Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Élet a halál után. Vélemények?

Élet a halál után. Vélemények?

Figyelt kérdés
mit gondoltok mi van a halál után. Rengeteg dolgot lehet olvasni. Gyanúsan mint nagyon hasonlóak. Kivéve az öngyilkosoknak. Nekik rossz.
2010. nov. 30. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 anonim ***** válasza:
60%

Azért élünk,hogy a hibánkat helyre hozzuk és majd a legvégén mindenki felemelkedjen istenhez és aki utoljára lép be mennyek kapujába az lucifer lesz.

Ez akkor jön el mikor mindenki szeret mindenkit és testvérként tekint rá. De ez majdnem 100 ezer év

2010. nov. 30. 22:41
 32/110 anonim ***** válasza:
52%

hazudnak, akik azt mondják, hogy ők bizony tudják, mi lesz a halál után, mivel nem tudhatják, és nem szeretem ha valaki hazudik, akkor sem, ha tele jóindulattal teszi.

szerintem annyira kicsi a valószínűsége annak hogy bármi is van, hogy szinte már tényként lehet kezelni, hogy a tested porrá, a tudatod pedig semmivé lesz, de még én sem jelenthetem ki, hogy márpedig ez így van, mivel még nem haltam m eg.

2010. nov. 30. 23:53
 33/110 anonim ***** válasza:
100%

20:02

Igen ez igy van. En ezt igy kiprobaltam meditacio kozben, s nagy meglepetesemre, 1 kep jelent meg. Az elozo eletem, a reinkarnaciora vonakozott a kerdesem. Legkozelebb szinten 1 kep, de tudom, hogy ezek igazak.

Tehat elozo eleteimbol lattam meg kepeket. Torokul es oroszul is beszelek, sot az iskolaban az orosz nyelvet mindig jobban tudtam,mint a magyart! Egyszer gazdag torok csalad kislanya voltam, 2. orosz favago! Hobbim a fa, no letemre van furesz gepem,furo gepem stb. ezen a sajat kornyezetem is meglepodik.

En mindig igy gyozodtem arrol, hogy mi letezik, s mi nem, mivel Engem is nagyon erdekeltek ezek a dolgok, de En mindig ily formaban kaptam informaciot arra, amire kivancsi voltam pl.

2010. dec. 1. 07:58
 34/110 BlackSword ***** válasza:
27%

tegnap 19:54!

Te miről beszélsz? Pontosabban miről írsz?

Pont Te vagy az aki az emberiséget kicsinyíted le éppen azzal, hogy azt állítod a tudat halhatatlan... Így azok a zsenik, akik 18-20 éves korukra már korszakalkotóak voltak, a Te állításod szerint nem 18-20 év alatt érték el ezt, hanem mondjuk több száz év alatt... Na ez az, ami az emberi elme lekicsinylése...

Vonatkoztas el a formától, a szetereotíp baromságoktól, és Te magad is rá fogsz jönni, hogy nem az a lényeg, hogy hány év alatt jövünk rá valamire, hanem az, hogy rájövünk-e... Valakinek az ítéletnap is hamar lenne, hogy rájöjjön, van aki pedig tudja...

Ez olyan, mint a zseni... Vagy tudja, vagy soha nem jön rá...

