Élet a halál után. Vélemények?
Gondoltam, hogy ezt a mondatot fogod csak megérteni. Még egyszer mondom, hogy megértsd, ostobaságokat beszél. Lehet nekem MBA végzettségem, akkor sem értem meg.
Neked meg látom a logikák és logikátlanságok a mániád, azt tanácsolom inkább te is tanulj még és tanulj! Mert a leftnek és társainak csak nagy mesemondó képességük van, tudományosan semmit sem tudnak bizonyítani.
Kedves LastOne.Left!
Nem az anyagi javakat élvezem. Hanem élvezek minden percet amit pl. a kislányommal vagy a férjemmel tölthetek. Élvezem a naplementét. Élvezem a szél suttogását. Meghallgatom, megértem. Egyáltalán nem az anyagiakra gondolok :)
üdv: Nigra
Nigra. :)
Értettem, akkor te ésszel csinálod. Kiélvezed az ajándékot. :)
de én igaziból arra gondoltam, hogy az a "nem jövedelmező", hogy ha valaki függ az ilyen dolgoktól, mert ha valami úton módon elveszti az egyik ilyen "forrását" az egyén(amit nem kívánok senkinek), akkor hajlamos lelki ügyet csinálni hiányérzetet generálva ugye, és erre jó tudni azt, hogy a halál pillanat az nem a vég, hanem folytatás...:)
ui.: az nagyon jó dolog különben, hogy a természettel(naplemente) ilyen harmóniában vagy, felüdítő tud lenni, amikor valaki eggyé válik, akár kis időre is, a mindennel úgymond. sok erőt lehet kinyerni egy ilyen "meditációból". :)
srácoknak szólnék, hogy az evolúció teljesen logikus, viszont irányított is egyben, vagyis nem véletlen, persze egy bizonyos szemszögből. :P
82% os válaszolónak köszönöm a "védelmet" és a 75% os válaszolónak üzenem, hogy lehet nem találkozott olyan válasszal még tőlem, ami valamelyest kifejti mit is gondolok a világról. ha pedig bizonyítást akarsz valamire kedves 75% os, akkor csak szólj bátran, és azt megemlítem, hogy egy olyan dolog van elfogadva közhitben, és az iskolában tanítva, ami szintén nem bizonyított tudományosan. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Left mi beszéltünk már nem egyszer, kértem, hogy bizonyítsd is amit beszélsz, eddig nem tetted. :) Csak higgyed magad okosnak aztán légy boldog. :)
Már milliószor kérdeztem itt az ezoba, hogy akik ilyen okosok miért nem tanítanak, vagy kutatnak vagy bármit amivel hasznot hozhatnak a világnak... hanem itt a gyiken okoskodnak. Szerintem egyszerű a válasz. :) A való életetekben elég jelentéktelenek lehettek.
ne haragudj felelevenítenéd, kedves 75% os? s azonnal kideríthetjük az igazságot. csak korrektül légy szíves. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
akkor ezt meg is beszéltük. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Akik a Bilbiai alapelvek szerint élnek, betartják a Bibliai törvényeket, azoknak van üdvösségük, és a mennybe (mennyországba) jutnak. Akik pedig világi életet élnek, és nem a Bibliai alapelvek szerint élnek, és nem fogadták be Istent a szívükbe, azok a pokolba jutnak.
Kimondhatatlan különbség van a kettő között, az egyik minden földi dolognál szebb, csodálatosabb, modernebb, sosincs ott sírás, bánat, a másik pedig minden földi nyomornál, szenvedésnél sokkal rosszabb.
Egyiknek sincs vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!