Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A tükrök varázsa? A lélek...

A tükrök varázsa? A lélek átvonzása vagy mi a nyavalya.

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam és sokan mesélték is hogy a tükrök valami átjárók,dimenzió kapu vagy ilyesmi.Szóval aki elé áll azt beveszi(persze ezt nem úgy értem hogy a tested és továbbá senki nem lát)hanem hogy a lelked képét és ,hogy állítólag a szellemek is átjönnek rajta keresztül.Nem szoktam ezekben hinni és most is még ha igaz is akkor sem parázom tőlem mászkálhatnak ahova akarnak,csak jó tudni az ilyet.Ti mit mondotok rá? :) előre is köszi a válaszokat és kérlek mellőzük a viccnek szánt mondatokat.köszi:D
2011. szept. 12. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
56%
Szellem tényleg nem használja, ebben az egyben igazad van :D
2011. szept. 12. 19:25
 32/78 anonim ***** válasza:
39%

19:16

Azt kéne már felfogni kedves kis utolsó barátom, hogy sokaknak az általad behatárolt kis "vágyálmai" elég sokat jelentnek amellett a materializálodótt kis porhüvely mellett, amiben egymást agyonb!szó, önpusztító zombik röhögnek a pofájába lépten-nyomon nap-mint-nap. A kis "vágyálmaid" -attól, hogy akárhogy vergődsz hogy neked nem tetszenek és nem léteznek- Ő általuk LÉTEZNEK. Kijelenteni, hogy hülyeség megegyezik önmagad sületlenségének világgátrombitálásával.

A szemet szemért felfogás nem menő. Legfőképp nem, amikor gondolatokat osztasz meg, nem csak üres szavakat.

2011. szept. 12. 19:30
 33/78 anonim ***** válasza:
73%

Ezt már egyszer megbeszéltük. Az egy dolog, hogy valaki önmaga szórakoztatására hisz valamiben, én azt leszarom, ő jár rosszul, ha emiatt elcsesz valamit. Az viszont egy másik, hogy mindenáron meg akar győzni róla másokat, és lenézéssel beszél arról/azzal, aki nem abban hisz, amiben ő. Ezt már nem tudom tolerálni!

De azt azért sikerül felfogni, hogy miért nem fogok elfogadni egy bizonyítatlan dolgot?

2011. szept. 12. 19:47
 34/78 anonim ***** válasza:
27%

"Az viszont egy másik, hogy mindenáron meg akar győzni róla másokat, és lenézéssel beszél arról/azzal, aki nem abban hisz, amiben ő."

Az nem az én asztalom.

2011. szept. 12. 20:37
 35/78 anonim ***** válasza:
48%

A tükör csak akarattal végrehajtott rituálék útján válik "mágikussá", alkalmassá arra hogy közvetítő közeg legyen, vagy varázslatokhoz használják fel.

Lehetséges vele ilyen módon a szellemidézés, vagy a saját belső világod felderítése, és démonod vagy gyengeségeid feltárása, valamint legyőzése.

Hagyományosan azonban úgy tartják, hogy rituálé nélkül ha a telihold fénye tükröződve hull rád, "közvetlenül", megnyitod magad a megszállásra.

2011. szept. 12. 22:38
 36/78 A kérdező kommentje:
h ez az utolsó komi érdekes volt azért is mert tegnap volt telihold(nem mintha szeretném hogy megszálljon egy) a többi komival ami a veszekedésetekről szól(elolvastam) de nem nagyon érdekel.De azért koszi mindenki hogy leírt nekem ilyen hosszú kötegeket xD :'D
2011. szept. 13. 08:25
 37/78 anonim ***** válasza:
80%
Az emberiség ősi vágyai között van , hogy ,,milyen jó lenne ha lennének szellemek". Ez ma is érvényes. Ezért oly könnyű meggyőzni néhány embert arról ami izgalmas és színes fantáziaszülemény. Ettől van az, hogy aki a tudomány eredményeit fogadja el és tudja, hogy ezek a misztikus dolgok csupán vágyak, semmi több, földhözragadtnak bélyegződnek. Nem kell ezért senkit kritizálni, hiszen a meggyőzés eszközei ellen nem képesek védekezni.A vágyálmokról senkit nem lehet lebeszélni, még akkor sem ha néhányan belül érzik, hogy nem létező dolgokban ,,hisznek".Tulajdonképpen ez arról szól, hogy erősen hinni akarnak valamiben, mert kell nekik az izgalmas borzongás, a beavatottság érzése, a cinkos vállveregetés a többi ezo-tól. Ebből jól élnek a spiritiszták, meg hasonló emberek, akik vagy a képességeik vagy lehetőségeik hiánya miatt nem tanultak, vagy egyszerűen lusták voltak rá.Ilyen a világ évezredek óta, semmi baj ezzel. Persze, ahogy fogytak a magyarázat nélküli jelenségek,(pl. már tudjuk, hogy mi a villámlás, volt amikor még nem ,,tudta" senki csak a sámán) úgy kell újabbakat kreálni:-)) Ennyit erről. A tökör meg jó dolog, legalább nem vágod meg magad borotválkozáskor.
2011. szept. 13. 09:19
 38/78 anonim ***** válasza:
83%
Forma vagy, kérdező... Egy provokatív kérdéssel elindítasz egy tudomány/tudás kontra ezotéria/hit vitát, majd közlöd, hogy ja, nem érdekel. -.- Am a tudomány ugyanezeket a harcokat már lefolytatta az egyházzal, és nyert. Egyébként egy jelenség akkor fogadható el létezőként, ha azonos körülmények között ugyanúgy megy végbe. Egyébként képzelgés. Ha ez pl. nem az, akkor előbb-utóbb a tudomány felfedezi, elnevezi, megmagyarázza, stb.
2011. szept. 13. 17:41
 39/78 anonim ***** válasza:
31%
Ja itt a kérdező a legnagyobb paraszt kár h nem írja ki a nevét akkor tudnám mire nem kell válaszolni... mert ő nem azért ír ki egy kérdést mert érdekli, hanem csak úgy! Biztos épp begörcsöltek az ujjai és véletlenül kiírta vagy nemtom.
2011. szept. 13. 17:58
 40/78 anonim ***** válasza:
55%
Wyrm, ajánlok figyelmedbe egy mondást Philip K. Dicktől: "A valóság az, ami akkor sem szűnik meg létezni, ha már nem hiszünk benne."
2011. szept. 13. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!