Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A tükrök varázsa? A lélek...

A tükrök varázsa? A lélek átvonzása vagy mi a nyavalya.

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam és sokan mesélték is hogy a tükrök valami átjárók,dimenzió kapu vagy ilyesmi.Szóval aki elé áll azt beveszi(persze ezt nem úgy értem hogy a tested és továbbá senki nem lát)hanem hogy a lelked képét és ,hogy állítólag a szellemek is átjönnek rajta keresztül.Nem szoktam ezekben hinni és most is még ha igaz is akkor sem parázom tőlem mászkálhatnak ahova akarnak,csak jó tudni az ilyet.Ti mit mondotok rá? :) előre is köszi a válaszokat és kérlek mellőzük a viccnek szánt mondatokat.köszi:D
2011. szept. 12. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
19%

"Wyrm! Biztos vagy benne, hogy jól magyarázod ezt az idézetet? "

Előttem lévőtől idéztem az idézetet, mint reakció. Nem magyarázni próbáltam.

2011. szept. 15. 22:31
 52/78 anonim válasza:
38%
Oké.:)
2011. szept. 15. 23:27
 53/78 anonim válasza:
18%
Ez csak mese báár... egyszer, arra ébredtem, hogy egy sikolyt hallok a fürdőszobából. Felkeltem a kezembe vettem a a súlyzómat, meg a fényképező gépemet és csináltam pár jó képet magamról egy meleg oldalra.
2011. szept. 19. 22:25
 54/78 anonim ***** válasza:
34%
A tükör borotválkozásra és fésülködésre való, szellemek nincsenek. Mi ez a hosszú vita itt?
2011. szept. 20. 10:21
 55/78 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem azt akarod mondani, hogy mikulás sem létezik?
2011. szept. 20. 23:41
 56/78 anonim ***** válasza:

A sötét anyagot és energiát (szellemvilágot) alkotó, mindenen (rajtunk is) átmenö neutrinók egy nagyon kis része a fényhez hasonlatosan megtörik a tükrözödö felületeken (minél simább ez a felület, annál kevésbé ütköznek más neutrinókkal).

Szóval ezek a nagyon csekély számú részecskék egy nagyon csekélyszámú lassulást gszenvednek el, de már így is reakcióba tudnak lépni az élölény által kibocsájtott elemi (bioenergikus, azaz az aura alkotta) részecskékkel. Ez egy nagyon kis kölcsönhatás, de mivel ezen részecskék tartalmaznak antianyagot is, a reakció ereje a milliárdszorosára nö. S ezt az energiát már képws az élölény érezni, képes rà befolyással lenni. Így kapcsolódik a szellemvilág fizilailag a mi anyagi világunkhoz.

:))))

2011. szept. 21. 11:54
 57/78 anonim ***** válasza:
Persze az elöbbi válaszom nagyon tömör, sok száz oldalt lehetne írni erröl... sok kiegészítéssel.
2011. szept. 21. 12:09
 58/78 anonim ***** válasza:
Az utóbbi okfejtés színes fantáziára vall, lehet, hogy néhány fantasztikus folyóiratban is lehet olvasni hasonlókat, de a valósághoz semmi köze nincs. Ilyen tudományosnak álcázott(ÁLTUDOMÁNYOS) magyarázatok születtek már a középkorban is:-)) Szellemvilág nincs, de az okfejtésedről sem tud a tudomány semmi hasonlót:-)) Persze ügyes csúsztatásokkal mindig lehet valami valódi felfedezés eredményeit hozzákavarni a varázslók és kuruzslók magyarázataihoz és akkor hitelesebb az emberek számára:-)) Mondjuk azt mindenki tudja, hogy szellemek nincsenek, de sokan szeretnék ha lennének. Érthető:-)
2011. szept. 21. 12:43
 59/78 anonim ***** válasza:
1000 év múlva a mostani tudományt fogják áltudománynak hívni. Ez a fejlődés törvényszerűsége.
2011. szept. 21. 12:54
 60/78 anonim ***** válasza:
0%

Mit bazsalyog a pofád, utolsóelőtti? Nem bírom a fajtádat. Anélkül is fellehet állítani nyomos érveket, véleményeket, hogy szétmosolyognád az agyad felette.

:))))): ) : ) : )

2011. szept. 21. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!