Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez? Mit csináljak?...

Mi lehet ez? Mit csináljak? Csak az olvassa el, aki nem egyből beakar szólni! Nem vagyok hülye!

Figyelt kérdés
Előre tudom,hogy legtöbb ember,csak azt fogja írni,hogy hülye vagyok,álmodtam,stb...de azért leírom,hátha kapok segítséget.Nemrég költöztünk albérletbe.Azelőtt már laktunk 3házban,illetve anno ugye párjaimnál is aludtam.Soha nem volt semmi problémám,nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal.Albérletbe jöttünk,tetszett,elején tök jól éreztem magam...majd elkezdődött a dolog.úgy kezdődött,hogy barátom 4:25kor kel minden nap hajnalban,egyik hajnalban egy órával előbb csörgött az ébresztője.soha nem állítja be újra,csak este mindig le okézza,hogy be legyen állítva.szólt nekem,hogy hallottad?ki is nyomta,és újra be kellett állítania.meg mondta,hogy eléggé homályosan lát.aztán visszafeküdt.nemtudtuk mi lehetett,de nemigen foglalkoztunk vele.Panelben vagyunk,tudom vannak alapzajok.Fölöttünk nincsenek,mi vagyunk legfelül.De elég sűrűn hangos kopogások jönnek innen-onnan.(mintha erősen szögelnének a falba....)Amikor párom dolgozik,sokszor gyomoridegem van,érzem hogy valaki néz.Amikor elmegy hajnalban,már nem is tudok visszaaludni.Gépezek,hallom hogy mellettem recseg a parketta.úgy mintha járkálna vagy csak mozogna egy helyen valaki.egész nap ugyanott gépezek,csak hajnalban hallom ezeket :S már 2.jára fordult elő,hogy 2különböző szekrény ajtaja nyitva volt.először nem foglalkoztam vele.de a másik szekrény a hűtő fölött van.elég nagy hűtőnk van,és a hűtőhöz nem ér a szekrény,mert beépített.nemigen használjuk,én nem is igen érem fel.Kinyitni nem könnyű,mert ilyen mágneses,és húzza össze rendesen.Plusz,multkor amikor visszaaldtam amikor elment melóba párom,ezt nem tudom hogy fennt voltam-e vagy álmodtam,de sztem fennt voltam....mert állítottam be ébresztőt,olyan volt hogy felkeltem,felültem,és szinte alig láttam valamit,olyan homályosan láttam.majd felkeltem,amire már emlékszem,megnéztem mennyi az idő,kb fél órával volt később mint az ébresztő szólása.és ki volt kapcsolva.Az értelmeseket kérdezem,mit tehetnék?Ha van is itt valaki,hol találnék olyan embert,aki vissza tudja küldeni őt?Félek,és mindig ideges vagyok szinte :(

2012. aug. 23. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
38%
54%-os itt nincs mit tenni.... a kérdezö belezakkant ebbe.
2012. aug. 23. 20:46
 32/72 A kérdező kommentje:
Nektek meg miért olyan furcsa ha vannak szellemek??
2012. aug. 23. 20:48
 33/72 A kérdező kommentje:
Mi az hogy a 18évemet is kétségbe vonnád ? na ne kelljen már lassan azt is bebizonyítani hogy élő vagyok...
2012. aug. 23. 20:49
 34/72 anonim ***** válasza:
58%
"na ne kelljen már lassan azt is bebizonyítani hogy élő vagyok..." Tényleg, erre nem is gondoltam. Lehet te vagy a szellem :O
2012. aug. 23. 20:53
 35/72 anonim ***** válasza:
42%

Amúgy ahogy látom az ezóbolondok vannak többen most, mert a legtöbb helyes válasz lepontozódik.

