A tükrök varázsa? A lélek átvonzása vagy mi a nyavalya.
Jó, akkor úgy fogalmazok, hogy számunkra láthatatlan.
Az EM sugárzást nem mutatja meg a tükör (vagy legalább is én nem tudok róla :D), arra vannak más, nagyon jó módszerek.
Fizikai helyzeten kívül ezernyi helyzet van még, főleg itt spirituális helyzetre gondoltam. Vannak olyan dolgok, ami az ember számára nagyon is látható, csak az agy utasítja el, nem képes/nem akarja felfogni. Meg persze van olyan, ami a szemnek is láthatatlan, de nem azért, mert alapból is láthatatlan, hanem mert nem látunk rá. Ezekben segíthet a tükör.
ma 16:47
Épp ezért maradsz egy legutolsó vigyori kis goblin. :)
A tükröket sok misztikum övezi. Kb ennyi. Ha át is jönnének, nem te lennél az első aki megtudná hence "szellem".
Aha. Megmutatni nem tudod, leírni nem tudod, elmesélni nem tudod, bizonyíték nincs, de én vagyok a hülye, hogy nem hiszem el. Gratulálok. Ennyire nem fogjátok fel, hogy mi a gond??
Wyrm, ja, sok misztikum. Az egyszerű ember elcsodálkozott, hogy jé, látom magamat, meg ami mögöttem van, aztán elkezdett mindenféle világokat belegyártani, mivel még nem tudta, hogy egy rémegyszerű jelenségről van szó. Aztán hiába ismertük meg, a sok bolond megragadt ugyanazon a szinten, aztán ahogy a hülyékkel lenni szokott, feljebbvalónak hiszik magukat. Szóval drága Wyrm, attól, hogy sértegetsz, és minden kérdéshez beírod az értelmetlen hülyeségeidet, még nem leszel okosabb, és a szellemvilágod sem lesz valóságosabb. Amit ti tudományosnak neveztek, annak megvan az az előnye, hogy objektív, azaz szarik rátok, és mindig működik, ha tetszik, ha nem. Rengeteg olyan dolog van, amire csak ámulnátok-bámulnátok, mégis a mechanizmusa minden részletét ismerjük.
Ja, amúgy észrevettétek milyen egy szabvány ezós hozzászólás? Vagy megmondja, hogy az nem úgy van, vagy hadovál valamit a "felfoghatatlanról", esetleg értelmetlen körmondatokkal elkezd rizsázni nem a tárgyról. Pontos leírást, érvelést, ellenőrizhető, mérhető, értelmes dolgokat egyikük sem mond. Miért? Egyrészt azért mert kb. 15 éves, még semmihez sem értő kisgyerekek, másrészt mert NINCS MIT MONDANIUK. Ami nem létezik, azt nem is lehet megmérni.
Felhúzol bameg! Hogy a francba tudnék megmutatni NEKED egy olyan dolgot, ami
1. élőben lehet
2. tapasztalat, gyakorlat kell hozzá, hogy LÁSD
A tükörrel lehet sok mindent csinálni, pl. meglátni, hogy egy ember megszállt-e, van-e rajta valamilyen rontás, vagy csak általában milyen erők mozgatják, mik fontosak az életében, de ezt hogy tudnám megmutatni, amikor totálisan hitetlen vagy a dologban, és nem is akarod látni? Egy vak embernek nem tudom elmagyarázni, milyenek a színek! Ez lehetetlen!
A másik az, hogy tapasztalat is kell hozzá, bár ehhez annyira nem sok. Az viszont mindenképp, hogy kinyisd a szemed, és hajlandó legyél látni.
"Aha. Megmutatni nem tudod, leírni nem tudod, elmesélni nem tudod, bizonyíték nincs, de én vagyok a hülye"
Nem mondtam, hogy hülye vagy, maximum csak egy kis lájtosabb formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!