Szellemeket látok, érzek és beszélek velük! Bolond vagyok?
Figyelt kérdés
Szellemek járnak hozzám minden nap itt vannak nem hagynak békén! Képeket is csináltam róluk és mikor kész volt a kép tiszán ugy ahogy szabad szemmel valós testi alakban voltak a képeken! Viszont mikor délután mutattam aképeket barátnőmnek csak egy lány volt rajtuk meg a háttében egy szürke árny! Az árnynak csak a koponyája látszik tisztábban! mikor jobban megnéztem már a képeket rájöttem a lány én vagyok a képen ez miért van! Nagyon félek hogy a halálba akarnak húzni magukkal! megköszönném ha valakki megtudná mondani mi ez az egész! már napok ota egy percet nem aludtam.nem ismerek magamra! feszült vagyok!#szellem látok #érzek beszélek velük
2012. máj. 25. 04:36
2/32 anonim válasza:
ebből egy egész jó kis horror filmet lehetne csinálni :D
4/32 anonim válasza:
A fokhagymafüzér segíthet, de ne kínait vegyél!
5/32 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy ne harapj! Szabadon járhatsz-kelhetsz? Kimész az ártatlan emberek közé a forgalomba, ebben az állapotban?
6/32 anonim válasza:
Nem vagy bolond, képzelődsz. Talán kimerültség.
7/32 anonim válasza:
Erősek ezek a hallucinációk. :S Hát sajnálom. De legalább se szellemek nem háborgatnak, se nem akar semmi a halálba ráncigálni.
8/32 anonim válasza:
Szerintem ez egy Nagy Kamú !
Miért nem írsz egy mese könyvet ?
Látom van hozzá időd !
9/32 anonim válasza:
Miről szoktál velük beszélni? Miért nem kérdezed meg hogy mit akarnak ha tudsz kommunikálni a szellemekkel?
10/32 anonim válasza:
képet miért nem linkeltél? úgy hiteles lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!