Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mindig felkelek 3-kor mitől van?

Mindig felkelek 3-kor mitől van?

Figyelt kérdés
Má kib@szottul idegesítő! Pedig semmi sincs amire fel tudnák kelni, és mindig 3-kor majd fél 4-kor elalszok, mitől lehet?

2012. febr. 29. 10:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
én mindíg 3:20 körül ébredek
2012. febr. 29. 21:36
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem menj el péknek.
2012. márc. 1. 00:54
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
3 órakor vége a sötét varázslatok idejének, és elbúcsúznak tőled a sok szellem, démon és minden egyéb természet feletti lény.
2012. márc. 1. 10:31
 14/27 anonim ***** válasza:
53%
juuj láttad már az Ördögűzést? az ördög mindig akkor jelent meg, aztán a ceruzatartó leesett az asztalról meg minden, és a csajt megszállta az ördög. részvétem!!
2012. márc. 1. 15:05
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Májfunkció, semmi gond. Méregteleníts, este ne egyél túl nehéz kaját, délután kevesebb kávét vagy kólát igyál lehetőleg. Sokan el tudnak aludni a kávé után is a rendes , megszokott időpontjukban de éjjel felébrednek amikor a szervezet bontaná a mérgeket.Jók a válaszok. Szellemek meg ilyesmik nincsenek.
2012. márc. 1. 18:00
 16/27 anonim válasza:
51%
"Ördögűzés Emily Rose üdvéért" ajánlom figyelmedbe :D
2012. márc. 2. 00:24
 17/27 anonim ***** válasza:
33%
most nem akarlak hülyíteni, de szerintem nézd meg a Forth kind című filmet... Torrentoldalakról gyorsan lejön... Persze ezt is csak emberek csinálják 1mással
2012. márc. 2. 20:46
 18/27 anonim válasza:
31%
Mert Csobánkai vagy!!!!
2012. márc. 4. 18:41
 19/27 anonim válasza:
Hajnali 1 és 3 között valóban a a máj méregtelenít ezerrel, de 3 és 5 között a tüdő az, ami felkészül az aznapi munkára. Mivel Te 3-kor ébredsz fel, mindkét intervallumot érinted, tényleg lehet vmi kis máj vagy tüdő probléma. Amúgy a legvalószínűbb, hogy mivel véletlenszerűen párszor felébredtél ebben az időpontban, a szervezeted rendszerré fejlesztette kicsit. Ne aggódj, ez vissza fog állni kis idő elteltével a normálisba!
2012. márc. 7. 15:14
 20/27 anonim válasza:
64%
olvastam, hogy a semmi ok nélküli felébredés az azért van, mert néznek o.O (légyszi tudom h hülyeség meg minden, nemhiszek ebben, csk elmondom, ne pontozzatok le légyszi) Mivel sokszor felébredek éjjel nagyon kikészültem ettől...:s (ráadásul pont olyan vagyok aki az ilyenektől fél, még mostis félek a sötétben). Ezt főleg azután kezdtem nagyon elhinni, miután "kipróbáltam", ez annyiból állt, hogy egy üvegajtó mögül, amin alig lehet átlátni, mert csíkos, szal tele van csíkkal ami szintén üveg, csk nem tiszta hanem olyan amin nem lehet árlátni normálisan. Azon keresztül elkezdtem jó távolról nézni apukámat mikor aludt ( fél 7 lehetett, ilyenkor még nem szokott felkelni ugy másfél óráig még)...És felébredt és rögtön rámnézet... Nagyon megijedtem. Szerintem valahogy tisztitsd meg a házadat vagy nemtom, mert egy biztos, hogyha néznek felébredsz! Nem lehet belőle baj hogyha megtisztitod a házad. nagyon ajánlom!!!:S
2012. márc. 14. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!