Hol találok olyan személyt aki meg tisztítja a házunkat, elűzi a szellemeket?
Figyelt kérdés
Ha lehet olyat aki házhoz is jön!2012. márc. 9. 18:12
1/9 anonim válasza:
A ház megtisztításához szükséges kellékek: Porszívó, portörlő, felmosóvödör vízzel bele egy kis ecet. Ha végeztél a ház megtisztításával utána kisepersz magadból is minden bánatot,te magad is megtisztálkodsz és gyújtasz egy szál gyertyát. Derűs hangulatú ember közelében, akinek rendben a világa kivül-belül, nem érzik magukat komfortosan a szellemek, elmennek, ahogy jöttek. Miért tudna más többet ezekről a dolgokról, mint amennyit te tudsz? Félned nincs mitől, ember vagy, aki néha gyenge, de jóvá tudja tenni a hibáit. Na, a legjobbakat nektek!
2/9 anonim válasza:
Bárhol találhatsz olyan embert aki szívesen lehúz pár ezerrel és te ettől még boldog is leszel.
3/9 anonim válasza:
Az elso valaszolonak a tanacsat fogadd meg, tehat valoban ezt a takaritast is vegezd el, aztan kezdjel el imadkozni naponta, es te fogod eluzni a szellemeket az otthonodbol, mivel valoban nagyon sokan probalnak ebbol megelni, tehat kiadjak onmagukat, hogy azzal foglalkoznak, de valojaban csak penzt akarnak keresni, tehat egyfajta biznisz.
Hivjal papot a templombol, aki ezt szivesen elvegzi pl.
4/9 anonim válasza:
Megfelelő összegért én bármit elűzök neked, még akkor is ha előtte nekem kell oda megidéznem.
5/9 Diavolino44 válasza:
Árkádia fényegyház googliba írd be. ők foglalkoznak ilyennel. Bár én szkeptikus vagyok egy kicsit...
6/9 anonim válasza:
2. válaszoló: pár ezer? Azok amatőrök a profik milliós/száz ezres árakba csinálják
7/9 anonim válasza:
Én elvállalom 12.000.000 HUF-ért és garantáltan nem lesz ott egy ártalmas lélélek sem.
8/9 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezted? Akkor legjobb ha papot hívsz, legalább valami normális helyre menne a pénzed. A többi varázsló csak elszórja.Szellemek amúgy nincsenek.
9/9 Christian Death válasza:
Szellemek nem léteznek, csak démonok meg UFO-k, meg egerek, meg huzatos ajtok.
De lehet hogy nem is a hazba vannak, hanem a benned van a hiba, valoszinu software hiba. Ujra kell programozni az agyadat. Vegyel fel egy olyan vallast amiben nincsen reinkarnacio, pl legyel Jehova Tanuja, es ezutan nem fogod hallani a szellemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!