Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemeket látok, érzek és...

Szellemeket látok, érzek és beszélek velük! Bolond vagyok?

Figyelt kérdés
Szellemek járnak hozzám minden nap itt vannak nem hagynak békén! Képeket is csináltam róluk és mikor kész volt a kép tiszán ugy ahogy szabad szemmel valós testi alakban voltak a képeken! Viszont mikor délután mutattam aképeket barátnőmnek csak egy lány volt rajtuk meg a háttében egy szürke árny! Az árnynak csak a koponyája látszik tisztábban! mikor jobban megnéztem már a képeket rájöttem a lány én vagyok a képen ez miért van! Nagyon félek hogy a halálba akarnak húzni magukkal! megköszönném ha valakki megtudná mondani mi ez az egész! már napok ota egy percet nem aludtam.nem ismerek magamra! feszült vagyok!

#szellem látok #érzek beszélek velük
2012. máj. 25. 04:36
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
Muti a képeket!!
2012. máj. 25. 13:37
 12/32 anonim válasza:
51%
Haver, túl sok volt az LSD. Inkább állj le.
2012. máj. 25. 21:45
 13/32 anonim ***** válasza:
a képek tényleg érdekelnének. nem tudom mennyivel lennénk okosabbak tőle de hátha
2012. máj. 26. 00:36
 14/32 A kérdező kommentje:
Ma feltöltöm a képeket délután kiteszem nektek ide a linkeT ÉS REMÉLEM VÁLTOZIK A VÉLEMÉNYETEK. A KÁRTYA NINCS NÁLAM A BOLONFO
2012. máj. 26. 06:41
 15/32 yossarian44 ***** válasza:
65%

Egyszerűen letesztelheted, hogy tényleg szellemeket látsz-e:

Elmész az orvoshoz, és azt mondod, hogy hallucinálsz.

FIGYELEM!

Nem fog diliházba rakni, se lekötözni, se árammal megütni. A hülye ezósok riogatnak ilyesmivel, de nem korlátozzák a szabadságod, amíg nem viselkedsz ön- ill. közveszélyesen. Valószínűleg felír neked egy gyógyszert.

Szedd a gyógyszert. Ha a gyógyszertől eltűnnek a szellemek, akkor végig hallucináltál. Na nem, akkor tényleg szellemeket látsz, vagy új gyógyszerre van szükséged. Próbálj ki néhányat megint (az orvoson keresztül ugye) és ha egyik sem űzi el a szellemeket, akkor megvan a válaszod.

Ennek a módszernek még az az előnye, hogy az orvos altatót is felírhat, amitől akkor is alszol, ha a fene fenét eszik is.

2012. máj. 26. 11:47
 16/32 anonim ***** válasza:

Nos, bolond nem vagy. Idegenek elkönyvelhetnek annak, sőt, ismerősök is, ezért óvatosan azzal, kinek meséled el az élményeidet.

Sok embernek vannak képességei, többek közt az hogy képesek látni ezeket a lényeket. DE NEM AKARNAK BÁNTANI.

Az egyszerű szellemek nagy nehézségek árán keresik azokat, akik képesek érzékelni őket. Sok ügyük van még, amit el kell intézniük, de lehet hogy pusztán nem értik, miért vannak itt, de mivel nem természetes a létállapotuk, a puszta fennmaradásuk is nagy erőket igényel, és borzasztó kínnal tud járni, ezért aztán ijesztőek lehetnek.

Nyugodj meg, próbálj szót érteni velük. NEM lehetnek erősebbek, hatalmasabbak nálad. Te ember vagy, a teremtés képességével, ők inkább csak emléktöredék halmazok.

Ha pedig valamelyik tényleg veszélyesnek tűnik, keress egy papot és kérj segítséget. Ne az számítson mennyire vagy vallásos, ők értenek ezekhez.

2012. máj. 26. 12:47
 17/32 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az orvosos válaszoló szavaiban van igazság, DE

az ilyen gyógyszerek eltompítják az érzékeidet, azért habár tényleg szellem szerű lényekről van szó, nem fogod érzékelni őket.

Nyugalmat adnak majd, és lehet hogy egy-kettő keres más médiumot, de végső soron nem oldja meg a problémád.

Azért javaslom a használatukat mégis, mert tiszta fejjel, kipihenten, nyugodtan könnyebben tudod kezelni a helyzetet.

Ezek egyszerűen ott vannak. mindig és mindenütt. Előtted egy másik világ tárul fel, ne félj, hanem fogadd el a csodáit.

2012. máj. 26. 12:52
 18/32 Napkiraly ***** válasza:
tegyél ki képet,utána beszélünk
2012. máj. 26. 15:06
 19/32 anonim válasza:

Én már tegnap óta várom a képet, de semmi. Kezdem azt gondolni, hogy ez csak egy tréfa. :(

Már rég fel lehetett volna tölteni, ha lenne mit... Vagy most szerkeszted??

Nem gondoltam az elején, hogy csak hülyéskedsz, mert mostanában velem is vannak fura dolgok, sőt közeli ismerőssel majdhogynem mindennaposak. Szóval nem vagyok szkeptikus.

2012. máj. 26. 15:47
 20/32 anonim ***** válasza:
mióta látod őket?
2012. máj. 27. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!