Miért van az hogy akármilyen hangosan szól az ébresztőm nem kelek fel rá apu szól egyszer h jóreggelt és egyből felkelek?
Csak úgy közlöm veled, hogy aki álmodik, az tuti ellaudt....nem kellett volna rájönnöd, hogy te is :D
Aztán a másik meg, hogy az óra nem ösztönöz, de egy személy igen. Talán éppen azért mert élő ember szól hozzád....De rossza a kategória :D
Igen.És az ébresztőre túl álmos vagy, így egyszerűen lenyomod, már szinte reflexből vagy mi rutinból észre sem veszed, apud meg talán egy kicsit szigorúúb?? És igen apud már jelzi h most már muszáj felkelni, nem lehet tovább húzni.
én is így vagyok nem kelek fel az ébresztőre, e én akkor, ha valamiért korábban akarok kelni.
:D pedig ezt ki akartam próbálni, amit utolsó :D de kezemben fogva alszom el, általában :D
Nekem tv van bekapcsolva ébresztőre...mármint adott óra, perckor bekapcsol...Most a kapsolót akarom meessze tenni..de így...:D
Ez kérlek szépen a horoszkópod miatt van :D Ha már ebbe a ketegóriába tetted.
"és rájöttem hogyha álmodom akkor mindig elalszom.."
Ezt a részt nem vágom.
Amúgy az ébresztő nálam se használ általában, a gyereksírás a szomszéd szobából annál inkább.
Jó, de én pl, síktást keltene, szivbajt is kapnék.
Ezért amellett hogy halk se legyen, túl hangos se jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!