Na majd egy-két óra és megjönnek az ésszerüen gondolkodók :)

2012. aug. 23. 20:54
 36/72 A kérdező kommentje:
Nincs itt gond,valaki azt mondja valaki ezt.Nem vitaindító akart ez lenni,hanem segítségkérés..de ez nem volt az....
2012. aug. 23. 20:59
 37/72 A kérdező kommentje:
Amúgymeg,higyjétek el,én örülnék a legjobban ha valaki hozzáértő azt mondaná hogy nincs itt semmi/senki.Sajnos ti nem a hozzáértők vagytok,ti csak nem hisztek ebben,és mindenképp próbáljátok megmagyarázni a dolgokat.
2012. aug. 23. 22:58
 38/72 _Jessy_ ***** válasza:
90%
A Bibliában tisztán és világosan le van írva, mi történik a halál után, és az is, hogy a holtak lelkei fölött Isten ítélkezik. Nekik pedig nincs hatalmuk az élők fölött. De gondolom téged ez sem érdekel, mert nem vagyok "hozzáértő", avagy nem hiszek benne...
2012. aug. 23. 23:52
 39/72 anonim válasza:
Én megpróbálok normálisan hozzá szólni, sok furcsaság létezik de mindenre a macska a megoldás nem kell sétáltatni nincs vele gond max csak akkor ha kint hagyod a kaját, és teljesen biztonságban érzi az ember mellette magát ezt így hidd el nekem, én egy olyan lakótelepen lakom ami még 1940 ig temető volt majd ruszki laktanya lett. mostanra egy felújitott lakótelep, 3 éves korom óta lakom itt sok furcsaságot láttam állitólag még akkor régen kiásták a sírokat és elszállították a mostani nagy köztemetőbe, Magyarország 2. legnagyobb városában élek. Most csak leírtam a tényeket amivel magyaráznám a dolgokat: Ha léteznek szellemek itt biztosan lennének, mikor pár éve csinálták a gázcsöveket van itt több játszótér is leástak a munkások jó mélyre mit látok egyik nap hogy 8-10 éves hülye már bocsánat a kifejezésért gyerekek játszanak/ fociznak egy koponyával szürnyű volt lett szólva a tigáznak, hogy értesítsenek valakit, majd megyek a boltba, szalaggal persze elkerítve a gödör de én belenézek, és mit látok kiálló csontokat persze nem úgy kiállót oldalt a földben volt, igazából nem is értettem én úgy tudtam régen is koporsóba tették az embereket, Hát időközbe rá kellett jönnöm hogy nem a tömeg sírokban akiket nem tudták kik csak belehajitották őket egy ásott gödörbe és kész. Na ezek az emberek biztos nem nyugodtak békében. volt hogy este a hátam mögül kislánybeszédet hallottam kis társasház 8 lakásos csak és csak én voltam kislány itt,semmi rossz érzésem nem volt sosem, ilyen dolgok sokat előfordultak vagy csak bámúl a macskám maga elé sokáig. rengeteg a kóbor macska a környéken nagyon nagyon sok több mint bárhol máshol és kéreszkednek befele a házakba hozzám már kettő is jött és hidd el náluk jobb barát nem kell, jahh.. és a kutyámmal első látásra imádják egymást. szal. ennyi ha léteznek szellemek nálam tuti vannak és békén hagynak lehet mert macskám van, vagy csak egyszerűen nem számítok nekik,
2012. aug. 24. 08:52
 40/72 anonim ***** válasza:

Kérdező, egy vasbeton házban bárhonnan jöhetnek fura hangok. Mivel a vas nagyon gyorsan vezeti a hangot (5 km/mp) ezért a hangot nem onnan fogod hallani, amerről tényleg jön, hanem inkább arról, amelyik falhoz közelebb vagy.

Egy ház pedig mindig mozog egy kicsit: a hőtágulás hatására is, meg a szél, a benne levő emberek is mozgatják. Nem nagyon - de ahhoz elég, hogy kis zajokat keltsen.

A többire az a magyarázat, hogy éppen akkor ébredtél. Előfordul lyenkor, hogy nem teljesen ébred fel az ember, és kicsit még folytatja az álmot.

2012. aug. 24. 11:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!