A tükrök varázsa? A lélek átvonzása vagy mi a nyavalya.
A tükrök a szellemvilágba nyitnak átjárót, nem de ezt nem anyagi, hanem lelki-asztrálios módon.
Szellemek jöhetnek rajta ki és a te szellemed részét is beszippanthatják (túlvilági időszámítás szerint szinte örökkévalóságig), bár ebből te amint magadhoz térsz semmit nem érzékelsz, max egy kis elbambulás szerűséget csinálsz.
Egyik ismerősöm teliholdkor energiatisztítást végzett és a tükör megigézte és beszippantotta a szellemi énjének egy részét. Azóta ő nagyon megváltozott, sokkal érzéketlenebb lett. Az orvosok sem tudnak vele mit kezdeni.
A tükör arra való, hogy meg tudj borotválkozni vagy fésülködni.
Nem viccnek szántam, szerintem az előző válasz inkább poén lehetett, de ne sértődj meg ezeken. Nincsenek átjárók , szellemvilág meg hasonlók, a tükör ( bármennyire is érdekes dolog) nem ezo eszköz hanem nagyon is hétköznapi használati tárgy, erre találták ki. Persze ez unalmasabb , ezért nem is olyan jó elhinni, de sajnos tény.
11:23 Ezt tudod is valamivel bizonyítani?
Amúgy a tükör tényleg borotválkozásra és hasonlókra való akármilyen hihetetlen.
A kérdező egy ilyen történetet akart hallani, hát ilyet írtam neki.
Nem tudom hol olvasol ilyeneket és ki a molylepke, aki szerint a tükrök interdimenzionális portálok, de láthatóan szükséged van arra, hogy a bejövő információt megszűrd. Egyenlőre ezt be lehet tudni fiatalságodnak, előbb-utóbb minden bizonnyla kinősz az ilyen kérdésekből.
...És fel kell készülnöd arra, ha tovább foglalkozol a témával, akkor később korosztályodban már csak nevetség tárgya leszel (ez sajnos így van).
A tükör nem más, mint egy nagyon sima felület, amire olyan anyagot visznek fel, ami nagy részben ugyanolyan szögben veri vissza a beeső sugarakat, így nem szórja szét. Ha nagyon sokáig csiszolsz/polírozol egy rézlemezt, akkor készítettél egy tükröt. Nem lett attól az interdimenzionális kapu a szellemvilágba, hogy sima a felülete.
Ez az interdimenzionális kapu tényleg hülyeség nem más dimenziókba vezet... a saját dimenziónkból átjáró a saját dimenziónkba... huhh nehéz ezt elmagyarázni de olyan dolgokat enged a számunkra az érzékszerveinkkel érzékelhetetlen világból az érzékelhetőbe, amiket nem lehetne... de ez nagyon ritka, mert egy tükör csak nagyon ritkán van "nyitva" általában zárva van és amikor kinyílik akkor is csak nagyon rövid ideig. Egyébként van h észre lehet venni valami furcsaságot a tükörben csak olyan gyorsan visszaáll a dolog h az ember utána azt hiszi h csak káprázott a szeme és nem tulajdonít neki jelentőséget! Pedig akkor épp nyitva volt a tükör. Sztem mindannyiunkkal volt már ilyen!
A tükör maga am tuti nem lopja el a lelked az biztos, az már persze más kérdés h ki van a másik oldalán :P Lehetségesnek tartom h történt ilyen már h vkinek a lelkét átszívták a tükrön keresztül, de sztem ez nagyon nagyon nagyon ritka.
A szellemek viszont biztos h nem jönnek át a tükrön keresztül mert ők am sem ott vannak, mit keresnének ott?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!