Élet a halál után. Vélemények?
19:56...:P
Az elme az örök életű...;)
Egyébként ha elcsendesíted a saját gondolataidat, de teljesen és becsületesen, és felteszed magadnak a kérdést, mondjuk azt, hogy "igazam van e",akkor egy halk, világos, de biztos hang fog benned megszólalni, pontosabban erre a hangra figyelj majd, de ez nem győzköd, nem kiabál, csak szól...ha megvagy, írd le mi volt a válasz. De hangsúlyozom, becsületesen némítsd el gondolataidat, mondjuk úgy "tekints magadba". :)
üdv
25/F
LastOne.Left
azt a kérdést tetted fel magadban, hogy "Mi van a halál után? vagy azt, hogy "Igaza van e LastOne.Leftnek?". Mert a feltett kérdésre passzoló válasz érkezik ilyenkor, s az utóbbi kérdésre értelmetlen az "élet" válasz.
üdv
25/F
LastOne.Left
20:05 nek ment bocsi. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Szóval akkor nem létezik a gondolat. Mivel nem tudtál nekem küldeni. Tudod ez lett volna a tudományos bizonyíték, hogy a gondolat létezik, de ez most nem jött össze.
Tisztában vagyok az agyam hatalmával, meditálni is szoktam. De amit te írsz, az nem valós.
Halál után van másfajta létforma.
ált 42 napig van a szellem ebben a szférában ,utánna megy a pokol vagy a menny.
De ez nem bizonyitott.
De olvastam már egy orvosnő könyvét aki 2 szer meghalt. és az első halálakor a mennybe került ,és ott minden jo volt és szép,meg találkozott apjával...stb, 2 ik halála kor meg a pokolba és ott találkozott judással is akit férgek ettek. és a pokolban sirt. és ott judásnak mondta ,hogy neki nem itt a helye hanem a mennybe. meg mondta a nő neki,hogy ő jo ember és keresztyén és sose ártott senkinek ,senkit megsem ölt.
Judás erre mondta neki,hogy mondja el a 10 parancsolatot. És a nő azzal kezdte ,hogy NE ÖLJ.
Erre judás egyből mondta neki,hogy te már nagyon sok embert megöltél,. nő ezt tagadta és judás elmondta ,hogy: igen sokat ölt de ezt nem tudatosan. És elmondta neki,hogy szülész orvosként sokat öltél mert sok fiatal lányoknak azt mondtad ,hogy vetesd el a babát. és nagyon sok fiatal elvetette .
És ez gyilkolásnak számit.
Ekkor a nő megdöbbent ,hogy miket tett ,és ekkor isten adott mégegy esélyt neki . És azota ez a nő már nem orvos ,és hirdeti az igét és járja a világot.
remélem érthető nagyábol leirtam.
szóval vannak események a halálon tul.De az ember töbször leszületik szerintem
Ez szép, és érdekes gondolat...
De akkor egy kérdés... Akkor most miért élünk???
Én már leírtam százszor: "Élni születtem, nem az életre készülni."
Éppen elég bizonyíték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!