Mindig felkelek 3-kor mitől van?
Figyelt kérdés
Má kib@szottul idegesítő! Pedig semmi sincs amire fel tudnák kelni, és mindig 3-kor majd fél 4-kor elalszok, mitől lehet?2012. febr. 29. 10:06
21/27 anonim válasza:
én is igy vagyok csak én fél 4 fele kelek fől...
22/27 anonim válasza:
En ugy gondolom, bar lehet valakinek nem inyence az 'ordog historiak' stb..hajnali harom kornyeken enis neha fel ebredek, fel riadok megijjedve .kiraz a hideg kiver az izzadsag,.mivel jezust delutan haromkor illetve 3:07kor (a historiak szerint) oltek meg, es az ordogok a gonosz erok ilyenkor ejjel viccelik meg az embereket. Ilyenkor paraan latnak alakokat, felhomalyt sotetebbet a szoba valamelyik pontjan. Remelem segitsegedre lehettem.
23/27 anonim válasza:
én is minden nap mikor egyedül alszom felébredek hajnal 3-kor, vagy néha kicsit korábban. mondjuk én csak azota amiota megnéztem a Negyedik tipusú találkozások című filmet. ugyebár fèltem, és szerintem az agyam ilyenkor automatikusan felèbreszt.
24/27 lacymax válasza:
Ird be a youtube-on hogy az ordog oraja,es ajanlom figyelmedbe a demonok kozott cimu filmet.
25/27 anonim válasza:
Hajlani 3 a boszorkányok órája. A démonok a szentháromságot gúnyolják a hajnali 3órás "felébresztéssel".
26/27 anonim válasza:
Hajnali 3 .
Avagy a boszorkányok órája.
.
elmondom hogy regebben enis hajnali 3 kot keltem fel ojan heti/havi rendszeresseggel.
Csak en arra keltem fel mintha megalna a szivem es nekemnyomtak volna egy sokkolot es erosen szorongok.
Mar tobbszor is probaltam az interneten valaszt keresni .
De erre semmit nem talaltam.
Szoval.
Mara mar mind1
27/27 anonim válasza:
én is ilyenkor kelek fel. azt olvastam, hogy ez az ördög órája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!