Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A tükrök varázsa? A lélek...

A tükrök varázsa? A lélek átvonzása vagy mi a nyavalya.

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam és sokan mesélték is hogy a tükrök valami átjárók,dimenzió kapu vagy ilyesmi.Szóval aki elé áll azt beveszi(persze ezt nem úgy értem hogy a tested és továbbá senki nem lát)hanem hogy a lelked képét és ,hogy állítólag a szellemek is átjönnek rajta keresztül.Nem szoktam ezekben hinni és most is még ha igaz is akkor sem parázom tőlem mászkálhatnak ahova akarnak,csak jó tudni az ilyet.Ti mit mondotok rá? :) előre is köszi a válaszokat és kérlek mellőzük a viccnek szánt mondatokat.köszi:D
2011. szept. 12. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
27%
Mit csináljak vele?
2011. szept. 13. 18:11
 42/78 A kérdező kommentje:
nagyon gratulálok annak aki azt írta hogy csak úgy kiírtam-.- kérlek szépen kedves válaszoló nem , nem azért írtam ki.Ide tudod azért írnak ki kérdéseket mert érdekli őket ahogy engem is.és a vita azért nem érdekel mert már szinte nem is arról szolt ami a kérdésem
2011. szept. 13. 21:39
 43/78 anonim ***** válasza:
48%

Ez nagyon érdekes:)

Ennek utána is nézek!

2011. szept. 14. 19:48
 44/78 A kérdező kommentje:
néz :)
2011. szept. 14. 20:46
 45/78 anonim ***** válasza:
63%
Gondolkozz el rajta. Azt jelenti, hogy ha valami csak az ember képzeletében létezik, akkor valójában nem létezik.
2011. szept. 14. 22:36
 46/78 A kérdező kommentje:
mondasz valamit utolsó író :)
2011. szept. 15. 10:28
 47/78 anonim ***** válasza:
27%

"Azt jelenti, hogy ha valami csak az ember képzeletében létezik, akkor valójában nem létezik."

Felőlem ecsetelheted életed végig, hogy mennyire messzire látsz el, ha belülről úgy is vak vagy. Ha belegondolsz jóformán az ember találta ki azt a világot az idő során fokozatosan, amiben ma éldegélsz. Hiába volt adott a környezet, az magába semmire sem lett volna elég anélkül, amire én próbálok rámutatni már 3 oldal óta kb. Ezzel a te felfogásoddal kb az ember még mindig valami kis agyatlan sz!r lenne.

2011. szept. 15. 17:08
 48/78 anonim ***** válasza:
89%

A gond az, hogy szarul magyarázol, se füle se farka annak, amit mondasz, egyszóval nincs értelme. Így meg hiába próbálsz rámutogatni akármire, nem érsz el vele semmit, nem a hallgatóság hibájából.

Arra gondolsz, hogy az ember kitalált valamit, aztán létrehozta, és működik? Pl. az autópályák? Ha de, akkor olvasd csak el megint, amit írtam... "ami CSAK az ember képzeletében létezik". Ha az a valami kijön a való világba, akkor onnantól fogva már nem CSAK a képzeletben létezik, vágod? Ha meg nem, akkor meg mire gondoltál?

2011. szept. 15. 17:53
 49/78 anonim válasza:
38%

"Azt jelenti, hogy ha valami csak az ember képzeletében létezik, akkor valójában nem létezik."

Wyrm! Biztos vagy benne, hogy jól magyarázod ezt az idézetet?

Gondolj csak bele, kezdetben minden csak képzeletben létezett, ami ma valóság. Pl. autó, fényképezögép, számítógép, mobiltelefon. Ezekhez mind kellett egy feltaláló, aki elképzelte, mi lenne, ha... szegény Karl Benz-t is kinevették, mikor elöállt a motorhajtotta jármü ötletével a lovashintó helyett. Lehetetlen képzelgésnek tartották. Ma pedig életünk szerves része az autó. De ez csak egy példa..

Számtalan esetben bebizonyosodott már, hogy amit valaki egyszer elképzelt, az elöbb-utóbb valósággá vált.

és nem az ezoterikus beállítottságú illetöt szeretném védeni, de elgondolkodtatóan ír.

és egy utolsó gondolat: azért mert valamit még nem bizonyítottak be, attól késöbb még megtehetik és általánosan elfogadottá válhat. Akár a szellemvilág is. Ki tudja?

Nehéz téma ez a parapszichológia, hisz nem kézzelfogható dolgokról van szó. De ha azt vesszük, az a Facebbook sem kézzelfogható dolog, mégis létezik.

Oké. Vége a regénynek.

Ui.: nem vitatkozni akartam, csak eszmecserét folytatok, ha vevö rá valaki.:-)

2011. szept. 15. 21:32
 50/78 anonim válasza:
38%
javítva: a Facebook
2011. szept. 15. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!