Szellemeket látok, érzek és beszélek velük! Bolond vagyok?
Figyelt kérdés
Szellemek járnak hozzám minden nap itt vannak nem hagynak békén! Képeket is csináltam róluk és mikor kész volt a kép tiszán ugy ahogy szabad szemmel valós testi alakban voltak a képeken! Viszont mikor délután mutattam aképeket barátnőmnek csak egy lány volt rajtuk meg a háttében egy szürke árny! Az árnynak csak a koponyája látszik tisztábban! mikor jobban megnéztem már a képeket rájöttem a lány én vagyok a képen ez miért van! Nagyon félek hogy a halálba akarnak húzni magukkal! megköszönném ha valakki megtudná mondani mi ez az egész! már napok ota egy percet nem aludtam.nem ismerek magamra! feszült vagyok!#szellem látok #érzek beszélek velük
2012. máj. 25. 04:36
21/32 anonim válasza:
Nemtudom Talán tudok rajtad segíteni Mert most kesztünk el haverommal ilyesmit játzsani mikor egy sikeres EVP-t vettünk fel. Persze nagyon megilyedtünk és eldöntöttük hogy kiderítjük. Facebook: fazekas milán
Ez talán nekünk is jó lenne karierrbe ha kipróbálnánk élesbe és talán neked is ha sikerülne
22/32 anonim válasza:
De jobb lenne hogy meglinkelnéd a képet mert szükséges!
23/32 miku-O.o válasza:
Híj egy olyan embert aki ért ehez vagy kérdezd meg őket mit akarnak
24/32 miku-O.o válasza:
És képet el tudod küldeni mert velem volt hasonló és kiváncsi vagyok rájuk
25/32 yossarian44 válasza:
Az összes szellemlátó a GYK-n beígéri a képeket, de sosem lesz belőle semmi.
Ez azért rengeteget elmond.
26/32 anonim válasza:
Három kérdésem van hozzád:
szedsz valami erős gyógyszert?
ha beszélsz velük,miért nem kérdezed meg tőlük,hogy mit akarnak és miért léteznek egyáltalán?(én egészen addig nem hiszek bennük amíg egyet nem látok a saját szememmel)
ha van képed akkor miért nem mutatod meg?
27/32 Antimod válasza:
Ha ez komoly, akkor kérd szakember segítségét (parapszichológusét).
28/32 anonim válasza:
Fú de irigyellek! De tényleg! Bármit megtennék azért, hogy láthassak egy szellemet.
29/32 anonim válasza:
Nem vagy bolond! Ha látod, érzed, beszélsz velük akkor valószínűleg a 3. szemed...
30/32 anonim válasza:
ha tényleg igazat mondassz, akkor beszélj hozzájuk.. soha nem kiabálj hanaem mintha a barátaid lennének.. ennyi.. de szerintem ha ez igaz lenne tudnád magadtól is hogy mi a teendő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!