2010. dec. 1. 09:31
 35/110 anonim ***** válasza:
80%

tegnap 20:20

Ne haragudj meg rám, de egy darab gondolatot nem küldtem neked, hanem adtam egy tanácsot, hogy hogyan bizonyosodhatsz meg arról, hogy igaz e amit mondok. Ennyi történt. Van egy olyan érzésem, hogy ezzel a kiírt kérdéssel foglalkoztál, amikor megtetted elméd elcsendesítését, és arra kaptál választ...egyébként is...milyen tudományos bizonyíték lett volna az, ha küldök egyet és észleled? ugyan ki tudta volna megmérni, vagy bizonyítani? csak hiten alapszik...S a tudomány mérések hiányába nemlétezőnek tartja a vizsgálandó dolgot, így saját tudatunkat is. Másrészről pedig te tudod magadról hogy gondolkozol, tudod magadról, hogy tudatos vagy, tudod jól, hogy van az elméd amiben megjelenik a világ, ugyanolyan jelleggel mint álom idején. Pontosabban csak ennyit tudsz, a többi az spekuláció...mondjuk egy olyan dolog, hogy van kívül egy világ, ami "stabil" és amit te megérzékelsz...ez a dolog az, amit soha az életbe nem fogunk tudni bizonyítani, mivel képtelenek vagyunk érintkezni ezzel az állítólagos külső világgal...mivel a saját tudatunkból kilépni nem tudunk...:)

09:31.

Értem a gondolatmenetedet, de egy dolgot elfelejtesz...viszonyítás híján nincsen tudás...nincsen tapasztalat...aki 18-20 éves korára belát bizonyos igazságokat, bölcsességeket...nem szakirodalomról beszélek, és felfedezésekről, hanem a józan tudásról, rendszerező intelligenciáról, logikáról...Ehhez bizony idő kell, hogy valakiben ilyen méreteket öltsön a dolog...Egyébként senki nem mondta egy szóval sem, hogy az lenne a fontos tényező, hogy ki mennyi idő alatt jut el ilyen igazságok felismerésére, hanem a lényeg tényleg az, hogy itt van e már. Abban nem értek csak egyet, hogy "soha nem jön rá"...mindenki rá fog jönni x idő elteltével. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. dec. 1. 10:12
 36/110 anonim válasza:
100%
Én abban hiszek, hogy a világ több dimenzióból áll. Hogy van szellemvilág, illetve az élők világa. És úgy gondolom, hogy a szellemek folyamatosan köztünk vannak, csak a másik dimenzióban, ezért nem érzékeljük őket. Csak megesik, hogy véletlenül egy síkba lépünk velük, és akkor megérezzük a jelenlétüket. Valami ilyesmi! :) De szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van élet a halál után.
2010. dec. 1. 11:21
 37/110 anonim ***** válasza:
100%

megint a spiritisztákrol beszélek és médiumokrol akik ugy mondják ezt ,hogy mi a 3dimenzioban vagyunk a szellem a 4ikben az 5 ben az angyal és démonok akik letudnak menni a dimenziokba vagy olyan mintha szférákban lemennének. porusváltáskor megszünik a 4ik dimenzios és 5 be lépünk fél anyagi testbe ez 100 év.

Mondom,hogy ezt nem én állitom.

2010. dec. 1. 11:29
 38/110 anonim válasza:
100%
Igen! Lényegében én is valami hasonlót akartam megfogalmazni, csak konhyanyelven :)
2010. dec. 1. 12:27
 39/110 anonim ***** válasza:
Ehhez nem tudok mit hozza fuzni, csak annyit, hogy kiskorom ota merengek a halal fogalman... En a sotettel parositom... Nem latok, de gondolkodom... :s bevallom, faj bele gondolni, hogz egyszer nem leszunk. De valaminek tortennie kell! Abban biztos vagyok, hogy halal utan is van valami, ami rejtely, de a lelek tovabb el... Hisz amit tapasztalunk, atelunk, azt nem szabad elfelejteni...
2010. dec. 1. 19:53
 40/110 BlackSword ***** válasza:
60%

Kristalykid!

Nem kell mindent elhinned, amit a neten olvasol, TV-ben látsz... A neegyedik dimenzió az idő, az 5. pedig a hipertér... Az utóbbiba most ne mennjünk bele, mivel nem vagyok elméleti fizikus...

Az anygyalok, démonok pedig kitalált lények, akár a középkori sárkányok, akik királylányokat raboltak el, csak azokat a gyáva lovagok találták ki... Ezeket meg a sarlatánok... Egykutya...

2010. dec. 1. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!