A tükrök varázsa? A lélek átvonzása vagy mi a nyavalya.
19:16
Azt kéne már felfogni kedves kis utolsó barátom, hogy sokaknak az általad behatárolt kis "vágyálmai" elég sokat jelentnek amellett a materializálodótt kis porhüvely mellett, amiben egymást agyonb!szó, önpusztító zombik röhögnek a pofájába lépten-nyomon nap-mint-nap. A kis "vágyálmaid" -attól, hogy akárhogy vergődsz hogy neked nem tetszenek és nem léteznek- Ő általuk LÉTEZNEK. Kijelenteni, hogy hülyeség megegyezik önmagad sületlenségének világgátrombitálásával.
A szemet szemért felfogás nem menő. Legfőképp nem, amikor gondolatokat osztasz meg, nem csak üres szavakat.
Ezt már egyszer megbeszéltük. Az egy dolog, hogy valaki önmaga szórakoztatására hisz valamiben, én azt leszarom, ő jár rosszul, ha emiatt elcsesz valamit. Az viszont egy másik, hogy mindenáron meg akar győzni róla másokat, és lenézéssel beszél arról/azzal, aki nem abban hisz, amiben ő. Ezt már nem tudom tolerálni!
De azt azért sikerül felfogni, hogy miért nem fogok elfogadni egy bizonyítatlan dolgot?
"Az viszont egy másik, hogy mindenáron meg akar győzni róla másokat, és lenézéssel beszél arról/azzal, aki nem abban hisz, amiben ő."
Az nem az én asztalom.
A tükör csak akarattal végrehajtott rituálék útján válik "mágikussá", alkalmassá arra hogy közvetítő közeg legyen, vagy varázslatokhoz használják fel.
Lehetséges vele ilyen módon a szellemidézés, vagy a saját belső világod felderítése, és démonod vagy gyengeségeid feltárása, valamint legyőzése.
Hagyományosan azonban úgy tartják, hogy rituálé nélkül ha a telihold fénye tükröződve hull rád, "közvetlenül", megnyitod magad a megszállásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!