány tényekre alapoz, nem hitre.
Én személy szerint azért válaszolok itt, mert hihetetlenül nehezen tolerálom a butaságot, miszerint a fény az égen az egy reptoid anyahajó.
Ez nem trollkodás. Fogalomzavarod van.
Általában akkor szokott ez végleg megoldódni,ha elköltözik az illető a "nem kívánatos" helyről.
Így járt az énekes Judy is,ugyan ezek voltak,összepakoltak és jobb helyet találtak.
Azóta nyugi van,szerintem már most nézgelődj a neten,valószínű máshol lesz a helyetek!
"Miért érzem hogy állandóan néznek?"
Válasz: üldözési mánia.
Kérdezö, azért ott lebuktál a kamukérdéseddel, ahol egyböl azzal jöttél, hogy "Ha van is itt valaki,hol találnék olyan embert,aki vissza tudja küldeni őt?"
Miközben a kérdés többi részén sehol se említetted annak a lehetöségét, hogy az hiszed szellem vagy más hasonló hülyeség kísértene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!