Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemeket látok, érzek és...

Szellemeket látok, érzek és beszélek velük! Bolond vagyok?

Figyelt kérdés
Szellemek járnak hozzám minden nap itt vannak nem hagynak békén! Képeket is csináltam róluk és mikor kész volt a kép tiszán ugy ahogy szabad szemmel valós testi alakban voltak a képeken! Viszont mikor délután mutattam aképeket barátnőmnek csak egy lány volt rajtuk meg a háttében egy szürke árny! Az árnynak csak a koponyája látszik tisztábban! mikor jobban megnéztem már a képeket rájöttem a lány én vagyok a képen ez miért van! Nagyon félek hogy a halálba akarnak húzni magukkal! megköszönném ha valakki megtudná mondani mi ez az egész! már napok ota egy percet nem aludtam.nem ismerek magamra! feszült vagyok!

#szellem látok #érzek beszélek velük
2012. máj. 25. 04:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Nemtudom Talán tudok rajtad segíteni Mert most kesztünk el haverommal ilyesmit játzsani mikor egy sikeres EVP-t vettünk fel. Persze nagyon megilyedtünk és eldöntöttük hogy kiderítjük. Facebook: fazekas milán

Ez talán nekünk is jó lenne karierrbe ha kipróbálnánk élesbe és talán neked is ha sikerülne

2012. máj. 30. 14:57
 22/32 anonim ***** válasza:
4%
De jobb lenne hogy meglinkelnéd a képet mert szükséges!
2012. máj. 30. 15:02
 23/32 miku-O.o válasza:
Híj egy olyan embert aki ért ehez vagy kérdezd meg őket mit akarnak
2012. máj. 30. 15:07
 24/32 miku-O.o válasza:
És képet el tudod küldeni mert velem volt hasonló és kiváncsi vagyok rájuk
2012. máj. 30. 15:08
 25/32 yossarian44 ***** válasza:

Az összes szellemlátó a GYK-n beígéri a képeket, de sosem lesz belőle semmi.

Ez azért rengeteget elmond.

2012. jún. 3. 14:45
 26/32 anonim válasza:

Három kérdésem van hozzád:

szedsz valami erős gyógyszert?

ha beszélsz velük,miért nem kérdezed meg tőlük,hogy mit akarnak és miért léteznek egyáltalán?(én egészen addig nem hiszek bennük amíg egyet nem látok a saját szememmel)

ha van képed akkor miért nem mutatod meg?

2012. jún. 6. 09:43
 27/32 Antimod ***** válasza:
Ha ez komoly, akkor kérd szakember segítségét (parapszichológusét).
2012. jún. 18. 11:59
 28/32 anonim ***** válasza:
Fú de irigyellek! De tényleg! Bármit megtennék azért, hogy láthassak egy szellemet.
2012. jún. 19. 12:12
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy bolond! Ha látod, érzed, beszélsz velük akkor valószínűleg a 3. szemed...
2012. júl. 12. 15:36
 30/32 anonim válasza:
ha tényleg igazat mondassz, akkor beszélj hozzájuk.. soha nem kiabálj hanaem mintha a barátaid lennének.. ennyi.. de szerintem ha ez igaz lenne tudnád magadtól is hogy mi a teendő...
2014. ápr. 19. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!